Partyflock
 
­

Sneakerz

gepubliceerd door , op
De laatste Sneakerz feesten van het jaar dienen zich aan. Een veelbewogen jaar voor de Sneakerz organisatie, met de lancering van een eigen platenlabel (Sneakerz Muzik), de start van een eigen festival (het Sneakerz Strand Festival vond deze zomer twee keer plaats aan het water van Aquabest), de T-shirt Design Contest in samenwerking met Brunotti en een partnerschap met gympenspecialist Sneakers. Maar feestvieren blijft de hoofdzaak. Ruim 100 keer vonden er afgelopen jaar Sneakerz feesten door het land plaats. Hoogtepunten waren de afgeladen edities op Koninginnedag in de Reguliersdwarsstraat, de wekelijkse zondagen op het strand van Bloemendaal en Scheveningen, de eigen area op Mystery Land en de uitverkochte showcase tijdens het Amsterdam Dance Event in Panama. Voorbereidingen voor nog veel meer Sneakerz spektakel in het nieuwe jaar zijn in volle gang.

Sneakerz december
Maar eerst wordt het jaar in stijl afgesloten. Zaterdag 8 december, Sneakerz @ Panama, Amsterdam. Line-up: Sidney Samson, Baggi Begovic, Skitzofrenix, Groovenatics en MC Roga staan in de hoofdzaal. In de Panama Studio ook een A-programmering: Gregor Salto en DJ Madskillz. In het Restaurant draait DJ Marcel vanaf 22.00 uur. Vrijdag 21 december: Christmas Bash! Sneakerz Muzik doet een one-off in de Musk in Hilversum. Met grotere namen dan we gewend zijn van Sneakerz MUZIK (wat qua feesten het kleinere, meer underground broertje van Sneakerz is): Erick E, Funkerman, Bart B More, Groovenatics, Baggi Begovic, Youri Donatz, Dennis Christopher en Eric Fender. Dit feest wordt voorafgegaan door een kerstborrel voor genodigden van platenlabels Sneakerz MUZIK en Spinnin’. Zondag 30 december vindt er van 19.00 tot 01.00 uur een Sneakerz feest plaats in het Paard, Den Haag. Line-up Grote Zaal: Erick E, Lucien Foort, Funkerman, Baggi Begovic, DJ Madskillz, Skitzofrenix en MC Gee. Line-up Studio: Shagspeare, Irwan, Original en MC Lady Bee.

Met oud & nieuw doet Sneakerz het samen met Extrema! Wegens de succesvolle samenwerking vorig jaar, host Sneakerz ook deze keer wederom een eigen area. Het Klokgebouw in Eindhoven is de locatie voor Extrema’s New Year’s Eve. Met in de Sneakerz area: Fedde le Grand, Erick E, René Amesz, Funkerman, Baggi Begovic, Shagspeare, Bart B More, hosted by MC Gee & MC Lady Bee! Het evenement is steevast weken voor aanvang uitverkocht en dat is geen wonder. Extrema zorgt voor een van ’s lands meest exclusieve eindejaarsfestijnen. Ook zijn er dit jaar weer speciale NYEve-hotelarrangementen. Extrema New Year’s Eve: 31 december 2007 van 21.00 tot 07.00 uur, Klokgebouw Strijp-S te Eindhoven. Check voor meer info: www.nye.extrema.nl. Ticketprijzen en voorverkoopinfo van alle Sneakerz feesten zijn te vinden in de agenda op www.sneakerz.nl.

Sneakerz 2008
In januari doet Sneakerz het nog even rustig aan. Eén Sneakerz feest, maar wel een dikke editie. Op zaterdag 12 januari van 22.00 tot 04.00 uur in Panama (Amsterdam) met Groovenatics, Baggi Begovic, DJ Madskillz, Sidney Samson, MC Lady Bee in de hoofdzaal, Sneakerz MUZIK in de Studio (Bass Jackers, Youri Donatz, Skitzofrenix) en DJ Rockid in het Restaurant. Net als vorig jaar is iedere tweede zaterdag van de maand club Panama gereserveerd voor Sneakerz. Wat in het nieuwe jaar anders is, is dat de tweede zaal van Panama, de Studio, tijdens de Sneakerz feesten gereserveerd voor platenlabel Sneakerz MUZIK, waar jonge dj’s/producers een platform krijgen. Zaterdag 9 februari vindt het tweede Sneakerz feest van het jaar plaats in Panama. In de hoofdzaal draaien Gregor Salto en Jip Deluxe, voorafgegaan door nieuwkomers in de Sneakerz stal DJ Dekky en Bart B More! In de Sneakerz MUZIK Studio staan 9 februari Eric Fender, Veron en Groovenatics. In het Restaurant: DJ Rockid en Shagspeare.

