Partyflock
 
­

Hed Kandi - The Winter Ball

gepubliceerd door , op
The time is now! Na een fenomenale 5 YRS editie zal Hotel Arena op zaterdag 23 februari weer het toneel zijn van het meest funky & stijlvolle clubmerk ter wereld: Hed Kandi. Tijdens deze speciale ‘Winter Ball’ editie zullen de uit de UK ingevlogen Hed Kandi DJ kopstukken het Heerlijke Hed Kandi gevoel feilloos weergeven. Nog nooit is het hartje winter zo warm geweest in Amsterdam!

Hed Kandi zag in 1999 haar levenslicht in Londen en is met meer dan 70 succesvolle albums en residenties in o.a. Pacha (Londen), Queen (Parijs), Crobar (New York) en El Divino/ Ibiza niet meer weg te denken uit de internationale housecultuur. Ook in Nederland heeft het bekroonde muziek- en partylabel gedurende 5 succesvolle jaren een onuitwisbare indruk achtergelaten. Voor een impressie check:De speciaal uit de UK ingevlogen Hed Kandi coryfee David Dunne warmt Amsterdam op voor de aankomende zomer. David is een legende in de UK, draaide in legendarische Hacienda en vertegenwoordigt Hed Kandi als jaren als DJ. Tevens is hij host van Hed Kandi Radio in London. David Dunne produceert samen met mede Hed Kandi DJ Andy Daniels. Tijdens deze editie van Hed Kandi vormen deze maatjes een uniek DJ tag team met een grote passie voor Feel Good Music en een uitzinnige Ibiza-achtige sfeer.

Natuurlijk draait ook onze eigen Nederlandse Hed Kandi DJ Steven Quarré. Steven is een sterk opkomende ster. Met een aangeboren gevoel voor alles wat funky is, toerde hij recentelijk voor Hed Kandi door Canada, draaide hij in de roemruchte Queen Paris en pakt hij binnenkort zijn koffers voor een optreden in Dubai.

In de Tuinzaal van Hotel Arena vertonen Billy the Klit, Frederik Abas en Paul Veth hun kunsten. Paul Veth is één van de grootste DJ talenten uit Breda en draait regelmatig op houseparty’s in de regio. Sinds juli 2006 heeft hij een residentie in de "Spock" in Breda, waar al vele namen groot zijn geworden zoals Funkerman en Tiësto. Live wordt Hed Kandi naar een uitzinnig niveau getild door MC Choral en stijlicoon Saxy Mr S op de sax. Kaartjes voor dit idyllische winter spektakel kosten 20 euro (ex fee) in de presale via www.hedkandi.nl (e-tickets), Ticketbox, Beep en Hotel Arena. Tevens zijn er voor de eerste keer VIP tafels bij Hed Kandi in Hotel Arena. Check voor meer info: www.viptable.nl of 0900-6060060 (10ct/m)

Op 8 maart draait Hed Kandi DJ Tom de Neef een speciale Hed Kandi classics set bij The BeatClub. The BeatClub is Nederlands oudste houseconcept en keert op zaterdag 8 maart na ruim 16 jaar afwezigheid terug in Amsterdam. Naast Tom de Neef draaien legendes Derrick May (Transmat; USA) & Mr C (The Shamen; London). Meer informatie en kaartverkoop: www.thebeatclub.info.

Voor foto’s en meer over Hed Kandi in Nederland: www.hedkandi.nl

3 opmerkingen

wil er altijd nog een keer naar toe :jaja: telkens als ik wil dan komt er weer iets anders tussen :/