Partyflock
 
­ Nederland

Friday's Flirt
1 Year Anniversary

anoniem gepubliceerd op
Friday's Flirt
17 januari 2008
FeestSlick
Datumvrijdag 18 januari 2008
LocatieChampagne
FeestFriday's Flirt · 1 Year Anniversary
Datumvrijdag 25 januari 2008
De feestdagen liggen nog maar net achter ons en een nieuw jaar vol goede voornemens is inmiddels van start gegaan. Na de loodzware kerstmaaltijden hebben de knallende kurken, al het mooie vuurwerk en de vele gezellige Nye feesten voor een explosief begin van 2008 gezorgd. Een nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar voor Friday's Flirt zijn de feestdagen nog niet voorbij, want op vrijdag 25 januari viert Friday's Flirt zijn eenjarig bestaan groots! Op deze datum zal de Champagne in Harderwijk wederom omgetoverd worden tot een waar liefdesparadijs, waar na 12 edities nog steeds de romantiek centraal staat.

Er kan teruggekeken worden op 12 hele mooie edities. Bijna allen uitverkocht werd er iedere laatste vrijdag van de maand volop geFlirt. De knipogen en handkussen vlogen in het rond en de liefdesaanzoeken vierden hoogtij. Er werden telefoonnummers uitgewisseld, rode en witte rozen overhandigd, gesnoept uit de vele chocoladefonteinen en uiteraard gedanst op de heerlijke zomerse beats van een keur aan nationale toppers. Onder het genot van een glaasje champagne of een heerlijke cocktail werd er in het romantische kaarslicht gedanst, gedanst en nog eens gedanst. Het was de eerste editie dan ook al meteen raak met de feelgood music van de Sound of Love dj Robert Feelgood en zo volgden er nog vele hete momenten met talentvolle dj’s als Roy El Kei (Sneakerz), Dominique Base (F*ckers), Sebastian Sleebos (hetisongekend), Remaniax (Wreck the DJ), Veliz (Stereo Sushi), Sam Rafael (Silly Symphonies), Miss El Nino (Subliem), Erik Euwe (Sound of Love), Cosmic (Slick Outdoor) en niet te vergeten de Friday’s Flirt resident dj’s Bjorn Know-How (Dancevalley) & Josh Pitch (Symphonica in Rosso).

Vrijdag 25 januari zal groots gevierd worden, want de programmering is weer om van te smullen. Door deze man zullen de heerlijke zomerse sounds de bezoekers volop in extase brengen. Niemand minder dan onze eigen good looking Hollandse beachboy en True House Music man Ricky Rivaro neemt plaats achter de draaitafels. Met zijn Bloomingdale mix cd’s verwierf hij landelijke bekendheid en inmiddels staat hij alweer enige jaren aan de top van de Nederlandse dance scène. Met zijn geheel eigen beach sound is hij bij Friday’s Flirt absoluut aan het juiste adres! En natuurlijk warmen de Friday’s Flirt dj’s Bjorn Know-How & Josh Pitch de bezoekers alvast op met hun Flirtende beats!

Voor de mensen die het Flirten een beetje verleerd zijn volgen hier nog enkele tips, zodat deze op vrijdag 25 januari in de praktijk gebracht kunnen worden:

• Je hoeft niet te wachten tot je aangesproken wordt. Trek de stoute schoenen aan en neem zelf het heft in handen
• Gebruik je ogen, maak oogcontact, maar liever niet langer dan een paar seconden
• Gedraag je opgewekt, vrolijk dat zal zeker aanstekelijk werken en de aandacht trekken in je omgeving
• Wees altijd positief!
• Luister, en luister met aandacht en interesse
• Maak complimenten, maar probeer wel deze zo eerlijk en oprecht te laten klinken

De deuren zullen om 23:00 uur geopend worden, waarna er 5 uur lang genoten kan worden van deze hele zwoele avond. De entree voor deze Flirtende verjaardag bedraagt slechts 8 euro en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Maar één tip: Kom vroeg!

Een week eerder zal de Champagne in Harderwijk het domein zijn van nog zo’n topfeest: Slick! Slick, een avond die gedomineerd wordt door hele vette beats; van minimalistische en diepe beats tot stevige electro, het komt allemaal aan bod op een gezellig avondje Slick. Deze avond heeft Bubblegum Productions wederom een topper weten te strikken om de Champagne in Harderwijk onveilig te maken. Niemand minder dan dj Wesdex, de man achter de populaire Utrechtse Magnetronik feesten en bekend van zijn vele optredens op onder andere Rekorder en Twisted Cultures zorgt voor de muzikale invulling op deze bijzondere avond. Wesdex, die zijn sound omschrijft als ‘Dynamisch’, begon in 2003 met draaien en heeft in korte tijd bijna elk poppodium die Nederland rijk is geïnfecteerd met zijn dynamische sound. Van Doornroosje in Nijmegen, de Winkel van Sinkel in Utrecht tot aan de Melkweg in Amsterdam, he’s done it all!

De mannen achter de Slick avonden; Bjorn Know-How & Josh Pitch zullen naast Wesdex hun plaats achter de draaitafels nemen. Verwacht deze avond geen normale gang van zaken van deze heren. Ze zullen diep in hun muziekcollectie duiken om hele speciale plaatjes eruit te halen.

Kaarten voor deze avond kosten maar 5 euro en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. De eerste vette beats zullen om 23.00 uur van start gaan en zullen tot diep in je lichaam doordreunen tot 04.00 uur.


Friday's Flirt bestaat 1 jaar facts:
Datum: 25-01-2008
Lokatie: Champagne - Harderwijk
Tijd: 23.00 – 04.00
Sound: Latin/Funky & Electro House
Artiesten: Ricky Rivaro, Bjorn Know-How & Josh Pitch
Entrée: 8 euro aan de deur
Leeftijd: 20
Web: www.bardancing-champagne.nl

Slick Facts:
Datum: 18-01-2008
Lokatie: Champagne - Harderwijk
Tijd: 23.00 – 04.00
Sound: Minimal/Deep & Electro House
Artiesten: Wesdex, Bjorn Know-How & Josh Pitch
Entrée: 5 euro aan de deur
Leeftijd: 20
Web: www.bardancing-champagne.nl