Partyflock
 
­ Nederland

Rauw verhuist van 11 naar de Maxzaal van de Melkweg

anoniem gepubliceerd op
Rauw verhuist van 11 naar de Maxzaal van de Melkweg
16 november 2007
Een van de Meubel Stukken parade paardjes Rauw gaat per januari 2008 in Amsterdam verhuizen van 11 naar de Maxzaal van de Melkweg. Rauw werd elke tweede vrijdag van de maand gehouden in 11, de dag erop altijd in Tivoli te Utrecht. Dat zal zo blijven, maar nu dus op vrijdag in een andere lokatie.

Redenen zijn duidelijk, 11 gaat aan einde van de zomer 2008 dicht, Rauw staat al meer dan 3 jaar op de zelfde plek, en veranderen van vloer doet dansen. Verder is Rauw is te groot geworden voor 11, de te volle dansvloer maakt het dansen in 11 op Rauw er niet makkelijk op, de rijen aan de deur zijn een crime en hebben een deel van het publiek weggejaagd. Verder heeft Rauw in Tivoli te Utrecht bewezen dat het feest misschien beter in een poppodium zaal past. De Meubel Stukken ploeg die Rauw organiseert is opgewonden over de nieuwe uitdaging die de grotere Max zaal van de Melkweg biedt, meer ruimte voor meer mensen, maar ook een echte rockstage, een overdonderende licht en geluidsinstallatie, en de mogelijkheid afwisselender en soms kwalitatief hoger te programmeren wat ook z’n effect zal hebben op de programmering in tivoli. En 11 zelf? Die willen graag ook blijven veranderen en door in 2008 met nieuwe spannende dingen.

Dus vrijdag 14 december is het tijd voor de laatste Rauw in 11 met een overvolle totaal Nederlandse line up, waarbij alle artiesten meerdere malen op Rauw in 11 gestaan hebben. Live optredens van onder andere Aux Raus, Matik en Adept, performances van Bas Kosters Studio, projecties van beeldkunstenaar 00kaap en DJ sets van The DiscTwins, The Walk & Rogerseventytwo, DJ Wannabeastar & Miss B-have en natuurlijk resident dj en gastheer Joost van Bellen.

Op zaterdag 8 december staat Rauw in Tivoli met een top line up met onder andere Headman en D.I.M. beiden uit het verre Duitsland

12 opmerkingen

Waanzinnig vette locatie..
Het Amsterdamse nachtleven leidt verlies :'(
tof!

rauw is cool, denk dat het inderdaad wel wat beter bij een poppodium als de melkweg past.
Uitspraak van Coalescence op vrijdag 16 november 2007 om 16:20:
Waarom gaat 11 dicht?

Voor zover ik weet is dat omdat het gebouw waarin ze zitten een andere bestemming krijgt en tussentijds hebben handige & leuke ondernemers hun kans gegrepen een tijdelijk project erin te doen (11 dus).

Helaasch helaasch gaat dit dicht.... toplocatie, super uitzocht, gezellige club... Gaat weer een pareltje van het amsterdamse nachtleven :(
Ik moet er om eerlijk te zijn nog steeds een keertje heen, dus laat ik maar haast maken :o
Waarom gaat 11 dicht?

Was oud postkantoor en gaat gesloopt worden, komt nieuwbouw voor in de plaats.
Dus nog ruim een half jaar genieten van deze legendarische locatie, die wat mij betreft in het rijte Roxy, IT thuis hoort...Wat een nachten heb ik daar beleefd!
Uitspraak van *Paco* op vrijdag 16 november 2007 om 17:23:
Wat een nachten heb ik daar beleefd!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Uitspraak van *Paco* op vrijdag 16 november 2007 om 17:23:
Deze legendarische locatie, wat een nachten heb ik daar beleefd!

Word!

:(
Kan er geen traantje om laten...
 
Uitspraak van ALmightyRixxi op vrijdag 16 november 2007 om 19:00:
Deze legendarische locatie, wat een nachten heb ik daar beleefd!
11.BEN.je.zelf.:respect:
laatste aanpassing