Partyflock
 
­ Nederland

Lumidee special guest @ r&b diamonds xxl in Bozzini

gepubliceerd door , op
Lumidee special guest @ r&b diamonds xxl in Bozzini
18 januari 2008
Op vrijdag 25 januari zal tijdens de januari editie van de maandelijkse R&B Diamonds party die elke laatste vrijdag van de maand plaatsvindt in megadiscotheek Bozzini te Kerkrade een exclusief optreden plaatsvinden van Lumidee. Deze in het Spaanse gedeelte van Harlem New York opgegroeide superster scoorde in 2003 een nummer 1 hit met ”Never Leave you (uh ooh, uh ooh)” in 2005 een top 3 hit met het reggaeton nummer “Sientelo”, zong in 2006 samen met niemand minder dan de in mei 2007 tevens bij R&B Diamonds aanwezige superster Fat Man Scoop de 2006 FIFA World Cup / top 40 hit song “Dance” en dropte in 2007 nog even de top 10 hit “Crazy” met Pitbull en “She’s like the wind” met Tony Sunshine. Onlangs bracht deze latino diva ook nog de single “Feel like makin’ love” uit met niemand minder dan mister lover lover “Shaggy” Op vrijdag 25 januari wordt het tijdens de showcase die deze dame daar zal doen uit volle borst meezingen met de hits dus! (Uh oooooooh!!!)

Als je dacht dat je alles nu zo een beetje gezien hebt rondom de fenomenale R&B Diamonds parties in Bozzini gaan ze je nu moeten shockeren met het volgende nieuws: De heren van organisatie Diamond Events Belgium zijn nog niet eens begonnen! De bijna Hollywoodachtige immense urban eclectic events in de schitterende discotheek gebouwd in het Roda JC stadion zijn nog niet eens het tipje van de ijsberg willen de heren je even laten weten. “2007 was eigenlijk een beetje een promotie jaar”, zegt een bijna glimmende organisator lachend. “We hebben ons eigenlijk tot nu toe meer gericht op de profilering van de Diamonds events en we wilden onszelf zo eigenlijk alleen even voorstellen aan het Belgische maar vooral aan het voor ons nieuwe Nederlandse publiek. Nu gaan we ons ook meer richten op de inhoud, kwaliteit en programmering van de events.”

En dat men daar bij de Belgisch Nederlandse tak van Diamond Events Belgium geen gras over laat groeien bewijst zich maar weer uit het feit dat ze bij de eerste editie in dit nieuwe jaar op vrijdag 25 januari niemand minder dan New York superstar Lumidee live on stage zullen aantreffen in club Bozzini. Verder zal de resident line up van R&B Diamonds bestaande uit Dj Master Lee (The Crunk King, BE), Dj Frederico (R&B Diamonds, BE), Dj Smoke (Bozzini, NL) zich weer achter the wheels scharen en zal Dj Joe-e-Joe België op deze dag weer samen met z’n vrienden de grootste Dancehall en Regeaton hits door de 2e zaal doen jagen.

Club Bozzini.. vaak omschreven als een groot attractiepark met vuurwerk, rookkannonen, confetti en nog veel meer verrassingen staat elke laatste vrijdag van de maand weer te popelen om de telkens weer groter groeiende groep R&B Diamonds fans te ontvangen. Ook celebrities en VIPs weten Bozzini op deze laatste vrijdagen steeds vaker te vinden. Bij de laatste R&B Diamonds editie stonden plots de Opposites, Dio en Willie Wartaal hun Dom Lomp & Famous hit op het podium onaangekondigd uit te voeren. Om maar even weer te geven dat de grootsheid van de R&B Diamonds events te allen tijde garant staat voor een fenomenale avond gevuld met sterren en VIPS. Eerder waren te gast bij R&B Diamonds feesten in Bozzini: Fat Man ScoopVerenigde Staten, FouradiNederland, Tony TouchVerenigde Staten, DJ BLGZwitserland, DJ Irwan,DJ SakeBelgië, Goodfellas, DJ ITL, MBA, The Partysquad en vele anderen.

Tickets / Bozzini
Entree tickets zijn voor slechts 15 euro te verkrijgen in de voorverkoop en voor 20 euro verkrijgbaar aan de deur. Reserveer nu je eigen VIP tafel of inkom via vip@rnbdiamonds.be wees welkom in de exclusieve Vip Area met koude en warme hapjes, ....etc.

Check voor meer info: www.rnbdiamonds.be

14 opmerkingen

Lumidee?
wat ik daarvan hoorde is dat ze valser zingt dan een kat die verdrinkt
dat ze vals zingt kan best zijn, maar exclusief is het wel :D

Bozzini :respect:
 
Bozzini moet zich schamen, boek dan rihanna of Ashanti of iets in die richting.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 januari 2008 om 10:11:
rihanna of Ashanti

onbetaalbaar
 
Uitspraak van *Animaniac* op maandag 21 januari 2008 om 10:24:
onbetaalbaar

Dat vind ik geen excuus voor een club als Bozzini :P
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 januari 2008 om 10:11:
rihanna of Ashanti

:no: ik vind lumidee zelf beter dan die rihanna, die kan helemaal niet live zingen :gaap: Dat is helemaal kattegejank.
Lumidee heeft ook vele leuke liedjes als rihanna, alleen denk dat ashanti beetje aan het pensioeneren is? :$..
Maarja, helaas 25 januari al wat in de planning anders was ik zeker gegaan
Artiest {SHOWLIST artist 33290, 43049}
Uitspraak van *Animaniac* op maandag 21 januari 2008 om 10:24:

Ja lumidee ni zeker, oke ze zingt live mss niet zo goed. maarja dit is voor de fans toch wel aangenaam om tege zon entree ticket ner een amerikaanse superster te komen.

Bozzini = Top Club
Lumidee?
wat ik daarvan hoorde is dat ze valser zingt dan een kat die verdrinkt


Haha!!!

amerikaanse superster


Het spijt me wel, maar ik vind echt niet dat Lumidee tot het rijtje Amerikaanse supersterren kan worden geschaard, als er één iemand overschat wordt is zij het wel.
laatste aanpassing
joepie de poepie, laten we deze berichtjes vortaan over aan www.partypeeps2000 ofwaaaaaaaaa :/
laatste aanpassing
 
alweer gastenlijst plaatsen, zal wel niemand uitgeloot worden, zelfde als de vorige keer...
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Dave-D op maandag 21 januari 2008 om 13:14:
Bozzini = Top Club

Wat een sound daar!!!


Helemaal top!!!!
laatste aanpassing