Partyflock
 
­ Nederland

New Years eve

anoniem gepubliceerd op
New Years eve
21 december 2007
2007 is het jaar dat Club Rembrandt de dancescene een extra adrenalinestoot gaf, niet alleen in Eindhoven, maar in heel Nederland. Reden genoeg voor de club om op de New Years Eve party terug te kijken op zijn geboortejaar. Veel oude bekenden zullen het publiek voor de laatste keer in 2007 bedienen.

Onder de gasten die al eerder mochten draaien in Club Rembrandt vallen DJ's als als Jordy Lishious, Maurice Delgado, Johnstar en Kadee. Jordy Lishious is sinds kort de resident DJ van de Dope en Dirty-avonden. Hij heeft onder andere remixen gemaakt voor Benjamin Bates (de Dance4Life themesong "On My Feet") en een top 3 notering in de Dance Chart met de track "Raw/Slick!". Maurice Delgado is bekend van zijn funky house, gecombineerd met Braziliaanse ritmes en stond eerder in Spanje, Duitsland en op Hawaï. Johnstar kennen we onder andere van de Track 'Love is Blind' en zijn samenwerking met live muzikanten als saxofonist Milan Bongers en percussionist Nique. Kadee is de zingende en swingende resident dj van Club Rembrandt. Zijn stijl is eclectisch en hij weet altijd de hele zaal plat te krijgen, ook al houdt je niet van urban.

Daarnaast heeft Club Rembrandt op de grens van 2007 en 2008 ook een aantal top DJ's als Marcel Woods en Robob uitgenodigd. Marcel Woods stond in één jaar zowel als headliner op Misteryland en DanceValley, is de maker van de meest gedownloade trancetrack op DJ Broadcast Portal en kon eerder al Asië, Amerika en Australië aan het dansen krijgen op zijn rauwe sound. Robob is al vanaf 1987 de belichaming van house in de Effenaar. Al eerder mocht hij zijn kunsten ook een paar straten verderop vertonen in Club Rembrandt.

De andere artiesten in de vier ruimtes in Club Rembrandt zijn JoeySuki, Ruth, Dirk Dali, Andrea Cichecki Cichecki, Twister, Zupa, Kontakt, Mirno, Roi Koch, Sinan Alakus en VJ Vingerverf. Er zijn twee verschillende kaarten voor New Years Eve: de Golden Ticket en Pink Ticket. De houder van een Golden Ticket mag al om 22.00 uur naar binnen en tot 01.00 uur genieten van onbeperkte hapjes en drankjes en live entertainment. Na 01.00 uur kunnen ook de Pink Tickets naar binnen.

New Years eve 31 december 2007
Golden Ticket: Aanvang: 22.00 uur (van 22.00 tot 01.00 onbeperkt drank en hapjes) Vvk: € 30,-
Pink Ticket Aanvang: 01.00 uur Vvk: € 10,- Deur: € 15,-
Voorverkoop via de website www.clubrembrandt.com en de garderobe van Club Rembrandt

Club Rembrandt, Vrijstraat 44-48 Eindhoven Tel: 040-29 62 861 Fax: 040-29 38 589 www.clubrembrandt.com welcome@clubrembrandt.com

2 opmerkingen

hoi
Werkzaam bij Kørknapen
Artiest {SHOWLIST artist 61786, 14781}
*tip Sinan Alakus in de 2e zaal... beats die harder rocken dan joe cocker