Partyflock
 
­

Playground presents: Best of 2007!

gepubliceerd door , op
Zaterdag 5 januari 2008 zal de nieuw verbouwde Club Chi aan de Nieuwezijds Voorburgwal 161 te Amsterdam het toneel vormen voor de eerste Playground-editie sinds ruim een jaar.

Na ruim 2½ jaar in ieder geval maandelijks een Playground-avond te hebben georganiseerd op diverse lokaties in Amsterdam (020, More, Magazijn, Zyon en TWSTd) zijn initiators Richard Parker en Zomar een jaar met vakantie geweest en is het geld nu op. Hoogste tijd voor een knallend feest met hoofdletter F. Deze editie zal een aantal veelbelovende dj’s/organisatoren uit de Amsterdamse underground het beste van 2007 laten horen. Verwacht het beste dat house, minimal, techno, electro en techhouse bood in het afgelopen jaar. Een betere manier om de eerste zaterdag van het nieuwe jaar te vieren is er gewoon niet.

De DJ’s van dienst zijn LUPE (bekend van U.N.K.), Zender (the Rendezvous), Flow (de Krangste), Ramchez & Pep (Redevice, Lofar), Hilbert in Hifi (Sound Architecture) en Playground residents Richard Parker en Zomar. Naast de beste muziek vormen de kunstige visuals van vj’s S_Loop en Zanne en een special performance van Michelle Sars de ideale ingrediënten voor de eerste Best of 2007 in Club Chi. Ook kun je er bij een waarzegster achter komen wat het komende jaar voor jou in petto heeft. De eerste 100 bezoekers kunnen bovendien rekenen op een gratis mix-cd van één van de dj’s die zullen draaien deze avond.

Zet 5 januari dus maar vast in je agenda: NOT to be missed! Best of 2007 - Best of 2007

11 opmerkingen

Eindelijk!!!Weer een vette avond!!
Ik ben van de party!!
dat wordt weer knallen en gezelige
avond in club chi
goed bezig jongens
Dit gaat errug gezellug worduh!
 
Artiest Alex B
Straight outta Hantus..­ lekker feessie hoor, Kantus

maaarrr goed (bezig)
laatste aanpassing
goede start is het halve werk, kom maar op met die platen!!