Partyflock
 
­ Nederland

Big Boss Records presents: The Nu House Generation

gepubliceerd door , op
Big Boss Records presents: The Nu House Generation
29 mei 2008
FeestEC-Beatz · The Nu House Generation
Datumzaterdag 7 juni 2008
WinactieEC-Beatz actiegesloten
LocatieStarlight Site
We’ll house you! Het is namelijk weer de hoogste tijd voor een kersverse editie van EC-Beatz. En zaterdag 7 juni zijn niemand minder dan de beat addicts van Bigg Boss Recordings van de party. Man, deze mannen leven op funky, latin, sexy, dirty en vooral onwijs lekkere sounds, het is hun ‘way of life’. Zij zorgen er persoonlijk voor dat ook de hele Starlight non-stop meedanst in hun houseparadise.

Want The Nu House Generation bestaat uit een aantal dj’s en producers die maar één ding willen: rocken als een malle, natuurlijk! Ze bestieren naast een platenlabel ook een community waar muzikaal talent helemaal tot ontplooiing komt. Keer op keer weten ze de dancelijsten te domineren met frisse producties. Maar daarnaast gaan ze ook helemaal los in de booth. Ook in Starlight natuurlijk. Reken maar dat alle bezoekers zich helemaal laten gaan. Stilstaan is er zeker niet bij! Deze mixkoningen zijn daarvoor verantwoordelijk:

DJ Rishi Bass wordt ook wel de koning van de latin-electro genoemd. Wanneer hij plaats neemt achter de decks, zijn naadloze mixen gegarandeerd. Ook Rob Boskamp draait al een tijdje mee. Als één van de eerste house-dj’s van ons land weet hij als geen ander het publiek los te krijgen. Ook Manolo Mendez en Mennow zijn van de partij. Zij scoorden vorig jaar een monsterhit in Oost-Europa met ‘Rock’.

De Remaniax mixen letterlijk alles wat los en vast zit. Het duo, bestaande uit Thomas Helsloot en Erik Roos, maakten al remixen voor DJ José en de Dancehall Kings, maar zijn ook met hun eigen werk erg succesvol. DJ Bjorn Know-How zorgt voor een extra portie zomer met zijn uplifting sound. Ook megatalent Josh Pitch houdt het tempo erin met zijn groovy electro house. De stage is vanavond niet alleen voor de mannen, maar ook de Caribische schoonheid MC DiVine verdient een plaatsje in de line-up. Met haar ronduit aparte verschijning en dito stem zal ze iedereen versteld doen staan.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, is ook de Crazy Hollywood weer open. Hier zullen residents DJ Moreno en DJ Bird zorgen voor de partybeatz en de kans is groot dat de DJ’s van de Nu House Generation ook komen meedraaien.

De entree voor EC-Beatz bedraagt 8,50 euro en de deuren zijn geopend van 22.00 uur tot 03.00 uur.