Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwjaarsnacht in Rotterdam

anoniem gepubliceerd op
Nieuwjaarsnacht 07/08 New York, Sydney, London en ………Rotterdam!

We kennen de spectaculaire beelden uit Sydney, Londen en New York waar duizenden mensen elkaar onder een hemel van vuurwerk uitbundig het nieuwe jaar in zoenen. Dat gaat nu ook in Nederland gebeuren: bij de Erasmusbrug in Rotterdam! De gehele Wilhelminakade op de ‘Kop van Zuid’ staat in het teken van dit spektakel. Het feest begint om 21:00 uur met optredens van top dj’s Erick E, ROOG, Lucien Foort en Leroy Styles.

Om 00:00 uur wordt het nieuwe jaar ingeluid met een spetterende vuurwerkshow. Als klap op de vuurpijl geeft Kane een miniconcert. De gehele avond wordt live uitgezonden op Veronica. Nieuwjaarsnacht 07/08 Deluxe in de Cruise Terminal Rotterdam! Beleef het buitenspektakel op het ereterras in de Cruise Terminal Rotterdam en laat je onderdompelen in luxe. Cruise Terminal Rotterdam biedt de ultieme Oud&Nieuw ambiance voor het gehele lichaam. Zo voorzien de topkoks van Café/Restaurant Rotterdam je lekkere trek met diverse tongstrelende amuses en laat je door de Oesterkoning verwennen met verse oesters. Prosecco, cocktails en andere dranken vloeien in overvloed en zijn onbeperkt te verkrijgen.

Uiteraard mis je niets van het spektakel buiten. Door tientallen camera’s wordt alles gefilmd en binnen wordt dit door een VJ live op plasmaschermen gemixt. Zo blijf je te allen tijde op de hoogte van de verrichtingen onderaan de Erasmusbrug. Naast beeld wordt ook de muziek live doorgeschakeld met de Cruise Terminal. Daar blijft het niet bij want de vibes van de top dj’s worden binnen live aangevuld met percussie, sax en zang. Met al deze top artiesten is het feest compleet! De Cruise Terminal Rotterdam wordt niet voor niets de ‘tribune aan de Maas’ genoemd. Want de hele avond is jouw plek op het VIP podium gereserveerd! Om 00.00 uur ben je daar getuige van de spectaculaire vuurwerkshow langs de Rotterdamse Skyline en de Erasmusbrug. Samen met miljoenen televisiekijkers ga je het nieuwe jaar in. Daarna zetten we in de Cruise Terminal het feest tot in de vroege uurtjes door met een exclusieve afterparty onder leiding van DJ Ron Stuts en MC S. Deze unieke ervaring maak je mee voor € 125,- per persoon. In dit bedrag zit alles inbegrepen: ticket, dranken, hapjes en een plek op het VIP podium.

Entree: 125,- inclusief hapjes en alle drankjes
Tijden: 21.00 – 04.00 uur
Leeftijd: vanaf 25 jaar
Dresscode: feestelijke kleding gewenst
Voorverkoopadres: Dudok Rotterdam, Meent 88, 3011 JP Rotterdam
Voorverkoop online: www.nieuwjaarsnacht.nl
Meer info: www.nieuwjaarsnacht.nl, www.cruiseterminalrotterdam.nl

5 opmerkingen

Wat vroeg afgelopen :o
Beter!!!! en na het vuurwerk naar Tropicana!
125 euro (N) en tot maar tot 4.00...

Ik vier het wel een stukje verderop in de Maassilo.
Uitspraak van Twenty-Eight op maandag 10 december 2007 om 17:48:
125 euro en tot maar tot 4.00...

Ik vier het wel een stukje verderop in de Maassilo.

Je kan ook gewoon precies hetzelfde buiten vieren. Kost het je 8 euro ;)
 
Uitspraak van Twenty-Eight op maandag 10 december 2007 om 17:48:
25 euro en tot maar tot 4.00...

Ik vier het wel een stukje verderop in de Maassilo.

Precies wat hij/zij zegt dat kan je beter ook doen dan €125.- p.p.