Partyflock
 
­ Nederland

Defqon 1 uitverkocht

anoniem gepubliceerd op
Defqon 1 uitverkocht
12 juni 2003
Op zaterdag 14 juni komen 25.000 jonge mensen uit het hele land naar Almere om daar het eerste Dance-festival van 2003 bij te wonen. Voor organisatie Q-dance is dit het eerste openlucht festival dat ze organiseren.

Het succes van het evenement Defqon 1 is volgens directeur Wouter Tavecchio te danken aan het gegeven dat er een nieuwe markt binnen Dance-land is aangeboord. Louter en alleen de stevige muziekstijlen uit het scala aan substromingen binnen de Dance zullen ten gehoren worden gebracht op het festival.

Voor Gemeente Almere is het niet de eerste keer dat het Almeerderzand gebruikt wordt voor een grootschalig Dance-festival. Eerder werd het evenement New Frontier van organisatie Mojo ‘s nachts in Almere georganiseerd. Wegens klachten van omwonenden werd het evenement in Almere verboden. Het Defqon 1 Festival vind echter overdag plaats en heeft dus met heel andere regelgeving te maken, waardoor Almere toch graag medewerking verleent aan organisator Q-dance.

De doelgroep van Q-dance, o.a. bekend van evenementen als Qlimax in het Thialf Stadion in Heerenveen of X-Qlusive in de Heineken Music Hall in Amsterdam, is jong. De gemiddelde leeftijd is 22 jaar. Volgens de organisatie is dit te danken aan het tempo van de muziek dat op alle Q-dance evenementen hoger ligt dan bij andere grootschalige feesten.

Alleen in de gemeente Almere zelf heeft Q-dance al ruim 3500 kaarten verkocht voor het festival. Gezien dit exceptioneel hoge aantal is duidelijk dat de jeugd van Almere behoefte heeft aan Dance in hun eigen gemeente.

Tijdens Defqon 1 zal het speciale evenementenstation van de NS, Almere Strand, naast het terrein in gebruik zijn. Zaterdagochtend treedt de speciale dienstregeling in werking. Meer info hierover op Q-dance.nl.

Gezien het feit dat het Defqon 1 Festival uitverkocht is, lijkt de jeugd weinig last te hebben van de veelbesproken economische recessie. Mocht dit wel het geval zijn, dan blijkt een Dance-festival in ieder geval een goede uitvlucht uit het dagelijks leven te zijn.

117 opmerkingen

 
Ik heb nog 3 kaartjes nodig weet iemand waar je ze nog kan halen dan???
 
Whhuu uitverkocht:vaag:!!! een vriend van mij heeft gisteren nog een kaartje gekocht;)
laatste aanpassing
Ik heb 1 kaartje over, 50 euro....
ik heb ook nog een kaartje, voor 4000 euro ken je em ophalen......:S
wanneer gingen die kaarten in de voorverkoop ? ik heb kaart nummer oooo1 denk ik :D

koop voortaan lekker op tijd je kaart,kan je niet,verkoop hem dan aan mensen die altijd te laat zijn met kaarten kopen,zoals hier boven er weer een stel zijn,ze leren het ook nooit.
laatste aanpassing
Wat een gezeur zeg over die kaarten. Je moet met dit soort dingen echt snel zijn. Het is nieuw en jah het werd al gepresenteerd als een vet feest dus mensen die nu geen kaarten hebben die hadden het van te voren kunnen weten natuurlijk. DOM!!!
 
TICKET WANTED!

Tja, eens in je leven moet de eerste keer zijn :-P

Extrema, river dance, dance valley, extrema, overal een ticket voor maar morgen... ....uitverkocht en te laat voor de gastenlijst, boehoe... ...anyone? Omgeving Utrecht?

Laat je horen!
laatste aanpassing
Nogal veel mensen bestempelen mensen die nu nog kaartjes willen als dom. Maar dan moet je je wel ff bedenken dat er veel mensen zijn waaronder ik die deze week pas te horen krijgen of ze moeten werken of niet. Of dat ze vrij kunnen krijgen.
Ik heb mijn kaartje gelukkig dinsdag al gehaalt maar er zijn dus mensen die dat niet eens konden.
 
dinsdag pas? ik heb me kaartje een maand geleden of zo al gekocht..zit nu opnder de stof in me kamer, te wachten tot dat ik hem eindelijk es ga gebruiken!
wordt iig fijn stampen, :bounce:
Heeft er iemand nog 1 kaartje over, liefst in noord-holland, en maximaal €55,-

Tnxz :)
 
Who cares
Precies, lekker boeiend al dat gezeik !!
Ik ben echt wel ff vet blij dat ik een kaartje heb :P
 
whehehe loosurssss!!! die geen kaartjuh hebbuh :P:P:P:P ik stamp wel ffuh een rondjuh voor jullie :P:P:D:D:D whehe morguh ist zover lkkr smerig hard stampuh gaan er nog mensuh naar de afterparty??? ikkuh wel :P
Nou ik heb lekker ook een kaartje. Echt geweldig al die reacties vanwege 1 bericht dat het uitverkocht is hahahaha
nouja mijn dag is zaterdag iedergeval goed gevuld!! tot zaterdag iedereen die een kaartje heeft en als je er nog geen 1 hebt misschien kan je er nog wel ergens 1 halen (of was het nou uitverkocht????)
Heeft er nog iemand een kaartje over? Ze zijn net uitverkocht!!!
sjonge jonge wat een gezeur koop voortaans maar gewoon op tijd een kaartje dan hoeven jullie in de toekomst niet weer te zeiken;)
ik ga nu ff kaartje halen :p:p iemand nog 1?

of niet Binne :p
beetje vreemd trouwens over dat de kaarten uitverkocht zouden zijn. Mijn vriendin belde net op dat ze dus gewoon nog kaarten heeft gehaald nog geen paar uur geleden. Dus echt kant en klare bull shit he!!
heeft die vriendin van jou geluk!
dat was dan echt de laatste ;)
keb lekker kaartje! :D
Gefeliciteerd!

Veel succes...
Ik heb 1 kaartje te koop omgeving Hengelo
laatste aanpassing
Je mag MIJN kaartje kopen...80 euro..
Ja euhhhhhhhh.....
wie heeft er nog een kaartje voor het geval dat ik morgen ochtend die niet meer kan krijgen....
I`ve NO word to describe DEFOQNO1 to my fiends!!!!maybe ther`s ONLY a word.... UNBELIVEBLE!!!
Was zwaar :bounce: op DEFQON 1!!!

:respect: Q-Dance
leuk om dit is terug te lezen.... DEFQON WAS SUPER!!!! weet iemand toevallig de nieuwe locatie van Defqon dit jaar??? en de datum????
(ik hoop dat iemand dit ooit nog leest;-))
(K)(K)(K) SaaS