Clicky

Partyflock
 
­

Hossen & Sossen

gepubliceerd door , op
Na een zeer succesvol 2007 gaat Hoe Gaar Dan dit jaar gewoon door met het geven van vette party’s in Weert. Vooral de variatie in stijlen bij de verschillende concepten die ze geven spreekt veel mensen aan. Ook staat afwisseling hoog in het vaandel bij hun events. Na 10 feesten gegeven te hebben, zorgen ze nog steeds voor vernieuwing en krijgen steeds meer mensen lucht van deze jonge organisatie.

Het eerste feest wat plaats gaat vinden dit jaar is Hossen & Sossen. Dit is de eerste dag van carnaval en belooft discotheek Carte Blanche weer op zijn grondvesten te laten trillen. Met 2 zalen muziek die allebei totaal andere stijlen vertegenwoordigen is er weer aan iedereen gedacht. In area 1 komen de stijlen Hardstyle, jump en early rave aan bod, en in area 2 zullen er lekkere house, club en eclectic beats ten gehore gebracht gaan worden.

Zoals altijd staat kwaliteit voorop voor Hoe Gaar Dan. De bedoeling is dat er één of meerdere headliners zijn op een avond, en de rest word gevult met talenten of DJ’s die hun naam al reeds gevestigd hebben in de scene. Het doel van dit feest is om voor iedereen een toegankelijk feest te geven en geen zakken te vullen. Daarom zorgen ze er altijd voor dat de entree zo laag mogelijk is, zodat de drempel voor iedereen niet te hoog is. Dit draagt dan ook bij aan het succes van dit concept. Deze keer zijn de headliners niemand minder dan DJ Francois, The Viper, Triax en Vato Gonzalez. Vooral de laatse heeft zich al reeds bewezen een grootse carriere tegemoet te gaan, mede dankzij zijn ongeloofelijke mix kunsten.

Extra’s

Er is gezorgd voor een extra muziek installatie zodat je 2x zo hard uit je dak kan gaan. Ook zal de DJ booth een totaal andere plek krijgen dan jullie gewend zijn. De dresscode zal dit keer (omdat het carnaval is) carnavalskleding zijn. Doe je best met verkleden en misschien win jij wel vrijkaarten voor het volgende feest van Hoe Gaar Dan!

Coming party’s

Zoals al eerder gezegd is het voor Hoe Gaar Dan heel belangrijk om afwisseling te creëren in de stijlen van feesten. In maart zal Weert wederom een lekker feest te verduren krijgen. Het feest Refresh is na slechts 2 edities al gegroeid tot één van de top house feesten in Weert van het jaar. Het in café de De Brouwer gehouden feest kenmerk zich door de goede sfeer en ambiance. En zeker in combinatie met de beste house, eclectic en club sounds, word het weer een onvergetelijke avond.

Ook aan de hardere stijlen is gedacht met het feest Still standing strong in april. Met 2 area’s muziek zal dit nieuwe concept ook weer zorgen voor goed gevulde zalen. Met deze keer niet minder dan 5 Headliners die naar Weert komen deze avond. Met de DJ’s Evil Activities, Tommyknocker, JDA, D-Spirit en Bountyhunter is de kwaliteit weer goed gewaarborgd. Wederom met een extra geluidsinstallatie zullen ze ervoor zorgen dat er weer extra hard geknalt gaat worden! Zorg dus dat je het de aankomende tijd niet mist!

19 opmerkingen

Ziet er goed uit mannen! Goed bezig daar in Weert.­
Ik neem aan dat hier ook de nodige snats beschikbaar wordt gesteld door de organisatie?
DJ Lenn
Artiest Lenn
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 januari 2008 om 21:50:
Ik neem aan dat hier ook de nodige snats beschikbaar wordt gesteld door de organisatie?

haha volle bak denk ik wel :p
sossuh :p
HGD :cheer:

doen jullie weer goed! vrijdag word weer 'n mooi feestje :cheer: ! dit jaar beginnen we de carnaval goed!!!
Uitspraak van DJ Freeze op zondag 27 januari 2008 om 23:06:
DJ Triax kan je ook gerust een headliner noemen hoor

Ja dat is miss ook wel zo;)
Sossen? :honger:


Hakken en Nakken :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 januari 2008 om 03:01:
Hakken en Nakken

:roflol:
Hossen en Sossen

Hakken en Nakken

mwuahaha :roflol:
:respect:

Vrijdag word echt gezellig:jaja:
:yes: Vrijdag aanwezig ;) Still standing stong wordt ook begaaien, goed bezig
Vrijdag gaan we weer lekker los:D:D
Uitspraak van verwijderd op maandag 28 januari 2008 om 03:01:
Sossen? :honger:


Hakken en Nakken :lol:

ROFLCOPTER!!!!1EINZ
k heb der zin in:D