Partyflock
 
­ Nederland

Dans, kunst en dance.... eerst zien dan geloven

gepubliceerd door , op
Dans, kunst en dance.... eerst zien dan geloven
21 mei 2008
Kom het deze zaterdag zelf beleven, want dan zullen 2 zalen in de Maassilo worden omgetoverd tot het theater, de expositieruimte en club van de stichting Dance and Art. Dance and Art versmelt kwalitatieve dans, kunst en dance in een evenement speciaal voor jong volwassenen. Hierdoor wordt de toegankelijkheid om te genieten van of kennis te maken met allerlei kunstzinnige en culturele uitingen enorm vergroot.

Dat het eerste evenement een enorm groot succes was, blijkt wel uit het feit dat de jonge talentvolle urban kunstenaar Rodrigo Izolag zich heeft verbonden aan Dance and Art. Deze Braziliaanse kunstenaar is een echte upcomming star, Rodrigo Izolag exposeert over de hele wereld waaronder de Art Expo New York, Affordable Art Fair Amsterdam, Art Fair Europe en nu dus tijdens Connacted!

Daarnaast is er een kort maar explosief optreden van Martijn den Bakker welke je zeker niet mag missen. Martijn stond als poetry-slammer in de finale van het NK afgelopen winter. Spectaculair is de live-art, want die is er volop te zien met o.a. de VageGasten, Henk Langeveld en de cinema verzorgd door FutureShorts. De creativiteit en kunstzinnigheid zullen met hun in de zaal van de doeken en schermen spatten.

Modern, jazz, breakdance, latin, skate dance, klassiek, tai chi het zijn allemaal dansstijlen die door verchillende choreografen zijn gebruikt in combinatie met dance muziek. Daarom wordt er speciaal voor de dans tijdens Connacted een mooi groot podium gebouwd.

De muziek tijdens Connacted mag uiteraard niet worden vergeten, want die loopt als een rode draad door de avond heen. Connacted is een mengeling en golfbeweging van: verschillende stijlen dance, ouwe rotten in het vak, upcoming artiesten, talenten en live-artiesten. Muziekstijlen variëren van minimal-techno, electro tot tech-house en (groovy-funky) house. Niemand minder dan Bart Skils, Muzikjunki ft Anna Gold, Polder (live), Sandrien, Marc MacRowland en Marcussion (live), Dansa, Frodo, K! Castillo en Grand Jackson (live) zullen zorgen voor de beweging op de dansvloer.

Be Connacted, Go Connacted, Act Connacted, See Connacted, Feel Connacted, Talk Connacted, Think Connacted, Enjoy Connacted, Behave Connacted, Believe Connacted, Experience Connacted

Dance and Art zegt: “DnA – there is more to explore”.

Voor meer informatie over de stichting surf dan naar www.danceandart.nl

1 opmerking