Partyflock
 
­ Nederland

Pussy lounge 'the 50th edition'
Outland Rotterdam

gepubliceerd door , op
Pussy lounge 'the 50th edition'
11 februari 2008
Ruim 10 jaar geleden, in 1997, werd de allereerste Pussy Lounge georganiseerd in de toenmalige club “Heat” te Rotterdam. Initiators en grondleggers The Darkraver en Paul Elstak, zelf fervent liefhebbers van vrouwen, bedachten het partyconcept in een paar uur tijd. Pussy Lounge doorbrak de seksuele taboe en stak de draak met absolute partypreutsheid. Pussy Lounge was geboren. Tot op de dag van vandaag wordt het feest nog altijd met exact dezelfde ingrediënten gemaakt/gevierd. Sex, drank en flinke dosis beats!

Inmiddels heeft het erotische paradepaardje van b2s, zoals het dikwijls genoemd wordt, al op vele locaties verspreid door het hele land plaatsgevonden. En al die pussy’s smaken naar meer! Op zaterdag 5 april is het alweer de beurt aan de 50e Pussy lounge, die traditioneel gehouden zal worden in haar geboorteplaats, namelijk in Outland te Rotterdam. Naast de vertrouwde ingrediënten en vaste residents kan de bezoeker ook velen extra’s verwachten! De line-up in willekeurige volgorde:

Pussy area
The Darkraver
Bass-D
Lars Tindy
Deepack
Fausto
Ruthless
Paul Elstak
Ruffian back2back Alee

Lounge area
Balistic
Stanton
Genius
Tristos Savvas
Francois

The “Filthy Fifty”-edition belooft veel goeds, mede door de inbreng van andere nieuwe namen binnen het Pussy Lounge-circus als JP en Fausto. Ruffian kijkt daar wel naar uit: “Ik heb laatst een hardhouse-set gehoord, dat was helemaal te gek! Heel vette shit!” Maar wat kunnen we verder verwachten van de heren? “Nou, er is wel iets wat mij nog héél erg irriteert”, zegt Ruffian, “over het algemeen dan hè. Dan sta ik ergens geboekt, dan krijg je backstage een fles rum die stamt uit de middeleeuwen zo smerig”. The Darkraver reageert gelijk: “Hey man, op Pussy lounge heb je een jaarvoorraad Bacardi Black, hahaha!”

Op de vijftigste editie van Pussy Lounge zal ook voor de allereerste keer met twee hosts worden gewerkt: zowel Ruffian als veteraan MC Alee zullen de microfoon in de hand nemen. Een host is dan ook nergens zo belangrijk als bij een Pussy Lounge. Ruffian zegt hierop: “Eindelijk een feest waar ik in het middelpunt sta, heerlijk haha! Maar laten we eerlijk zijn, dat mocht ook wel een keer, whaha!Paul Elstak:“Ja, en soms ga jij dan opeens extra je best staan doen. Dan sta je eerst te denken van: waarom is hij nou zo actief joh, maar opeens zie je het. Staat er zo’n megalekker wijf voor het podium hahaha!”
Om nog even terug te komen op 5 april: Steve, Paul en Carlos beloven met z’n drieën dat ze weer eens ouderwets heftig gaan uitpakken! Je kan dus concluderen dat de Filthy Fifty-editie van Pussy Lounge weer een schandalig mooi feest wordt, waar volgens de heren lang over nagesproken zal worden.

{ongeldige bron voor embed: http://dump.partyflock.nl/1286/pussy_lounge_50.wmv}

Tickets voor deze jubileum editie kosten € 17,50 en zijn te verkrijgen via www.ticketonline.nl en alle Ticketbox voorverkooppunten, waaronder de Free Record Shops.

25 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 39342, 62074}
Vet vet!!

Ruthless :respect:
 
Aanwezig b)
:respect: Fausto!

This will be one to remember!!
Is zeker n top feessie maar heb me kaartje al voor Ghosttown :D
 
Artiest Wijker
komt ook even buurten ;)
Uitspraak van Reno.. op maandag 17 maart 2008 om 13:35:
Dikke lounge area!

idd balistic en stanton in de lounge, niet echt loungen meer knallen
 
dat wordt lootjes trekken ik kan nu al niet kiezen tussen ghosttown en noize suppressor en dan komt filty 50 er ook nog bij !!!!!!!
Dat filmpje :respect:
doenwe:)
 
Uitspraak van J-Bo's event support op maandag 17 maart 2008 om 09:11:
Blijft een geweldig concept.

de beste muziek en de beste sfeer :yes:
Hopelijk is die Lounge area de kelder, maar ik vrees van niet...

Zal het duffe koepelzaaltje wel zijn.
is in kelder;)
:o

Dit verandert de zaak drastich. (y)
 
Francois :respect: Superfeessies!
JAmmer dat al deze feesten in Foutland gegeven moeten worden....

Waar is de tijd dat Pussy in Night town was! Dat was pas een vette locatie...
 
Uitspraak van -Mars- op zaterdag 22 maart 2008 om 18:43:
Night town was!

misschien weer eens als de toko verbouwd is en watt heet
Uitspraak van -Mars- op zaterdag 22 maart 2008 om 18:43:
JAmmer dat al deze feesten in Foutland gegeven moeten worden....

Waar is de tijd dat Pussy in Night town was! Dat was pas een vette locatie...

Helemaal mee eens....Outland is sfeerloos en daarom een reden om niet te gaan duszzzzz.........jammer maar helaas. Alhoewel Imax helemaal een drama was. Gewoon houden waar het leuk was, nix an veranderen...doen ze toch ook niet met het consept.