Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 juni 2006 om 12:09:tagiatellie met roomsaus champignons en garnalen
nu je over tagliatelli begint:
tagliatelli met zalm met daaroverheen een pestosaus
lekker stokbroodjes uit de oven
Dat doe ik meestal als ik geen zin heb om te koken, maar ook geen zin in vette rommel heb. Lekker met ham/kaas/ananas of tomaat/pesto/mozzarella of ham/mosterd-honingdressing of gewoon kaas
Jummie
Jummie
Uitspraak van Supermarkiemay op vrijdag 2 juni 2006 om 12:03:
Kip met pasta en pesto binnen 10 minuutjes klaar...erg lekker..
Klinkt goed!
Oke hier komt het receptuur:
Ongeveer 1 kipfilet pp
prei, paprika, uitje, Knoflook,
Rode Pesto.
Pasta.
Creme fraiche.
Je snijd de kip in kleine blokjes
Ondertussen zet je een pan met water op
Wok op het vuur kip ff aanbakken dan de fijn gesneden groente erbij.
ondertussen ook de pasta koken.
en als laatst voeg je de pesto na smaak toe en ook de creme fraiche..
Pasta afgieten en dan de kip bij de pasta mengen..
En eventueel extra er doorheen beetje sambal badjak..
Eet smakelijk.. binnen tien minuten klaar
Oke hier komt het receptuur:
Ongeveer 1 kipfilet pp
prei, paprika, uitje, Knoflook,
Rode Pesto.
Pasta.
Creme fraiche.
Je snijd de kip in kleine blokjes
Ondertussen zet je een pan met water op
Wok op het vuur kip ff aanbakken dan de fijn gesneden groente erbij.
ondertussen ook de pasta koken.
en als laatst voeg je de pesto na smaak toe en ook de creme fraiche..
Pasta afgieten en dan de kip bij de pasta mengen..
En eventueel extra er doorheen beetje sambal badjak..
Eet smakelijk.. binnen tien minuten klaar
Bedankt, zal ik zeker een keer proberen. Hoewel die sambal me niet echt bij het gerecht lijkt te passen.... maar er zijn wel vreemdere combinaties te bedenken die toch lekker zijn.
Ook een lekkere, klinkt heel bizar, maar is echt heerlijk!
Tuna Salad Bake (yep, tis Amerikaans, dus bij voorbaat al verdacht idioot van samenstelling)
Ovenschaal nemen, doe daar een blik champignon creme soep in (niet verdunnen), vermeng met een kopje fritessaus. Snipper een uitje er door, een groene paprika in stukjes, 4 gekookte eieren in plakjes, blikje tonijn prakken en er door roeren (als je niet van tonijn houdt doe je toch gewoon een blikje zalm....), wat verse zwarte peper naar smaak er door, alles goed doorroeren. En nou komt het: neem paprika chips, verkruimel ze en dek de schaal met de chipskruimels helemaal af. Dan ongeveer 20 min. in de oven, serveren met vers gebakken stokbrood en een lekker glas witte wijn. Yammie! (en dan weer 2 weken aan de lijn....)
Tuna Salad Bake (yep, tis Amerikaans, dus bij voorbaat al verdacht idioot van samenstelling)
Ovenschaal nemen, doe daar een blik champignon creme soep in (niet verdunnen), vermeng met een kopje fritessaus. Snipper een uitje er door, een groene paprika in stukjes, 4 gekookte eieren in plakjes, blikje tonijn prakken en er door roeren (als je niet van tonijn houdt doe je toch gewoon een blikje zalm....), wat verse zwarte peper naar smaak er door, alles goed doorroeren. En nou komt het: neem paprika chips, verkruimel ze en dek de schaal met de chipskruimels helemaal af. Dan ongeveer 20 min. in de oven, serveren met vers gebakken stokbrood en een lekker glas witte wijn. Yammie! (en dan weer 2 weken aan de lijn....)
Uitspraak van Nicce Powermacaronie met pesto sausop vrijdag 2 juni 2006 om 12:30:
Geen vlees en groenten erdoor?????
Uitspraak van Supermarkiemay op vrijdag 2 juni 2006 om 12:16:
Oke hier komt het receptuur:
Ongeveer 1 kipfilet pp
prei, paprika, uitje, Knoflook,
Rode Pesto.
Pasta.
Creme fraiche.
Je snijd de kip in kleine blokjes
Ondertussen zet je een pan met water op
Wok op het vuur kip ff aanbakken dan de fijn gesneden groente erbij.
ondertussen ook de pasta koken.
en als laatst voeg je de pesto na smaak toe en ook de creme fraiche..
Pasta afgieten en dan de kip bij de pasta mengen..
En eventueel extra er doorheen beetje sambal badjak..
Eet smakelijk.. binnen tien minuten klaar
Bedankt, zal ik zeker een keer proberen. Hoewel die sambal me niet echt bij het gerecht lijkt te passen.... maar er zijn wel vreemdere combinaties te bedenken die toch lekker zijn.
Dit is geen rare combi hoor.. we verkopen het zlfs bij ons in het restaurant
wat ook lekker is en HEEL makkelijk:
Zalmrolletjes.
Je pakt van die wraps of tortillas, die strijk je in met roomkaas, daar doe je een beetje ijsbersla op dan plakjes gerookte zalm, je rolt ze op, steekt ze vast met een sateprikkertje of doet ze in aluminium folie, 15 minuutje min de oven en KLAAR
HEEEEERLIJK!!!!
Zalmrolletjes.
Je pakt van die wraps of tortillas, die strijk je in met roomkaas, daar doe je een beetje ijsbersla op dan plakjes gerookte zalm, je rolt ze op, steekt ze vast met een sateprikkertje of doet ze in aluminium folie, 15 minuutje min de oven en KLAAR
HEEEEERLIJK!!!!
krijg macaroni van mn moeder...
beetje jammer! ieuwl jakkie bah!
beetje jammer! ieuwl jakkie bah!
Uitspraak van DaantjuhhhhKip Madrasop vrijdag 2 juni 2006 om 13:06:
Kip Madras en dan met patat in plaats van die vieze rijst
laatste aanpassing
















