Partyflock
 
­ Nederland

Castle of Love indoor Bozzini

gepubliceerd door , op
Castle of Love indoor Bozzini
18 maart 2008
FeestCastle of love · Indoor deluxe edition
Datumvrijdag 21 maart 2008
LocatieBozzini
In samenwerking met Bozzini zal de organisatie van castle of love na twee uitverkochte outdoor edities op kasteel Erenstein in kerkrade, op 21 maart aanstaande (goede vrijdag) een indoor editie organiseren van Castle of Love.

Bozzini zal op deze avond omgetoverd worden tot een groot droomkasteel waar uitsluitend de beste dj's van dit moment te beluisteren zullen zijn. In de Castle of Love area heeft de organisatie de Amerikaanse topdj Ron Carroll weten vast te leggen, die op dit moment een wereldhit scoort met "Walking down the street with my nikes on". Ron Carroll heeft afgelopen extrema outdoor al bewezen een echte ras entertainer te zijn, die meer doet dan alleen plaatjes draaien. Laat je dus verrassen door deze dj uit Chicago USA!

Daarnaast mag natuurlijk good old Erick E zeker niet ontbreken, pak daarbij de kroonprins van de Nederlandse dj's Hardwell die op dit moment aan de lopende band nieuwe producties en remixen fabriceert . En niet te vergeten MC Emsie die de gehele avond aanwezig zal zijn en je hebt al een top feestje. Uiteraard ontbreekt dan nog maar een naam die voor de eeuwigheid aan Castle of Love is verbonden: Billy the Klit. Billy zal op 21 maart bij Castle of Love indoor aanwezig zijn met zijn Parade of Fools tour, die hem in maart langs alle grote discotheken van Nederland voert ter promotie van zijn nieuwe cd. In dit kader zal hij een 3 uur durende show neerzetten die het indoor kasteel op zijn grondvesten zal doen trillen! De warming up van dit spektakel zal verzorgd worden door Rene Reche, die afgelopen jaar glansrijk winnaar werd van de Zuiderstorm Dj contest.

Alsof dit alles nog niet genoeg is zal er een tweede area gehost worden door Sneakerz Muzik! Hier zullen onder andere Youri Donatz, Groovenatics, [dj=SKIT[dj=ZOF]RENIX], Baggi Begovic en Eric Fender hun kunsten vertonen. De organisatie is dan ook verheugd met de komst van het Sneakerzconcept, dat voor het eerst op Limburgse bodem te beluisteren zal zijn. Sneakerz is afgelopen 2 jaar uitgegroeid tot een gerenommeerd in- en outdoor concept dat zich vooral hard maakt voor de opkomende dj talenten die ons landje herbergt.

Aan de Fucking Important People wordt uiteraard ook aandacht besteed, want naast de gebruikelijke privileges die men in Club Bozzini heeft als FIP, zullen zij ook nog toegang hebben tot een speciale area waar het Haagse club concept Dirty Dozen de scepter zal zwaaien, met de DJ's Cheryl Sinto, Fetish Verdi, Le Mar, Mr Brown, Richard en Rudi-s! Deze FIP'ers zijn al vanaf 22.00u welkom in de speciale area, waar zij ontvangen zullen worden met een hapje en een drankje om zo langzaam maar zeker in de Castle of Love stemming te komen.

Voor meer informatie over Castle of Love indoor @ Bozzini op 21 Maart aanstaande, kun je terecht op Bozzini.nl of castleoflove.nl. Voorverkoop vindt plaats bij ticketbox, beep, Bozzini, Cafe JEANS Heerlen en Satisfaction Records te Heerlen.

8 opmerkingen

dabei!
ook ;)