Partyflock
 
­ Nederland

De Pitchclub strijkt neer in de Westerliefde

gepubliceerd door , op
De Pitchclub strijkt neer in de Westerliefde
14 april 2008
Wat twee jaar geleden begon als een illegale streetparty in de Westerstraat op Koninginnenacht is uitgegroeid tot een electroparty van formaat, waarbij cross-overs met variété, live muziek en onverwachte performances niet geschuwd worden.

Uit onvrede met het huidige uitgaansaanbod zijn de organisatoren, met als drijvende kracht de immer lachende dj Sun-E, zelf feesten gaan organiseren onder het motto: een true classic night out in de stijl en sfeer van underground Berlin. Een clubavond waar leuke blije mensen elkaar ontmoeten en lekkere muziek en onverwachte acts voor de juiste sfeer zorgen. Geen plek voor sportschoolmannetjes en dealertjes met strakke shirtjes en korte kapsels. Geen gedoe aan de deur, normale prijzen voor drank en geen rijen bij het (dames)toilet.

De Pitchclub is blij met hun nieuwe lokatie op het Westergasterrein, tegenover de Gashouder. De WesterLiefde heeft precies die wharehousestijl waar ze naar zochten en de theatrale uitstraling van de hoge monumentale ruimte leent zich uitstekend voor de optredens en acts die ze voor ogen hebben. Dj Sun-E: “We voelden ons meteen thuis en de eerste editie van de Pitchclub hier was een grandioos succes. People are loving it!”

Vrijdag 18 april aanstaande, word je vanaf 22 uur ontvangen door de Insmijter van de Pitchclub, de fabuleuze Donna C, waarna je je kunt opwarmen aan de vette sets van dj Barth Hendrix (Panama, Supperclub), Elle Franca (Pitchclub) en natuurlijk de resident-dj en gastheer van de Pitchclub dj Sun-E. Electro meats classical music als Miss Ute haar opwachting maakt. De mysterious Mr. Speaker, de dj met een kop als een bassbox zal zijn kunsten op de draaitafel vertonen. En boven iedereen uit fladdert de Engel van de WesterLiefde, Signorina Cecilia uit Italië.

Entree 10 euro. Kaarten online verkrijgbaar via www.pitchclub.nl of aan de deur.

Je kunt lid worden van de Pitchclub via hun website om op de hoogte te worden gehouden van hun feestjes. De volgende edities van de Pitchclub worden gehouden op 9 mei en 6 juni, eveneens in de WesterLiefde.

4 opmerkingen

yaaaaaaaaaaaaaaa baby!!! always good!
 
Artiest Chris tc
Sun-E :woop:
ik zou zelfs zeggen.... SUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!
allen daarheen!