Partyflock
 
­ Nederland

Lief festival wenst iedereen een lief 2008 toe!

gepubliceerd door , op
Lief festival wenst iedereen een lief 2008 toe!
29 december 2007
FeestLief Festival · The end of the festival Season
Datumzaterdag 6 september 2008
LocatieStrijkviertel
2007 was voor Lief festival een topjaar. Na de eerste editie in 2006, waren wij verrast naar het enthousiasme hoe Lief werd opgepakt. In 2007 was het festival vooraf al uitverkocht. En dat in het tweede jaar al. Dat had iedereen eigenlijk alleen maar kunnen dromen!!!

In 2008 zal de derde editie gaan plaatsvinden op 6 september. Hiervoor legt de organisatie de lat weer een stukje hoger en zullen er nog meer podia geboden worden, maar de intieme sfeer ten allen tijden hooghouden. Verwacht weer een perfecte, verrassende mix tussen internationale en nationale artiesten. Een hoop creatieve uitspattingen en vooral weer een hoop gezelligheid op de zeer lieflijke locatie recreatieplas Strijkviertel in Utrecht. In ieder geval is al bekend dat minimal organisatie “Subculture” net als vorig jaar de strandstage gaat hosten. De Pure housebeats van SuperSunday zijn ook weer vertegenwoordigd.

Nieuw is dat de organisatie “Solid Grooves” een tent zal invullen met fijne technobeats, zoals je van hun altijd gewend bent in de Tivoli te Utrecht. De organisatie kijkt al uit naar deze nieuwe stage! Voor de rest zijn er nog veel meer ontwikkelingen, maar die houden zij nog even voor zich. Winter en zomer zijn immers nog voor de boeg.

Earlybird actie!
Net als vorig jaar is er weer een “earlybird” actie, waarbij vroege beslissers een kaartje kunnen bestellen tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast ontvang je ook nog een exclusieve Lief festival T-shirt in jouw maat! Het is waar, de actie start dit jaar wel heel vroeg, maar de vroege vogels worden niet voor niks zo goed beloond! Voor deze actie ga je naar de volgende exclusieve link www.lieffestival.nl/vroegevogels. Kijk maar wat in het vogelhokje zit! Bestel de tickets en t-shirts via het online ticket in systeem van Paylogic. Deze speciale actie loopt tot 1 april.

Rest de organisatie nog de mogelijkheid om iedereen een gezond, goed en vooral lief 2008 toe te wensen! Zij zullen in ieder geval weer gaan knallen!

10 opmerkingen

Zeker present! Heb m'n earlybird al binnen. Hoop dat het ontwerp van het T-shirt dat je er bij krijgt er weer zo vet uitziet.
Nog bedankt voor de nieuwjaarskaart!
wij ook aanwezig!!!!!!! net als de vorige twee edities :cheer:
en zullen er nog meer podia geboden worden

:(

Het eerste jaar was tot nu het beste, vond het jammer dat het groter was afgelopen keer en vind het zonde dat het weer groter gaat. Maar goed, hopelijk heb ik het fout en wordt het dit jaar een toppertje. Sowieso erbij :9

Alleen dit keer graag opnieuw Sebastien Leger boeken en hem iets later op de dag zetten O:)
laatste aanpassing
klinkt heel erg goed!
Mischien checken...

;)
 
Artiest Invite
Teveel zin in :-)
Wat lief!

“Solid Grooves” een tent zal invullen met fijne technobeats :woop:

early bird (y)