Partyflock
 
­ Nederland

Underground Shock presents

gepubliceerd door , op
Underground Shock presents
26 januari 2008
We waren het bijna vergeten, maar dit jaar bestaat Underground Shock alweer drie jaar. In deze afgelopen drie jaar zijn er vele succesvolle feesten geweest. Underground Shock staat bekend om de gezellige feesten met een aanspreekbare line-up voor een betaalbare prijs.

Zaterdag 5 februari 2005 is alles begonnen in een lokale studenten discotheek te Leiden. Vanaf het begin was het meteen raak, uit heel de omgeving kwamen jongeren naar de studenten discotheek. Artiesten zoals Dano en Meagashira gesteund door wat lokale helden zorgde ervoor dat dit een nacht werd om nooit te vergeten. Helaas moesten er vele mensen geweigerd worden, omdat het simpelweg te druk was om er nog iemand bij te laten.

Hierdoor werd al snel duidelijk dat Hifi niet groot genoeg zou zijn. Uitwijkend naar de grootste discotheek van Leiden resulteerde in de beste editie ooit. Op vrijdag 14 april 2006 werd Danssalon inCasa voor het eerst in zijn geschiedenis omgetoverd tot hardcore tempel, en hoe. Artiesten zoals Partyraiser, Meagashira, DaY-már, The Rapist , Bonehead gesteund door de lokale helden hebben Danssalon inCasa laten beven als nooit tevoren. Klik hier voor het video verslag welke gemaakt is door Alex van Leeuwen (Q-dance).

Op vrijdag 20 oktober 2006 werd Danssalon Hifi voor de tweede keer omgetoverd tot hardcore tempel. Net als voorgaande editie werd ook deze editie weer een groot succes. Artiesten zoals Partyraiser, Lunatic & Miss Hysteria, Chosen Few, Champ-e-on, s'Aphira en Miss Zelda gesteund door de lokale helden hebben er een avond van gemaakt om nooit meer te vergeten.

Een jaar later tijdens Leidens Ontzet was het opnieuw een gekkehuis in Danssalon inCasa. Zo’n 1000 man ging los op de vetste hardcore klappers en liet de grootste discotheek van Leiden weer eens flink op haar grondvesten shaken.

Op zondag 23 maart 2008 is het dan eindelijk weer zover en staat er voor het eerst een Paas-editie op het programma. De line-up is er wederom één om je vingers bij af te likken en bestaat zowel uit nationale als internationale top DJ’s.

Angerfist
Tommyknocker
Endymion
Clone
Olash
Live: Human Resource

Ook deze keer wordt er uitgebreid aandacht besteed betreft decor. Voor een goed feest is het visuele aspect minstens zo belangrijk als het geluid. Met extra’s zoals een lasershow en danseressen zullen wij de bezoeker wederom tot een visueel en muziekaal hoogtepunt brengen.

Op deze avond zullen de garderobe en toiletten geheel gratis zijn. Danssalon inCasa ligt op loop afstand van het centraal station Leiden, welke op het nachttraject is aangesloten. Tevens bevindt zich nabij deze locatie een grote parkeerplaats waar je vanaf 21:00 niet meer hoeft te betalen!

Kortom; dit wordt dus weer een editie om nooit meer te vergeten! Ook erbij zijn? De kaartverkoop voor Underground Shock is in volle gang. In de voorverkoop zijn de kaarten voor 10,00 euro verkrijgbaar aan de deur van Danssalon inCasa, VVV Leiden, Piece of Cake, Videoland Leiderdorp en alle Mid-Town shops. Op de avond zelf betaal je 15,00 euro. Wees er echter snel bij! Underground Shock begint om 23:00 uur en gaat door tot 05:00 uur.

12 opmerkingen

GAAN WE HEEN :D

In 't paars, neem je eieren mee...
 
Word egt super!:D :bounce:
Flink underground
Klinkt allemaal erg top:d ben benieuwd
 
misschiennnnn... ff kijken of we Nightmare overleven
ja dat gaat zeker weer beuken worden :D
 
Hoevaak kun je "gesteund door de lokale helden" in één tekst zetten! :rot:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 27 januari 2008 om 21:42:
Hoevaak kun je "gesteund door de lokale helden" in één tekst zetten!

3 keer! Heb ik nou iets gewonnen?
vette line-up en goed nieuwsbericht!