Partyflock
 
­

Haelen.tk maakt line-up Atomico Maasbracht bekend en blikt vooruit

gepubliceerd door , op
afbeelding Haelen.tk maakt line-up Atomico Maasbracht bekend en blikt vooruit
FeestAtomico · Dynamike's Birthday Party & 5 Years Haelen.tk
Datumzaterdag 6 september 2008
LocatieDe Spil Site
WinactieAtomico actie, gesloten
Zaterdag 6 september 2008 zal Atomico - Dynamike’s Birthday Party & 5 Years Haelen.tk plaatsvinden in Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht (Midden-Limburg). Zoals de subtitel al duidelijk maakt staat deze editie geheel in het teken van Dynamike’s verjaardag én het 5 jarige bestaan van de grootste foto- en partysite van Limburg genaamd Haelen.tk.

Voor het 4e achtereenvolgende jaar vormt De De Spil op de 1e zaterdag van september het strijdtoneel van een Atomico celebration editie. Dit wordt alweer de 9e officiële Atomico editie en met in het achterhoofd dat de vorige 8 edities grotendeels succesvol waren verlopen zou er geen mooier scenario te bedenken zijn dan dat vooral deze editie een bekroning op het geleverde werk zal vormen. Hiermee wordt dan tevens een jubileumjaar op een meer dan feestelijke manier afgesloten. Zelfs de gemeente wist een positieve bijdrage te leveren door de vergunningaanvraag tot 4:00 uur goed te keuren (weliswaar onder bepaalde voorwaarden maar dat terzijde). Ter vergelijking: 2:00 uur is het gebruikelijke sluitingstijdstip voor horecagelegenheden in deze regio. Een zeer verrassend doch aangenaam cadeau dus wat ook nog eens perspectief biedt. Hoera!

Ook al staat vooral deze editie in het teken van het 5 jarige bestaan van Haelen.tk, de feestbeesten die dit jaar ook de edities in Tegelen (link) en Roggel (link) hebben bezocht hebben met eigen ogen kunnen zien dat de organisatie er toen al een behoorlijke schep bovenop had gegooid. Een spreekwoordelijke schep welteverstaan. De positieve recensies spreken dan ook voor zich en maken duidelijk dat het Atomico concept terecht is uitgegroeid tot een toonaangevend concept met een hoge status binnen de eigen provinciegrenzen. De toekomst zal vast en zeker nog veel moois in het verschiet hebben zolang de organisatie maar doorzettingsvermogen toont en de bezoekers trouw blijven (en zich gedragen). Ambities zijn er immers genoeg!

Terug naar de daadwerkelijke reden van deze berichtgeving: het bekend maken van de line-up! Wederom is er een blik van kwalitatief sterke artiesten opengetrokken. Niet getreurd heren: ondanks dat er geen vrouwelijke artiest tussen zit zal er ook aan jullie worden gedacht. Het merendeel van de edities hebben immers al aangetoond dat er standaard een blik met fruit in de vorm van aantrekkelijke vrouwelijke bezoekers wordt opengetrokken. Hulde voor de dames die daar goed op inspelen want het oog wil immers ook wat. Olé! De locatie wordt weer ingedeeld met een Newstyle / Hardcore en een Oldstyle / Early Rave area. Voor ieder wat wils dus. Een mix van (inter)nationaal bekende artiesten en regionale talenten, vrienden en bekenden is inmiddels vaste prik op Atomico dus dat zal ook nu niet anders zijn. De volledige line-up ziet er als volgt uit:

Newstyle / Hardcore (tot 4:00u)
Partyraiser, Nosferatu vs Endymion, Buzz Fuzz vs Dennis R, Tha Playah vs Dazzler, Dynamike, Wizard, Ogre, mc Scorpio, mc B.I.G.

Oldstyle / Early Rave (tot ± 3:00u)
Promil'le vs The Troublemaker, Dennis The Menace, Differens vs Wiebevelter, Ray-mond, Divius vs Mixme2, The Unforgiven, mc The Hardest

Een aantal keuzes hebben nog een verband met de editie van vorig jaar. Zo zou Partyraiser toen eigenlijk al aanwezig zijn maar door een overvolle agenda was dat destijds helaas niet realiseerbaar. In Endymion werd uiteindelijk een waardige “ vervanger “ gevonden. Het enige “ nadeel “ daaraan bleek later dat 1 van de 2 deejays van een welverdiende vakantie aan het genieten was én dat de reistijd tussen het Atomico feest en een optreden eerder die avond best krap was. Vandaar ook dat de persoon in kwestie pas iets later aanwezig kon zijn. Maar aangezien men met resident Nosferatu een koppel zou vormen kon dit goed worden opgevangen. Al met al reden genoeg om het dit jaar nog eens over te doen. Sterker nog: Nosferatu en Endymion krijgen deze keer ook nog eens extra draaitijd toegewezen omdat men immers met 3-en aanwezig zal zijn. Partyraiser zal in ieder geval in stijl afsluiten (het feest hè, niet het gebouw) door het tempo “ subtiel “ op te schroeven en de laatste beetjes energie uit de bezoekers te persen alsof het rijpe sinaasappels zijn. Op deze manier wordt het feest perfect opgebouwd naar een climax en komt zojuist genoemde artiest ook het meeste tot z’n recht. Er is dus geen enkele reden om te huilen. Laat dat maar over aan de jonge zeehondjes.

Een andere keuze is gericht op Tha Playah. Vorig jaar stond deze artiest zelfs al op het promotiemateriaal toen er een voor hem - promotioneel gezien - lucratieve boeking in het buitenland binnenkwam. In goed overleg met z’n agency is Panic toen naar het zuiden afgereisd om samen met Dazzler een wel heel energieke set weg te geven. Voor iedereen die hem toen moest missen is Tha Playah deze keer wél present. Zo komt toch weer alles netjes op z’n pootjes terecht en kan iedereen tevreden zijn. Ook dat Buzz Fuzz nog niet eerder op deze locatie aanwezig is geweest is zéker nog even het vermelden waard! De resterende line-up complementeert het wederom aantrekkelijke totaalplaatje. Maar de vaste Atomico bezoekers weten inmiddels ook wel dat het niet alleen de line-up is die dit concept naar een higher level brengt.

Meer info over dit feest zal te zijner tijd bekend worden gemaakt. De 1e editie in 2009 zal op zaterdag 7 maart plaatsvinden in Cultureel Centrum De de Haandert te Tegelen onder de naam Atomico - Procession of the Mercenaries. Logischerwijs zal men ook dan weer proberen de voorgaande edities te overtreffen! Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van de partyscene in de meest zuidelijkst gelegen provincie van ons land, breng dan geregeld een bezoekje aan www.haelen.tk. For now: the summer is magic! ­

13 opmerkingen

positieve bericht geving..­ Netjes door naar de volgende 5 jaar voor jullie..­
Ik vind 'm niet zo denderend, die lijn. Evt. de tweede zaal :)
 
:cheer: Weer een leuke editie in ons dorp (6) Lekker loos goan!!
here we go again :beer:
##Tommaso##
Werkzaam bij Lakeste
Altijd tot in de puntjes verzorgde feesten (Y)
 
Artiest Da Hustla
altijd nice..­ kan helaas dit jaar niet aanwezig zijn!!
:respect: PARTYRAISER :respect:

zal 100% aanwezig zijn !!!!!!!!!!!