Partyflock
 
­

Old Amsterdam @ Queensnight

gepubliceerd door , op
afbeelding Old Amsterdam @ Queensnight
FeestOld Amsterdam · Real House Classics
Datumdinsdag 29 april 2008
LocatieChi
Het was nog even onzeker hoe Multigroove met Queensnight zou uitpakken, maar bij deze maakt de organisatie bekend dat ze haar befaamde Queensnight evenement dit jaar terug brengt in het hartje van onze hoofdstad. Met Old Amsterdam tijdens Koninginnenacht wordt zo de jarenlange Queensnight-traditie in ere gehouden.

Dit jaar is gekozen voor een locatie waar de sfeer de absolute hoofdrol kan spelen; Club Chi. In deze locatie - met haar duistere gangen, overhangende balkons en intieme hoekjes - heb je eigenlijk alleen nog maar wat knetterende stroboscopen, razende rookmachines, een doordringende bass en enkele honderden party-minded people nodig om een feest als Old Amsterdam tot een ouderwetst gezellige knaller te maken.

Jaloers dat je de glorieuze jaren ‘88-‘94 niet meegemaakt hebt? Je ouders vervloekend dat ze je niet eerder op de wereld hebben gezet? Stap dan in de teletijdmachine van de pioniers van toen, en laat je meenemen naar de wieg van de vaderlandse dance-scene; Old Amsterdam. De oude TDK bandjes met de originele House tunes - als enige herinnering aan die tijd - kunnen weer terug de kast in, want tijdens Old Amsterdam komen ze allemaal weer voorbij; Jarenlang zorgvuldig gerijpt en veelvuldig beproefd worden deze klassiekers van de opwindende beginjaren van de house-scene opnieuw tevoorschijn getoverd om de onvergetelijke en ongeëvenaarde sfeer van vervlogen tijden weer laten herleven.

Dit zijn de DJ's die hun ambachtelijke draaikunsten van 22.00 tot 05.00 uur zullen demonstreren met de allerlekkerste, nostalgische House, Acid, Early Rave en Oldskool classics die ze diep uit hun oude archief zullen opgraven.

Ambient Daan (Digital Overdose/Dance Valley, NL)
Per (Beatckub, NL)
Dano (Multigroove/Mokum, NL)
JP (Mushroom, NL)
Micha B. (Multigroove, NL)
Rossi (HQ/Dance Valley, NL)
Coldfusion (The Beginning, NL)
Jordens (Multigroove, NL)
Lady Dames (Mokum, NL)
Champ-e-on (Multigroove, NL)
Danny D. (Club Zoo, NL)
Steve Carta Verenigd Koninkrijk

Tickets
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox outlets voor 20 Euro ex fee en via www.paylogic.nl.

Schrijf je nu op www.multigroove.nl in als Multigroove Member, dan maak je kans op één van de vrijkaartjes die ze onder onze leden verloten.

16 opmerkingen

 
bea op de poster zal wel weer een hoop gezeik opleveren! :[
ziet er leuk uit! (Y)
laatste aanpassing
Of meer publiciteit ;)
hitmeister
Werkzaam bij Cyndium
Uitspraak van verwijderd op maandag 14 april 2008 om 09:50:
bea op de poster zal wel weer een hoop gezeik oplevere

valt wel mee denk ik
Uitspraak van hitmeister op maandag 14 april 2008 om 11:54:
valt wel mee denk ik

idd...Bea staat al sinds jaar en dag op bijna de helft van de Koninginnedag/nacht posters en flyers...nooit iets over gehoord...
Faniac
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
beetje jammer van Partyraiser..
een feest aankondigen en vervolgens niet geven.. :/
Uitspraak van Mannetje L op maandag 14 april 2008 om 12:25:
idd...­Bea staat al sinds jaar en dag op bijna de helft van de Koninginnedag/nacht posters en flyers...­nooit iets over gehoord...­

Nou vroeger was er een feest met q-day en toen was Bea KAAL afgebeeld, en die posters mochten dus duidelijk NIET!! Net zoals die van balkenende op die ExPornStar poster toen :lol:
 
:woop: Old Amsterdam :D
 
Uitspraak van kbm_ op maandag 14 april 2008 om 20:56:
Nou vroeger was er een feest met q-day en toen was Bea KAAL afgebeeld, en die posters mochten dus duidelijk NIET!! Net zoals die van balkenende op die ExPornStar poster toen

idd! :lol: bij ons in de buurt kwam een kapper in het nieuws omdat hij flyers heeft verspreid met wilders en balkenende met nieuwe kapsels.. ook een hele rel.. :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Faniac op maandag 14 april 2008 om 15:45:
beetje jammer van Partyraiser..­
een feest aankondigen en vervolgens niet geven

Ja jammer