Partyflock
 
­ Nederland

The Sand 3 years Birthday Bash hosted by Chocolatin

gepubliceerd door , op
The Sand 3 years Birthday Bash hosted by Chocolatin
7 mei 2008
Wie drie jaar geleden de Amsterdamse hotspot The The Sand betrad en daar nu weer belandt ziet een wereld van verschil. De voormalige loods bij Sloterdijk heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige club waar inmiddels de grootste DJ’s ter wereld achter de draaitafels stonden en ze allen graag terugkeren. En omdat The The Sand alweer 3 jaar bestaat pakken we groots uit met een bijzondere Birthday Bash! Vandaar dat Chocolatin, het leukste en zoetste housefeest met een latin twist van Nederland, is uitgenodigd om samen met The The Sand dit succes te vieren.

Chocolatin goes XXL
Bij een verjaardag horen traktaties. The The Sand trakteert daarom op veel chocolate eye & ear candy door het suikerzoete Chocolatin te verwelkomen. Dit nieuwe feest beleeft een stormachtig succes in het zuiden des lands en komt nu met een XXL-editie naar Amsterdam om de liefhebbers van house en latinhouse te verrassen en te verleiden. Wie Chocolatin al eerder bezocht moet het ermee eens zijn dat Chocolatin een van de grootste prikkelingen van de zintuigen op de Nederlandse dansvloer is!

Sweet ear candy
Zoals je op de kick-off van een bijzonder feest mag verwachten is op Chocolatin XXL de muzikale invulling als een chocolate covered strawberry, zoet en fris.
Met optredens van Hollands finest is muzikaal genot gegarandeerd. Op het menu staan Benny Rodrigues, Sidney Samson, D-Rashid, Quintino, Hardwell, Rishi Romero en ‘last but definately not least’ DJ Irwan. Ze worden vocaal bijgestaan door MC Spyder die zich met deze heren als de spreekwoordelijke spin in het chocoweb voelt. En als cherry on top of the choco-birthday-cake percussionist Medito, hij zal de congabeats zwoeler dan ooit door The The Sand laten klinken!

Sweet eye candy
Niet alleen worden je oren verwend met de funky sensuele platen van de toonaangevende DJ’s op het gebied van sweet latinhouse, eclectic dance, funky electro en club ook je ogen komen niets tekort! On stage… een ‘hot chocolate’ optreden van de Chococabana show dancers in een over the top Sweet Eye Candy Show waarvan de regie in handen ligt van het gerenommeerde Entertainment Matters.
On screen… de verleidelijke visuals van Visual Seduction die je het water in de mond doen lopen. Gelukkig en vanzelfsprekend kan je deze lustgevoelens stillen bij de free fruit & candy chocodip of de tropische cocktailbar.

Choco-VIP
Het driejarig bestaan van The The Sand mag niet ongemerkt voorbij gaan, zeker niet voor de genodigden voor wie het VIP-balkon wordt omgetoverd tot een walhalla door Globe VIP Agency. Wie zich hier wil laten verwennen en Chocolatin XXL in een speciale setting wil beleven heeft de mogelijkheid een eigen VIP-tafel te bestellen, uiteraard voorzien van de nodige zoetigheden.

Ticket
Wie jarig is kan zijn gasten niet al teveel belasten. Kaarten voor Chocolatin XXL zijn daarom verkrijgbaar voor slechts 15 euro in de voorverkoop bij Ticketservice en Free Recordshop en kosten 20 euro aan de deur. Kijk voor meer informatie over Chocolatin XXL op www.chocolatin.nl of www.thesand.nl

4 opmerkingen

"pakken we groots uit"

deze dj's kan je ook zien in de lokale kroeg.
Niet waar jij woont... :P
 
Uitspraak van Tjeerdo op woensdag 7 mei 2008 om 14:51:
Niet waar jij woont... :P

:lol: dat is waar
Pfff, zou best met je willen ruilen hoor. Groningen is super! (L)