Partyflock
 
­ Nederland

Hardgroove Productions

anoniem gepubliceerd op
Hardgroove Productions
20 mei 2003
FeestHardgroove Productions · a journey from progresive to UK hardhouse
Datumzaterdag 14 juni 2003
WinactieHardgroove Productions actiegesloten
LocatieDe Waakzaamheid
Hardgroove Productions presenteert underground progressive and hardhouse met een nationaal en internationaal karakter, in een "underground club" atmosfeer. DJ's zoals Tom Harding, JP, Patrick Kruzeman, Danny D, Rossi, Dave Randall, Sterling Moss, Gizmo en meer hebben achter de draaitafels gestaan.

Hardgroove productions werkt met bekende dj's, maar probeert ook internationaal en nationaal talent te scouten en te begeleiden zodat ook zij hun kunsten kunnen laten zien en vooral horen aan het grote publiek.

Hardgroove is niet alleen goede muziek .Het gaat ook om de atmosfeer waarin dit gebeurt. Je ontmoet leuke relaxte mensen, die vooral voor de muziek komen en een leuke avond willen hebben. De dj's zijn veel makkelijker benaderbaar en zullen alle tijd voor je nemen om eventuele vragen etc.met je te bespreken. Het gaat er vooral om, dat je jezelf helemaal kan laten gaan ..

In 2003 zal Hardgroove Productions je de beste house muziek voorschotelen, die er is op dat moment. Onze dj's zullen jullie een mix laten horen, die wij zelf omschrijven als" futuristicsexytribalprogressivehardhousefunk'' ,die je niet kan weerstaan. Dus wees gewaarschuwd en neem een duik in het goede leven.

Vanaf nu zal elke tweede zaterdag van de maand het dak eraf gaan. In juni Danny D (UK), Patrick Kruzeman and Pete Axtell (UK) en vele anderen.


voor meer informatie kan je terecht bij:
HARDGROOVE PRODUCTIONS
www.hardgroove.org
info@hardgroove.org


Voorverkoopadressen:

De Waakzaamheid Koog a/d Zaan +31(0)75 6285829
Musiczone Zaandam +31(0)75 6125118
Midtown Amsterdam +31(0)20 6384252
Groove Connection Amsterdam +31(0)20 6247234
Trance Central Haarlem +31(0)23 5420336
Rebellion IJmuiden +31(0)255 515528

9 opmerkingen

 
WHOEI!!!!
Word weer knalluh dus!!!!!

I'm gona be there!!
 
Wij hebben vorige keer een flinke blunder gehad met deze avond.

Er werd aangekondigd dat Ben Sims zou draaien, dus wij helemaal enthousiast. Maar bij iedere reclame werd Ben Sims anders geschreven: Ben Simms, Ben Sins, maar ook écht Ben Sims!

Niet wetend dat Hardgroove een hardhouse-avond is (beetje dom misschien) gingen we met veel zin in Ben Sims, op naar de Waakzaamheid.

Maar daar kwamen we er al snel achter dat niet Ben SiMs draaide, maar één of andere stomme amateur Ben SiNs, een opgeblazen gast met geblondeerd haar een een Jamai-bril. Wat een eikel!!!

Achteraf best leuke avond gehad, al moet ik wel zeggen dat het logo van Hardgroove verdacht veel lijkt op die van High Quality!!

(K)
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Zeggen ze dat ze nationaal talent scouten.....
2 keer een mailtje gestuurd voor een adres om een demo heen te sturen, krijg 2 keer géén reaktie!!!!!
yeah right..
ff op reageren door een fout in de mailserver ,10.000 mailjes op de server die ff retour kwamen.
namens hardgroove excuus hiervoor,: demo's kunnen rechtstreeks naar de waakzaamheid gestuurd worden aan mark@HARDGROOVE DAN WORDEN ZE ZEKER BELUISTERD
 
ok, duidelijk!!!
zal er één sturen
thnx :-)
Als regelmatige bezoeker kan ik zeker zeggen dat deze avonden echt een genot zijn voor lichaam en geest!
Vind het trouwens élke keer supergezellig....!
 
Artiest Bernd
Klopt, 't blijft een leuke tent !!