Partyflock
 
­ Nederland

Club Zes
2th anniversary

anoniem gepubliceerd op
Club Zes
15 oktober 2007
FeestClub Zes · 2th Anniversary
Datumdonderdag 29 november 2007
LocatieZes
FeestChop Chop Till You Drop
Datumvrijdag 30 november 2007
FeestClub Zes · 2th Anniversary
Datumzaterdag 1 december 2007
FeestClub Zes · 2th anniversary
Datumzondag 2 december 2007
Komend weekend bestaat Zes gelegen aan de Steenstraat 6 te Venlo 2 jaar. Op 2 dec 2005 opende Zes haar deuren met een vernieuwd concept en stijlvolle inrichting. Inmiddels heeft het haar plaats weten te vinden in het Venlose uitgaansleven en is voor menig stapper een begrip. In een poll van Populairste uitgaansgelegenheid in Venlo (een half jaar geleden) behaalde het een 3e plaats, en de populariteit neemt nog steeds toe. Dit is ook te zien aan de drukte dat er ieder weekend is, en het wordt steeds drukker volgens uitbater Kevin Wijmans: "We zien nog steeds iedere week nieuwe mensen binnen komen lopen en die het vervolgens enorm naar hun zin hebben. Deze gasten mogen we dan meestal ook op andere avonden weer verwelkomen".

Zes heeft inmiddels wekelijks 2 area's open, zoals het genoemd wordt: Zes en Zes Boven. In Zes is de populaire Eclectic sound te horen, dit houdt in een mix van House, Urban en Latin/Salsa. De residents die hier draaien zijn van een bepaald niveau, deze passen dan ook niet in de categorie "kroeg dj's". Ze mixen de platen goed in, draaien "prime time" up-tempo en voelen de gasten zeer goed aan volgens Kevin Wijmans. In Zes Boven wordt er enigszins alternatief gedraaid binnen de genres Urban en House. Iedere vrijdag is het Da Flow, deze avond draaien de dj's van de bekende Urban groep: TopSelectCrew. Iedere zaterdag avond kun je lekker uit je dak gaan op alle soorten House muziek, van Progressief tot Club en van Funky tot stevige Minimal. Iedere week een ander eigen thema.

Er zijn veel ideeën voor nieuwe concepten die er in Zes zullen komen, 2 daarvan staan nu voor de deur. Vrijdag 30 november is het feest Chop Chop Till You Drop, op dit feest zullen bekenden dj's komen draaien en zullen de Venlose bazen hun bijstaan. Oudejaarsavond, 31-12-2007, staat Club Romane op het programma, dit houdt in: feesten in Romeinse sferen, dansen op de lekkerste muziek en genieten van lekkere Romeinse hapjes. Komend weekend bestaat Zes 2 jaar en er is dan ook een weekend volop geprogrammeerd. Met als klap op de vuurpijl zondag het "echte verjaardagsfeest". Dj Irwan, een van Nederlands beste Eclectic dj's, komt dan zijn kunsten vertonen. Deze avond is gratis te bezoeken!!

Donderdag 29 november:
Dit is de aftrap van de wekelijkse Ladies Night, gratis cocktails voor de ladies!! De 1e avond zal in het teken staan van Latin. Dit zal de rode draad door de muzikale avond zijn. Maurice zal de dj's, Erwin Garcia en Maximus, bijstaan met zijn vliegensvlugge handjes op de percussie.

Vrijdag 30 november:
ChopChopTillYouDrop, dit moge duidelijk zijn waarom je dit niet mag missen. Hitmeister D, Jeremaine S, Quintino en de Venloosche toppers!! check voor meer info: www.chopchoptillyoudrop.nl

Zaterdag 1 december:
Zesturday, de pre-party van ons 2e verjaardag met vooral veel dj's: Hulk, Nudy Rudy, TariQ en in ZES Boven de duo's Svaiy & Vekx, Bont & Blauw en The Funkfreakerz!!

Zondag 2 december:
2th Anniversary, dit is de dag dat Zes 2 jaar open is. Het is dan ook een groot feest en daar hoort een grote dj bij: Dj Irwan, deze man kan alles met cd-spelers en daarnaast krijgt hij iedereen aan het dansen. Hij staat dan ook niet voor niks op feesten van Extrema Network, NopeIsDope, Sneakerz, heeft een paar keer per jaar een Asia tour en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. Hij wordt bijgestaan door zijn goede vriend en onze resident Dj Hulk. Verder staat er achter de cocktailbar (speciaal voor deze avond) een professionele cocktailshaker. Je kunt natuurlijk nog veel meer verwachten deze avond.

O ja, deze avond is helemaal gratis te bezoeken!!

4 opmerkingen

4 dagen feest, feest, feest, feest!!
laatste aanpassing
2nd & 2th kan beide, check maar de Engelse taal ;)
laatste aanpassing