Partyflock
 
­ Nederland

CLUB XS2 summer event

gepubliceerd door , op
CLUB XS2 summer event
8 mei 2003
Deze langste dag van het jaar zal niet aan je voorbij gaan, want CLUB XS2 pakt het zaterdag groots aan met het SUMMER EVENT! Voor deze gelegenheid zullen LAIDBACK LUKE, MASON en CARTE BLANCHE de zomerse klanken van XS2 laten horen!

LAIDBACK LUKE
Laidback Luke kent de laatste jaren een geweldige ontwikkeling. Deze talentvolle dj en producer begon met de stevige sound van Techno waar hij op evenementen als Awakenings zeer populair was. In de loop der tijd heeft hij zich richting House ontwikkeld en is tegenwoordig met zijn Banging House niet meer weg te denken bij evenementen als FFWD Dance Parade, ON (residencie) en Dance Valley. Zijn populariteit heeft hem begin dit jaar de Gouden Kabouter Award opgeleverd voor beste Nederlandse dj, onder andere Tiësto achter zich latend.
Na een korte tussenperiode worden zijn producties weer internationaal volop gedraaid wat hem ondermeer deze zomer een optreden brengt in mega club Space in Ibiza. Luke heeft de eer om als eerste Nederlandse dj de energieke nacht af te sluiten! Ook de track “Celebrate” die hij samen met House Grootheid Junior Sanchez heeft gemaakt is een enorm succes. Nationaal zal zijn laatste productie die binnenkort gereleased gaat worden ongetwijfeld dè zomerhit worden van 2003!

Luke zal zaterdag laten zien wat hij waard is met Mason en Carte Blanche aan zijn zijde.
Kaarten zullen alleen aan de deur verkrijgbaar zijn.


SUMMER EVENT
Zaterdag 21 juni
Open: 23.00 uur
Entree: € 10,- (tot 0.00 uur gratis entree)

CLUB XS2 (nabij CS)
Blijenburg 44, Den Haag
www.clubXS2.nl

7 opmerkingen

Toppie ! (y)
Ik ben weleens in de XS geweest... nou wat was dat een ... mja vage tent.

zag er heeeel mooi uit, alleen er speelde een CDtje (was een keer op een vrijdag avond rond 01.30) en toen we binnekwamen met z'n 8e waren we op het personeel na de focking enige die binne waren, na een half uurtje weer weggegaan
 
Wel leuke tent hoor... zeker voor een Haagse club. Moet alleen idd wat drukker worden.
 
kga liever naar amsterdam ofzo!
den haag, wat moet ik daar nou?
LoL @ lil blond angel....

Amsterdam? waar leg dat dan :P
Hee geen shit over de XS2 he?! ik kom er wel vaker en moet toegeven dat het op vrijdag wat rustiger is ja... maar op zaterdag is het echt wel te doen. zeker als er bijzondere 'namen' komen zoals nu is het een perfecte gelegenheid om in een wat kleinere tent zwaar te genieten van de sound die daar wordt gedraaid :D!! de sfeer is goed, echt, vooral dus op zaterdag.
Heb er in nov 2002 een feest gegeven, en het is idd de mooiste lokatie van den haag :-) echt heel stijlvol ingericht.

Helaas is dit niet mijn muziek die er de 21ste gedraaid word, maar anders was ik er zekers ff langs gegaan.