Partyflock

Italiaanse Sinterklaas zet met zijn draaiende Pieten Enschede op zijn kop.

 

Italiaanse Sinterklaas zet met zijn draaiende Pieten Enschede op zijn kop.

gepubliceerd door , op
Italiaanse Sinterklaas zet met zijn draaiende Pieten Enschede op zijn kop. (afbeelding)
FeestPotje Hous'n · De Pepernoten Editie
OrganisatieV.C.N.
LocatieGeneraal
Datumvrijdag 30 november 2007
StadEnschede
Aankomst sinterklaas in Enschede

In Enschede is afgelopen zaterdag de "echte" Sinterklaas door veel kinderen binnen gehaald en hij zal de komende weken druk zijn met het bezoeken van alle schoorstenen in deze stad in het oosten van het land. De vele zwarte pieten zullen van schoorsteen naar schoorsteen springen om alle kado's bij ieder kind in de schoen te stoppen,om vervolgens de winterpeen voor het paard van Sinterklaas weer mee terug te nemen. Als dan 5 December alle kado's zijn uitgedeelt keren de pieten en Sinterklaas weer richting de warmere oorden aan de middelandse zee, geef ze eens ongelijk, of niet...

Nu is er afgelopen weekend een niet alledaagse Sinterklaas gesignaleerd in het centrum van Enschede, aan de Oude Markt om precies te zijn. Deze Sinterklaas kwam niet uit Spanje maar schijnt volgens ooggetuigen er meer als een Italiaan uit te zien. Bij deze "Italiaanse" Sinterklaas waren ook een aantal Draai-Pieten die aan iedereen flyers uitdeelden ipv pepernoten, heel apart allemaal volgens de omstanders. Na het bestuderen van de flyers bleek er het volgende aan de hand te zijn, op 30 November aanstaande zal er een "ander soort" Sinterklaas feest plaatsvinden. Op deze avond zal er de volgende editie van Potje Hous'n gaan plaats vinden in de grootste discotheek van Enschede genaamd Lunàtic. Op de zogenoemde "Pepernoten editie" van dit succesvolle Hardstyle feest van de organisatie V.C.N. zal de de spaanse Sinterklaas worden vervangen door een italiaanse draai-klaas, iets wat de echte Hardstyle liefhebbers niet erg zullen gaan vinden.

Italiaanse Sinterklaas Activator

Voor de aankomende editie is dan ook niemand minder dan Activator geboekt om Enschede eens te laten zien wat echte italiaanse Hardstyle is, lekker beuken en rammen dus. Dj Activator is toch wel één van de meest besproken en geroemde dj's van dit moment in Nederland, overal waar Manuel staat te draaien komen mensen bijeen om uit hun dak te gaan. En dan was er op 3 November zijn zwaar verdiende optreden in de vorm van een eigen Solo feest in The Sand in onze hoofdstad Amsterdam. Icon was op alle fronten een succes, aan de ene kant had Manuel al zijn bevriende collega's uitgenodigd en aan de andere kant stonden al zijn trouwe fans die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Maar deze avond komt hij niet alleen natuurlijk, hij neemt uiteraard een heel leger aan Draai-Pieten mee en er zal zelfs een heuse Praat-Piet aan te pas komen om de avond bij elkaar te praten.

Klik op deze link en knal hem rechtstreeks je agenda in!!

Hier de volledige line up van de "Pepernoten editie",

Draai-Pieten:
Activator
Josh & Wesz
Bobby V
Da Pauli
Genius
Vecino
Holly
Pinas
Raoul - D.K.C.
Trizz
Neo-C

Praat-Piet:
Syco

VipTreatment winnaar

De grote forumplaatje actie van de laatste weken hier op Partyflock is gewonnen door Neutron K uit Denekamp. Deze jongeman heeft in heel veel topics stiekem Potje Hous'n lopen promoten door overal een post te maken met zijn profiel waardoor overal het kleine postertje met reclame van dit feest kwam te staan. Neutron K zal via een pb op de hoogte worden gebracht van de inhoud van deze prijs, alvast gefeliciteerd namens de organisatie !!

Laatste Potje Hous'n van het jaar word een dubbele zo grote knaller als normaal!!

Op 2e kerstdag zal het laatse Potje Hous'n van dit jaar worden georganiseerd. Dit gaat gebeuren in het nog relatief onbekende Feestcentrum Oldtimes aan de Borculose straat in Neede. Een zalencentrum waar al menig band heeft opgetreden en waar al behoorlijk wat feestjes zijn geweest op dance gebied. Er besloten om eens behoorlijk te gaan uitpakken op het gebied van Hardstyle, Jump, Club, Electro en House. In twee dikke area's zullen de beste dj's uit Twente en omstreken hun betere platen uit de tas toveren, om de bezoekers uit deze regio een onvergetelijke avond vol met knallende beats te bezorgen.

Klik op deze link en laat je schoonmoeder zitten met de kalkoen en kom een Potje Hous'n!!

Nog twee maal flink knallen dus dit jaar, twee lokaties, twee verschillende steden, twee verschillende feesten maar 1 ding hebben ze gemeen met elkaar...

"De bezoekers zullen er met zijn allen een Potje van maken."

15 opmerkingen

Noten kraken :D
VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
Dit is de line up van 26 december, 2e kerstdag dus,
Een Stevig Potje - zaal 1

Vecino
Planet X
Recklezz
Royalty
Trizz
DjRuud
Equalizer
Mapo
Neo-C
Nolly b

MC: Syco

Een Zwoel Potje hosted by Behind Silence - zaal 2

Mikey DS
Randy Rockhard
Cerveza Cariñosa aka The dubai Brothers
Zen Duca
D-Vine
Many Moore alias Miezz!
Mickey Jee
laatste aanpassing door een beheerder
Tokkie..
Artiest Neo-C
De grote forumplaatje actie van de laatste weken hier op Partyflock is gewonnen door Neutron K uit Denekamp

Spam-Slet
haha leuk bedacht :D:D
De grote forumplaatje actie van de laatste weken hier op Partyflock is gewonnen door Neutron K uit Denekamp.­ Deze jongeman heeft in heel veel topics stiekem Potje Hous'n lopen promoten door overal een post te maken met zijn profiel waardoor overal het kleine postertje met reclame van dit feest kwam te staan.­ Neutron K zal via een pb op de hoogte worden gebracht van de inhoud van deze prijs, alvast gefeliciteerd namens de organisatie !!

spammen op pf is altijd leuk:D:P

whehe thnx:d
Uitspraak van Sid The Smoker op donderdag 22 november 2007 om 12:59:
Wanneer is hij niet sjikker dan?

Wanneer jij meegaat...
Uitspraak van Neutron K op donderdag 22 november 2007 om 15:18:
spammen op pf is altijd leuk

Je postertje mag er nu weer af hoor :P!
nu tijd voor een bass navigator postertje?:P
Uitspraak van SYCORE op donderdag 22 november 2007 om 16:30:
Wanneer jij meegaat...­

idd, dan is er nog een beetje nivo, haha
Ik hoorde dat lunatic falliet is..??

Als dat zo is is er geen potje house'n..:(
Uitspraak van *..Jossel..* op donderdag 29 november 2007 om 14:51:
Ik hoorde dat lunatic falliet is..­??

Klopt!


Uitspraak van *..Jossel..* op donderdag 29 november 2007 om 14:51:
Als dat zo is is er geen potje house'n..­

maar dit gaat zeker wel door!
in de zaal achter cafe de geus, p nog geen 50 meter van lunatic:)