Partyflock
 
­

Chivas Regal presents Astoria Symfonica · House meets Bach & Beethoven

gepubliceerd door , op
afbeelding Chivas Regal presents Astoria Symfonica
FeestAstoria Symfonica · House meets Bach & Beethoven
Datumvrijdag 23 mei 2008
LocatieSt. Jan Kerk Site
WinactieAstoria Symfonica actie, gesloten
Na een spetterende en adembenemende eerste editie van Astoria Symfonica: House meets Bach & Beethoven in de Laurenskerk in Rotterdam, presenteert Astoria Symfonica de tweede editie van dit unieke evenement waarbij klassieke muziek gecombineerd wordt met hedendaagse house muziek.

Op 23 mei 2008 zal in de sublieme locatie de St. Jan Kerk te Roosendaal, de tweede editie plaatsvinden. Ons interieur is een spiegel van smaak, wat terug te vinden is in onze exclusieve locaties om dit unieke concept ten gehore te brengen. Om de identiteit van dit concept te behouden is iedere editie gekoppeld aan een thema waarbij de maskers een terugkerend item zijn. Door de combinatie van vooraanstaande DJ's en nationale- en internationale muzikanten, zal er een hoge kwaliteit en uniekheid geboden worden waardoor dit evenement zich onderscheidt van al de andere dance gerelateerde feesten.

De electronica in de hedendaagse muziek is een toevoeging. Astoria Symfonica geeft muzikanten en grote orkesten de mogelijkheid zich te presenteren binnen de dance. Muziek bereikt ons direct, muziek is emotie denk maar aan films. Vanuit deze gedachte heeft Astoria-Symfonica het arrangeurs duo Audio Art Collective benaderd om mee te werken aan haar producties. Dit duo heeft onder andere een Gouden Kalf gewonnen voor het schrijven van filmmuziek. Vaste waarde is Holland’s leading female DJ Miss Monica. Voor House meets Bach & Beethoven heeft zij 2 mixen samengesteld. Miss Monica zal samen met het RJSO orkest (bestaande uit /- 45 klassieke muzikanten) met 1e violisten, 2e violisten, alten, cello’s en contrabassen, deze 2 speciale mixen gaan uitvoeren. De speciale composities zijn gecomponeerd en gearrangeerd door “Audio Art Collective”. Hierbij heeft de dance muziek een prachtige toevoeging gekregen. Het is geen klassieke muziek wat verhoused is. De arrangementen zijn geschreven op bekende housenummers waar de waarde van de dance muziek niet uit het oog verloren is maar er juist iets bijzonders aan is toegevoegd.

Voor de dance beats zullen verschillende DJ’s “acte de presents” geven: DJ Marc MacRowland, bekend van “I love House Music” en “Royal Suite”, zal met zijn funky sounds de avond openen. Percussionist Cherokee zal Marc muziekaal ondersteunen, met opzwepende percussie. Mr. Hardsoul himself DJ ROOG zal een fantastisch optreden gaan verzorgen. ROOG is resident van de Defected in the House avonden op nationale- en internationale locaties. Samen met zijn broer vormt hij Hardsoul. Veel van hun producties zijn terug te vinden op nationale- en internationale compilatie cd’s. Op dit moment staat Your Mind is Twisted hoog genoteerd in de TOP 40. Verder was deze sympathieke creatieveling nog pas te gast bij Catwalk in Barcelona en Pacha op Ibiza, en zorgt hij samen met Erick E voor een waanzinnige Huosequake. Ook zal hij deze zomer vaak te zien zijn op de verschillende festivals.

Hollands leading female DJ : Miss Monica zal naast haar uitvoering samen met het RJSO orkest, de afsluiting voor haar rekening nemen. Het is geen feest als Miss Monica niet is geweest, en ook op deze avond wordt zij geflankeerd door haar vaste vocalist en muzikale wederhelft MC Miss Bunty. Het dynamische duo is bekend, ook als Stereo Divas, van vele optredens op feesten en festivals en hun resident clubnights Pump up that Stereo. Deze zomer zullen de Stereo Divas een aantal festivals afsluiten.

MC Miss Bunty is Shirley Bassey on Acid. Zij is een grote vocalist die weet hoe je een party opzweept! Met haar engelengeluid in de St. Jankerk zal ze iedereen weer kippenvel bezorgen.

“House meets Bach & Beethoven” zal in Venetiaanse stijl worden gebracht. Het is verplicht een Venetiaans masker te dragen tot 23.00 uur (indien u zelf geen masker heeft, kunnen deze op de locatie gekocht worden). Na 23.00 mogen de maskers afgezet worden en dan zie je eindelijk wie die mysterieuze maar ooh zo boeiende persoon is waar je heel de avond mee hebt staan praten.

Voor meer info check de website : www.astoria-events.com

3 opmerkingen

Oe, vorige keer was super. Vooral dankzij de locatie!
Staat op de agenda ;)