Partyflock
 
­ Nederland

Love for People weer goed op gang
Laatste twee feesten voor dit jaar

gepubliceerd door , op
Het jaar is weer als een sneltrein voorbij gegaan, december staat alweer voor de deur. Maar het jaar is pas voorbij als ook de laatste twee feesten van Love for People een feit zijn. En dat zijn niet de minste feesten! Met dj’s waar je in een grotere club al snel flink wat meer voor kwijt bent dan in de Palazz. En dan natuurlijk met alle speciale extra’s die je gewend bent van de gezelligste club van midden Nederland. Wat heeft de laatste Love for People van dit jaar allemaal in petto? Je leest het hieronder.

With Love... Love for People
De laatste Love for People voor dit jaar zal gehouden worden op zondag 2 december van vier uur in de middag tot middernacht. Lekker uitslapen, en dan op naar de beste afsluiting voor je weekend dus! Voor alle dames onder ons geldt dat je gratis naar binnen kunt als je voor 18u binnenkomt. Dat is natuurlijk wel erg aantrekkelijk in deze tijd van het jaar. Kom je later, dan is ook de deurprijs van 12,50 nog niet teveel voor zo’n feest. Je kunt ook voor 10,- Euro een kaartje bestellen via de website van Good for People. Klik daar op het feest van je keuze in de agenda, en je ziet een bestelknop.

Ook erg aantrekkelijk is de line-up. Love for People heeft gekeken welke dj’s nou echt bij jullie in de smaak zijn gevallen op alle voorgaande afleveringen en heeft een pretpakket aan toppers voor je klaar staan. Jullie kennen ze allemaal in iedere geval van de feesten in Palazz, maar ook van vele grote en kleine clubnights en festivals in het westen van het land. Het gaat over de dj’s MEM, Michael Dieters, Tremenda en Alberto V. Stuk voor stuk mannen die julie al vaak aan het juichen hebben gekregen en dat gaan ze op deze laatste editie van 2007 nog eens goed laten merken!

Aangevuld worden deze toppers door niemand minder dan dj Francois. Deze rijzige man is een icoon in de Nederlandse dance scene en je kent hem van alle grote festivals en talloze clubnights door het hele land en daarbuiten. Een man met een heel eigen karakter en een stevige opzwepende sound die je niet stil zal laten staan. En met zijn vaste zondag afterclub Zino weet hij ook als geen ander wat het publiek op een zondag wil horen.

Power of Love
Maar voor dat het zover is kunnen jullie aanstaande zaterdag ook nog genieten van een joint-production van Love for People en Palazz zelf: Power of Love! Zaterdag 24 november schrijven we dan, en ook dit wordt een feest waar je bij wil zijn. Staat het al in je agenda? Klik anders hier even en voeg het feest meteen toe. Van 22 uur tot 5 uur gaat het helemaal los!

Als Palazz en Love for People samen de handen ineen slaan dan kun je ervan opaan dat er iets goeds word neergezet. Een blik op de line-up en je slaat je handen voor je mond van verbazing. Zoveel goede dj’s en dan nog maar een deurprijs van 12 euro! Dat is nou wat ze noemen een no-brainer. Dat wordt genieten zaterdag. Wie heeft er nou nog niet van ze gehoord: Artento Divini, Mike S, Spider, Tremenda, Iwan en Johan D gaan jullie non-stop aan het dansen houden. Hier geldt voor de dames: voor 24u binnen = gratis naar binnen.

Met deze twee feesten neemt Love for People afscheid van jullie voor dit jaar. Maar natuurlijk gaat het volgend jaar opnieuw groot feest worden. De eerste Love for People van 2008 is al snel weer en op zondag 6 januari gaat het doek open voor de Love for People nieuwjaarsborrel.

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Heerlijk! Heb mn plekkie wel gevonden daar hoor! Tot zaterdag allemaal :D We gaan het gewoon lekker ouderwets gezelig maken en flink met de voetjes van de vloer.

Yeah! :bounce:
Heb gehoord dat er slaapplekken geregeld zijn in de Palazz als je zelf een slaapzak meeneemt zodat je gewoon na power of love door kan gaan naar 7th heaven party :yes:

Goeie actie van Wim
En Shirley zorgt voor broodjes en koffie.. wat een schatje :knuffel:

:roflol:
Uitspraak van DJ Ed Mission op woensdag 21 november 2007 om 15:53:
Heb gehoord dat er slaapplekken geregeld zijn in de Palazz

Je bent in de war met de tent waar je afgelopen zondag bent geweest, Ed. Daar kon je boven een "tukje" doen. Of is het een truckje..ha ha ha.


Uitspraak van DJ Ed Mission op woensdag 21 november 2007 om 15:53:
En Shirley zorgt voor broodjes en koffie.. wat een schatje

Voor jou staan we altijd klaar.. dat weet je toch? :p
laatste aanpassing
Uitspraak van Bandito op woensdag 21 november 2007 om 19:12:
Daar kon je boven een "tukje" doen

O:)

1 ding is zeker, het wordt een lang weekend in Woerden :bounce:
Uitspraak van DJ Ed Mission op donderdag 22 november 2007 om 09:49:
Uitspraak van Bandito op woensdag 21 november 2007 om 19:12:
Daar kon je boven een "tukje" doen

O:)
laatste aanpassing
 
met SPIDER erbij gaan ze goed nu nog MEM erbij dan make jullie t