Partyflock
 
­ Nederland

Proud 2 be Hardcore

gepubliceerd door , op
Proud 2 be Hardcore
12 februari 2008
Na de zeer geslaagde eerste editie van Proud2Behardcore vorig jaar September 2007 in de club Megaparc te Weilerswist kwamen er talloze reacties binnen met de vraag wanneer UHM in deze locatie opnieuw een evenement zou organiseren. De organisatie kan nu melden dat het de bedoeling is om jaarlijks minimaal tweemaal een UHM evenement in deze locatie te presenteren.

Op zaterdag 12 April 2008 zal UHM de eerste editie van Proud2Behardcore in 2008 presenteren in Discotheek Megaparc in Weilerwist. Er is wederom een line up samengesteld van nieuw talent en upcoming dj’s uit Nederland, Duitsland en zelfs de UK in combinatie met een aantal internationale toppers waardoor de puntjes op de i gezet worden. Dit concept is de ideale gelegenheid om talenten en DJ’s die al jaren aan de weg timmeren maar er niet helemaal tussen komen, ondanks de zeer hoge technische en kwalitatieve eigenschappen, te ondersteunen. Het is nu gebleken dat dit concept een betaalbare formule is waarin al deze artiesten uit Duitsland en Zuid Nederland ,die de hardcore scène altijd een warm hart toedragen en dus trots zijn op “hun” muziek, de extra aandacht krijgen. Het concept Proud 2 Be hardcore is daarom de perfecte titel om in een zin weer te geven waar zij voor staan en dat is gedurende de avond te merken aan de unieke sfeer die ontstaat!

De gehele locatie zal opnieuw in gebruik worden genomen en er zullen van 21.00 tot 07.00 in 3 areas alle soorten hardcore stijlen te horen zijn. Het mag duidelijk zijn dat UHM dezelfde PA geluid setjes gaat inzetten als op de vorige edities van Proud 2 Be hardcore in deze club en het Tarm centre dus bereid je maar voor!!! No sound limits is ook hier dus een garantie die UHM kan geven!

Tickets
Tickets zullen a Euro 15,- (ex fee) in de voorverkoop verkrijgbaar zijn via de bekende voorverkoopadressen. In Duitsland via alle CTS /Eventim verkooppunten, de reguliere verkooppunten, in Nederland via Ticketbox en de vaste verkoopadressen en in Belgie via de FNAC verkooppunten een aantal vaste verkooppunten. Tevens zijn de welbekende E Tickets ook te verkrijgen via de website van UHM waarmee je snel en voordelig je ticket direct kan aanschaffen!

Route, openbaar vervoer en pendelbussen.
De plaats Weilerswist is makkelijk te bereiken via de autobaan A61 afrit Weilerswist (nr 25), aan het eind van de afslag op de rotonde rechtsaf, na ca. 200 meter op de 2de rotonde weer rechtsaf, en dan ligt het Megaparc na 300 meter aan de rechterzijde. Voor de treinreizigers onder ons is er een directe verbinding met het station Weilerswist Hbf. Vanuit Aachen Hbf is het 1,5 uur met de trein tot Weilerswist. Vanuit Koln Hbf is het nog geen 30min met de trein. Het station in Weilerswist ligt vervolgens op 750m van de locatie gelegen. Om het nog makkelijker te maken zullen er elke 15 minuten pendelbussen rijden tussen het station van Weilerswist en de locatie Megaparc.

Line up
Area 1: Proud 2 Be hardcore
Nosferatu Nederland
Evil Activities Nederland
Triax Nederland
Mr. Sinister Nederland
Gigi Duitsland
Newstyler Duitsland
X-treme Nederland
Crosswire Nederland
D-Ceptor Duitsland
Darkside Warrior Nederland
Evolution Duitsland
Venom Duitsland
D-Fighter Duitsland
Fallout Duitsland
Andarax Duitsland
Base Energizer Duitsland
Hosted by : MC Violence

Area 2: Proud 2 Be Gabber
The Darkraver Nederland
Panic Nederland
Rod Bolts Duitsland
Kahlkopf HC Duitsland
Nekro Verenigd Koninkrijk
Stylewars & MC Scumbag Duitsland
Jeckyll Duitsland
Mol Nederland
B - Early Duitsland
Din & Kaboom Nederland
D-Saster Duitsland
Sim-D Duitsland
Potato Nederland
G-Star Duitsland
Hosted by : Mc Sonik

Area 3: Proud 2 Be Industrial
Akira Nederland
The Speed Freak Duitsland
TerrorMasta Duitsland
Hate Division Duitsland
Jabo Duitsland
Pita Nederland
N-Thrax Duitsland
D.O.T. Duitsland
Trigger Nederland
Giant Duitsland
Stocker & MC Evil B Duitsland
Virus136 Duitsland
Hosted by : D.O.P.A. MC

Meer info: www.proud2behardcore.eu en www.u-h-m.com

11 opmerkingen

Echt lekker hard daarzo.. alleen niet aanwezig :(
 
msss wel aanwezig kijken we wel ff
laatste aanpassing
:cheer: feestje!!
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 13247, 1956}
:D (Y)
Artiest Nekro
looking forward to the Darkraver + curious about some of the other unknown DJs, should be a cool party :)
 
Nos, Akira & The Speed Freak (y)
Leipe sjit ouweee
 
Lekker lekker :D