Partyflock
 
­ Nederland

D-Fusion viert 25ste editie: D-Fusion Deluxe

gepubliceerd door , op
D-Fusion viert 25ste editie: D-Fusion Deluxe
7 december 2007
Op 15 december organiseert D-Fusion in het CKB Underground de 25ste editie: D-Fusion Deluxe. Een jubileum dat gevierd mag worden, dus tijd voor een uitzinnig feest met stijl en luxe!

D-Fusion
D-Fusion is een concept waarin getalenteerde lokale, regionale en internationale DJ’s hun kunsten ten gehore brengen. Juist die mensen welke nog nooit voor een publiek hebben gestaan, maar de sterren van de hemel draaien zijn hier welkom! Maar ook ervaren DJ’s die al op tal van plaatsen hebben gestaan, vinden hier hun draai. House, techno en electro van de bovenste plank, dat is waar D-Fusion voor staat én gaat. Iedere editie zul je worden overweldigd door de grote aanwezigheid van optisch geweld zoals licht, lasers en visuals. Vaste aanwezigheid van de cocktailbar verzekert je dat je niet zult uitdrogen tijdens het feesten.

D-Fusion #25: D-Fusion Deluxe
Liefst geen spijkerbroeken of t-shirts op deze editie. D-Fusion beloont namelijk de scherpste deluxe feestkleding met een fles bruisende champagne. Iedere bezoeker die voor 23.00 uur aanwezig is, krijgt een gratis cocktail aangeboden. Voeg daarbij prachtige visuals toe plus een spectaculaire licht- en lasershow, dan gaat het feest door tot in de late uurtjes. Voor de nachtbrakers ligt een leuke mixcd klaar, speciaal gemaakt voor deze editie. Janzzen en LucaCulo, de DJ residents van D-Fusion, zullen stijlvol de eerste uurtjes van deze Deluxe editie inluiden. Nieuw talent DJ Rize, member van Housestation, pakt het daarna over. In een “combi van minimal en techno in een underground ambiance” zoals hij het zelf noemt. DJ Gino D, van Lazerhothits, weet ook van ambiance. Hij zal er ten slotte op toezien dat het gaat donderen en bliksemen op dit fantastisch feest: het CKB Underground zal schudden op haar grondvesten! In Deluxe-stijl uiteraard.

D-Fusion On Air
Luister deze zaterdagavond om alvast op te warmen naar “D-Fusion On Air” gehost door DJ LucaCulo op Omroep Tholen. Iedere zaterdagavond vanaf 21:00 te ontvangen op 106.5 FM en op de kabel: 107.6. Ook via internet te beluisteren, meer informatie vind je op www.D-Fusion.nl.

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 107965, 10097}
VET FEESIE!!! ZEKERS EEN FELICITATIE WAARD!!!!!
echt een feestje met een vast publiek....
niet een gemaakt publiek maar een gemeent publiek!!!!!
een publiek dat komt voor de kwaliteit en niet voor de hype.
KLASSE!!! GA ZO DOOR!!!!

Mijn steun krijg je!!!!
mijn steun krijgen jullie ook!:-)

heel interessant..
ga zo door..
wij zijn er waarschijnlijk wel 15 december..
ben erg benieuwd!!!

veel succes.
laatste aanpassing
 
Aanwezig :cheer:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 december 2007 om 13:30:
Aanwezig :cheer:

Ik denk ook wel ;)
Werkzaam bij X-Tase
Artiest {SHOWLIST artist 48505, 27533}
Wat een positieve reacties!
Gaat zeker gezellig worden daar in de Blokstallen :)
Dit ga zeker een gezellige editie worden!!

wij zijn ook weer van de partij :cheer:
Alle ingredienten voor een geweldig goed feest!
De beste kwaliteits house, techno en elektro aangekleed met ongekende laser, licht en videoshow. Zoals je het op de grote feesten ziet, maar dan nog eens met een lekker underground-sfeertje!
Lekkerrr.
Beter, beter :)

Als Nathan op je feest is, is het feest pas ECHT compleet.

Hij weet met zijn fakkels keer op keer iedereen te betoveren.
 
RIAWVGz(P)