Vanaf februari 2008 wordt Sneakerz met name ook onder de rivieren luid en duidelijk vertegenwoordigd. Sneakerz verhuist van De Rechter op het Stratumseind naar Club Rembrandt in de Vrijstraat te Eindhoven! Iedere derde zaterdag van de maand gaat Sneakerz maar liefst vier zalen vullen in de Rembrandt, waar de nacht wacht... De eerste keer Sneakerz in Club Rembrandt vindt plaats op zaterdag 16 februari 2008. Meer fijn nieuws voor de Brabanders: tijdens het strandseizoen komen er wekelijkse Sneakerz zondagedities op Aquabest! Ook het Sneakerz Strand Festival vindt in 2008 weer twee keer op deze locatie plaats, hetzij iets groter opgezet. Ook de zondagedities in Bloemendaal (BLM9) en Scheveningen (Brunotti Beach House) gaan in 2008 vrolijk verder.

Sneakerz webshop
Een veelgehoorde vraag van fans dit jaar was om de Sneakerz cd’s (nummer 5 alweer is in de maak) via de website www.sneakerz.nl aan te bieden en Sneakerz merchandise op de markt te brengen. Dat is er nu! Party Planners, de organisatie achter Sneakerz, heeft de ontwikkeling en logistiek achter de webshop uitbesteed aan professionals op het gebied van webwinkelen: FreshCotton. Zij integreerden een webshop functie op de Sneakerz website en verzorgen de logistiek. Toen feestconcept Sneakerz een aantal jaar geleden van start gingen, verzorgde FreshCotton al eens exposities tijdens de feesten. Nu hebben de partijen elkaar weer gevonden. De online shop is sinds afgelopen zaterdag 1 december geopend. Vooralsnog zijn daar Sneakerz CD1 t/m CD4 en de Sneakerz petten (exemplaren met blauw of roze embleem) te koop. Op korte termijn komen daar ook alle cd-singles, -albums en platen op vinyl bij, die uitgebracht worden op Sneakerz MUZIK. Momenteel heeft dit platenlabel o.a. succes met de wereldwijde release van Ron Carroll’s ‘Nike song’ en de dubbel-cd ‘Addicted to Erick E’.

4 opmerkingen

Moet ik toch een keer heen! :jaja:
Meer fijn nieuws voor de Brabanders: tijdens het strandseizoen komen er wekelijkse Sneakerz zondagedities op Aquabest! Ook het Sneakerz Strand Festival vindt in 2008 weer twee keer op deze locatie plaats, hetzij iets groter opgezet. Ook de zondagedities in Bloemendaal (BLM9) en Scheveningen (Brunotti Beach House) gaan in 2008 vrolijk verder.

Kijk! Dat is nog eens fijn nieuws! :D
Uitspraak van Technoqueerik op donderdag 6 december 2007 om 17:41:
Meer fijn nieuws voor de Brabanders: tijdens het strandseizoen komen er wekelijkse Sneakerz zondagedities op Aquabest! Ook het Sneakerz Strand Festival vindt in 2008 weer twee keer op deze locatie plaats, hetzij iets groter opgezet

Kijk....dat zijn de berichten!

(y)
naar Club Rembrandt in de Vrijstraat te Eindhoven! Iedere derde zaterdag van de maand gaat Sneakerz maar liefst vier zalen vullen in de Rembrandt, waar de nacht wacht

tijdens het strandseizoen komen er wekelijkse Sneakerz zondagedities op Aquabest!

Ideaaal !!!!!! :cheer: