Partyflock
 

Bleifrei

gepubliceerd door , op
Bleifrei
18 december 2007
Yes! De tweede editie van Bleifrei staat voor de deur. Vrijdag 21 december staat de Flexbar paraat om het feestgespuis te ontvangen! Vermaarde artiesten uit binnen- en buitenland zullen klaarstaan om het tot een knappe avond te maken

De CO2 uitstoot zal niet mis zijn, want er worden helden vanuit heel europa ingevlogen. Uit engeland komt de man van dit moment, namelijk Simon Baker. Zijn producties worden door alle grote namen gedraaid van Sven Väth, Steve Bug tot aan Richie Hawtin. Labels als connaiseur, infant en playhouse hebben zijn platen uitgebracht. Hij is nog nooit in Amsterdam geweest, dus laten we hem een warm welkom geven en laten zien wat Bleifrei waard is.

Aan de andere kant van europa (net erbuiten) ligt het altijd zo mooie, Israel. Ja wat maakt mij dat uit zou je zeggen, nou daar komt Chaim vandaan. De man die op dit moment furore maakt met onder andere releases op Cocoon en Be as One. In Israel is het lekker warm, dus hij zal met een opperbest humeur onze hoofdstad aandoen. Dus kom op Chaim, Masel tov!

Het buitenland is ook niet altijd alles, dus zijn er ook 4 nederlandse ‘wereld’ acts aan de line-up toegevoegd. Geen verdere introductie is nodig bij Sandrien, dat gebeurd dus ook niet. Nou een dingetje dan, feest!

Wie eigenlijk ook geen introductie meer nodig hebben, zijn de gasten van Rauwkost, hun live-set is welbekend en wijdverspreid, waarom?? Omdat ze rocken!!!

unders, de man achter het gedurfde Absolute Music, is een andere weg ingeslagen. Hij duikt de kleinigheid in. groot is leuk, klein is beter! Met Bleifrei wil hij samen met zijn kornuiten van Drrie een feest neerzetten waar iedereen terecht kan om te feesten op de nieuwste plaatjes van hier tot ginder. unders al jaren een bekende feestorganisator/dj in de dancewereld, zal de avond knetterend inluiden. Oh ja begin 2008 zal zijn eerste plaat worden gereleased (samen met sir dijk). Het gaat hier om 3 days in Kazachstan op het duitse label KISU.

Wat vet zeg dat Drrie. De muziek die ze ten gehore brengen word ook wel omschreven als: HouseTechnoMotherfuckMuziek. Het is een hele mond vol. Wat het betekend is onduidelijk, maar het is 100% correct! Los gaan is wat ze kunnen, dat doen ze dan ook. Menigmaal wakker wordend in de dierentuin tussen de walrussen of hangend tussen de zakjes bier in de supermarkt!

Alles mag, niks moet! Behalve komen natuurlijk, dat moet wel. Omdat het bijna weer kerst is staat het feest in het teken van twee zaken, namelijk vrede en baarden. Zeg maar ‘vrede op baarden’! Dat is toch wat iedereen wil! Vrede op je eigen baard. Dus laat je baard staan en laat het vrede zijn!!! Niks om voor te schamen een fijne baard is toch ook fijn, anders staat er geen fijn voor!

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
vrede op baarden!!!