Partyflock
 
­ Nederland

Bliss Deluxe N.Y.E.

gepubliceerd door , op
Bliss Deluxe N.Y.E.
7 december 2007
Het afgelopen jaar was je glas soms halfleeg en soms halfvol. Bij Bliss Deluxe New Years Eve zul je dat probleem niet tegenkomen, wij drinken namelijk uit de fles! Sommige van ons tellen af tot 12 uur om het nieuwe jaar in te luiden en anderen zullen aftellen om er zeker van te zijn dat het afgelopen jaar echt eindelijk klaar is. Het is tijd om vaarwel te zeggen tegen alle zinloze, pijnlijke en vervelende momenten van het afgelopen jaar en al je grappige, goede en leuke herinneringen voor eeuwig te koesteren. Out with the old and in with the new zoals ze zeggen. Bereid je voor op een vloedgolf aan champagne, een waslijst aan goede voornemens en pijn aan je kaak van het lachen, want bij Bliss Deluxe NYE is iedereen jarig.

Als je je ogen weet open te houden tussen alle vliegende kurken, cameraflitsen en lachende mensen dan zou je kunnen zien wat je oren je al deden vermoeden. De line-up is weer eens heerlijk. Basti Lourenz laat samen met Bruze zien waarom zij de residents zijn van Bliss Deluxe. Het afgelopen jaar was één groot feest dankzij deze house helden. Mister Marc Benjamin sluit een erg succesvol jaar af met jouw favoriete tracks en laat je meteen weten dat 2008 zonder twijfel zijn jaar word. Oz Romita en Eugenio Ricci draaien de sterren van de hemel om ruimte te maken voor jou en Fabian Gulzar laat je wensen dat 32 December bestond zodat je het morgen weer kon doen. MC Face zal de avond hosten en samen met jou toosten.

Er is geen betere manier om het jaar af te sluiten dan met de gegarandeerde luxe van Bliss, waar je er zeker van kunt zijn dat je niets tekort zult komen. Wij geven je de eerste lach van het jaar en de grootste lol met elkaar dus we zien je daar!


Je bent een rund als je jezelf Bliss niet gunt.

Line-up:
Basti Lourenz
Bruze
Marc Benjamin
Eugenio Ricci
Oz Romita
Fabian Gulzar
Mc Face

www.blissdeluxe.nl

4 opmerkingen

Bliss staat altijd garant voor een mega sfeer, de beste muziek en de mooiste shows. Aanwezig!:yes:
Uitspraak van 200% Wouterror op dinsdag 11 december 2007 om 14:52:
Bliss staat altijd garant voor een mega sfeer, de beste muziek en de mooiste shows. Aanwezig!

je vergeet alleen wat

Happydayzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :respect:

Zal eens kijken of ik nog een uurtje over hebt die nacht want hier moeten we natuurlijk bij zijn :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 51895, 51893}
Bliss!! vet cool.

Alleen mogen ze de website houder wel eens een trap onder zijn hol geven voor de partypics van vorige bliss en een update van de site :S
eeeh vraagje,

Hoe kom ik aan de VIP kaarten?