Partyflock
 
­ Nederland

Wanna go to Lalaland

anoniem gepubliceerd op
Al eeuwen lang wordt er op 25 december de geboorte van Het Kerstkindje gevierd. Sappig! Produkties hebben daarom die dag ook uitgekozen voor de geboorte van hun nieuwe kindje. Grote broer Sappig! is al een paar jaar in Amsterdam en Rotterdam een begrip in het uitgaansleven. Dit jaar breidde dit zich succesvol uit tot Eindhoven en Arnhem. Grote zus Rich! heeft vanuit Amsterdam met maandelijks uitverkochte edities in de Escape meer een internationale inslag. Zij heeft met onder andere edities op Ibiza (al 6 jaar wekelijks tijdens het zomerseizoen in El Divino), London en Stavanger aardig rondgereisd het afgelopen jaar.

Maar nu eerst meer over de geboorte van het derde kindje van Sappig! Produkties op eerste kerstdag. Het nieuwe kindje zal gaan heten Lalaland! voluit Wanna go to Lalaland! De peetvaders van Sappig! en Rich! Sunnery James en Joey Daniel zullen zich ook over dit kindje gaan ontfermen. Voor de edities in Amsterdam zal Sunnery dit samen doen met zijn maatje Ryan Marciano. Voor de edities in Rotterdam zal Joey Daniel dit doen. Zij zullen elke keer zorgen voor invulling die muzikaal zal verrassen en elke keer iets nieuws zal brengen.

Voor de start van het concept zijn artiesten geboekt die natuurlijk een link hebben met het woord “geboorte”. Sidney Samson en Gregor Salto zitten voor jullie, dagen en nachten in de studio om elke keer weer een nieuwe hit te produceren die de clubs doet rocken! De cd mappen van de Nederlandse toppers zitten vol met de hits aan wie deze heren de geboorte hebben gegeven! 2007 was ook het jaar waarbij twee nieuwe toptalenten in Nederland het licht zagen en doorbraken in de Dance scène: Quintino en Afrojack. Quintino is de protegé van Laidback Luke, producer van dancefloor fillers als Wooker en Girls en heeft een release op de cd van niemand minder dan de levende legende Roger Sanchez. Met zijn brede glimlach, dope bootlegs en sterke exclusives die garant staan voor hitte, hitte en nog eens hitte! Afrojack is een van de volgende grote namen die Maasstad zal voortbrengen. Zijn clubhit ‘In Your Face’ is een bevestiging van het talent van deze jonge Rotterdammer die werkelijk leeft voor zijn muziek.

Deze bovenstaande heren zullen natuurlijk begeleid worden door de gastheren Sunnery James en Ryan Marciano. De muzikale schok die deze heren teweeg hebben gebracht was door heel Nederland te voelen! We kunnen wel alles gaan herhalen wat al het hele jaar in alle previews heeft gestaan, maar als je deze schok niet hebt gevoeld dit jaar. Dan zat je niet in Nederland, was je niet op de juiste topfeesten of houdt je simpelweg niet van Dance. Deze dag staat ook in het teken van familie natuurlijk. Sappig! Produkties hebben een van de meest muzikale families in de Dance scène uitgenodigd. The Shermans! Andy Sherman samen met zijn zus Dorothy. Zij timmeren al jaren aan de weg en zijn in Spanje en de UK al zeer bekende artiesten. Andy Sherman is natuurlijk een van Nederlands de grootste en bekendste MC’s op dit moment. Van zus Dorothy kun je in 2008 veel verwachten. Haar laatste productie met niemand minder dan ROOG is daar een voorproefje van.

Wil je weten hoe mooi het Kerstkindje Sappig! Produkties eruit ziet en welke beleving het zal brengen. Ga dan op kraambezoek op Eerste kerstdag in de Panama. Iedere ouder is natuurlijk helemaal vol van zijn of haar eigen kind, we gaan ons dus niet in superlatieven of een andere manier uitlaten over hun baby, Lalaland! Voor alle andere Kerstkindjes geboren op 25 december, neem je legitimatie mee naar de Panama en je hoeft dan natuurlijk niet te betalen. Kom wel voor 00.30uur!

Lalaland! – dinsdag 25 december – Panama Amsterdam – 23.00 tot 04.00
www.wannagotolalaland.nl – vvk Ticketbox and www.easyticket.nl – vvk E 15, deur E20

9 opmerkingen

i like to take you to?
lalaland

i hope to se you soon at:
lalaland

something about those litle pils on rails the thril until it kills a million braincells
i hope that i have enough change so i can make my brains rearrange
heb je meerdere hersenen dan?
dikke electro/techno plaat en dan krijg je sidney samson en gregor salto...
laatste aanpassing
Uitspraak van :banana: 1 en al fred :banana: op vrijdag 14 december 2007 om 19:06:
doet me aan showtek denken maar helaas!

???
Mij toch meer aan Green velvet..
Of is die plaat nou ook al haardstijlverneukt?
je gaat toch niet zeggen dat de velvet is vern......?
Uitspraak van :banana: 1 en al fred :banana: op vrijdag 14 december 2007 om 19:06:
doet me aan showtek denken maar helaas!

dacht k ook al... take some pills and go to La La Land!