Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe editie van Maandag Bestaat Niet

gepubliceerd door , op
Op zaterdagochtend 12 april organiseren de Gasten Zonder Grenzen (GZG) een nieuwe editie van Maandag Bestaat Niet Maandag Bestaat Niet in Studio Westpoort (Sloterdijk). En die datum is niet bepaald willekeurig gekozen: de avond ervoor vindt vijf straten verder namelijk de vierde editie van Cocoon goes Amsterdam part IV plaats. Op het moment dat Sven daar de laatste plaat oplegt, gaan de deuren in Studio Westpoort weer open, alwaar de aftershow tot minimaal 12:00 uur door zal gaan.

Toen bekend werd dat Sven Väth op 11 april weer met zijn Cocoon-karavaan onze hoofdstad komt rocken was de beslissing snel gemaakt: GZG organiseert de aftershow! Na enig overleg tussen GZG en Cocoon waren de partijen het snel eens: dit zou wel eens een heel bijzonder weekend kunnen gaan worden. Eerst 8 uur lang het Cocoon-spektakel, en vervolgens een dampende Maandag Bestaat Niet tot minimaal 12:00 in de middag. Met andere woorden: Sloterdijk is weer back on the scene!

Studio Westpoort is gelegen op nog geen 10 minuten loopafstand van Cocoon en is de locatie waar GZG kortgeleden nog haar vijfde editie van Wappie New Year 2008 vierde. Ideaal dus om na afloop van Cocoon het weekend te volmaken met een lekkere Maandag Bestaat Niet-vibe. De line-up die wordt niet van tevoren bekend gemaakt, maar liegt er zeker niet om: het belooft weer een ouderwetse GZG Aftershow te worden. En dat is iets om naar uit te kijken, want de aftershows van GZG hebben door de jaren heen een behoorlijke reputatie opgebouwd. De organisatie is feitelijk ontstaan vanuit een specialisme in afterparties, oorspronkelijk vaak na de clubavonden van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw. Inmiddels hebben ze er ruim tien gegeven waarvan er nog niet één op dezelfde locatie is geweest. Boten, loodsen, en woonhuizen zijn allemaal al eens aan de beurt geweest, en nu zal het circus zich in Westpoort afspelen. Uiteraard voorzien van een lekker ontbijtje!

8 opmerkingen

Dramaandag :S
Artiest {SHOWLIST artist 48485, 45607}
superflyer echt waar!! hahaha :D
Hehe, toffe flyer ja!
oorspronkelijk vaak na de clubavonden van Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw.

god wat mis ik die tijd eigenlijk zeg *zucht*
geniale flyer+ miss wel optie na cocoon :P kaarje voor cocoon iig al binnen! maar eerst maar ff tdk timewarp... :D:D
Artiest {SHOWLIST artist 51036, 57374}
Flyer :respect:
 
:respect: voor de flyer:D

niet naar cocoon maar misschien wel hierheen.