Partyflock
 

Smerig krijgt Ruis in het hoge noorden

gepubliceerd door , op
Kant & Klaar heeft met hun Te Smerig feestjes al menig Nederlands techno- en minimal talent naar Groningen gehaald. De intieme feestjes zijn altijd drukbezocht met openminded en losgaand feestgespuis die niet vies zijn van een smerig avondje hobbelen over de dansvloer. Na 5 edities heeft Kant & Klaar samen met Ruis (één van hun favoriete organisaties) besloten een editie neer te zetten. Hierbij presenteren ze: ‘Het Ruist Smerig’.

Ruis is inmiddels net als Kant & Klaar een jaar verder sinds hun start en een mooi jaar is het zeker geweest. Met hun kick-off in Maassilo, gevolgd door edities in Poema RAW en een uitverkocht Doornroosje hebben ze met hun boekingen zeker een stempel gedrukt op het overvolle aanbod die er tegenwoordig aanwezig is. Artiesten als André Galluzzi, Guy Gerber, Gregor Tresher, Joris Voorn en vele anderen hebben de revue gepasseerd. Om maar niet te spreken over de boekingen die nog komen op verschillende locaties door heel Nederland. Hou deze organisatie goed in de gaten, want er staat veel lekkers op het menu. De samenwerking zal plaatsvinden op 15 maart in Groningen op een locatie die uitermate geschikt is voor dit feest. Men noemt het ook wel het Doornroosje van Groningen. Kenners weten uiteraard dat het hier over de Simplon gaat. De line-up zal lekker gevarieerd zijn met internationale en nationale helden en zowel met grote namen als nieuw talent en zal opgesplitst worden in 2 zalen.

In de onderste zaal treffen we Te Smerig residents Bo, Nijs en hun denkbeeldige vriendje, die met oud en nieuw hun debuut hebben gemaakt op Cocoon, waaruit vele nieuwe optredens zijn voortgevloeid door hun energieke optreden. Let op deze 2/3 gasten want het dak gaat er geheid van af. Deze dj’s gaan minstens net zo hard los als het publiek en misschien zelfs harder!

Verder treffen we Two EM uit Duitsland. Deze DJ/Producer heeft een eigen platenlabel waar onder anderen Tony Rohr en Mark Broom een productie/remix hebben afgeleverd. Verder worden zijn tracks gesupport door namen als Karotte. Na zijn optreden op Ruis in de Poema RAW, waar iedereen onder de indruk was van deze man, konden de organisaties niet anders dan hem weer een plekje te geven.

Bart Skils maakt de onderzaal compleet door Groningen wederom te trakteren op een flinke dosis minimal en techno zoals hij alleen dat kan. Bart ging als een speer in 2007 met enkele releases die wereldwijd support kregen en de beste man blijft maar groeien. Zijn Voltt avonden blijven boeien en 2008 zal er zeker geen minder jaar worden voor hem.

In de bovenzaal verwelkomen de organisaties Miguel (bekend van Technootjes) en Riso (bekend van Shmoov en Deeplay). Deze 2 heren zullen samen het publiek minimaal 4 en half uur lang verwennen met hun diepe tech-house plaatjes die bij iedereen een gevoelige snaar weten te raken. Beide heren zijn geen onbekenden van de Te Smerig avondjes. Bo en Nijs zullen eventueel de bovenzaal aan het eind van de avond nog even flink onder handen nemen om daar te knallen zoals we van hun gewend zijn.

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
vette ruis in simplon !
Simplon benedenzaal (l) .... bart skills & simplon beneden zaal = (l)(l)(l)
Deze 2 heren zullen samen het publiek minimaal 4 en half uur lang verwennen met hun diepe tech-house plaatjes die bij iedereen een gevoelige snaar weten te raken

Dat dacht ik :)