Hallo, welkom op de wondere wereld van Partyflock. je moet je aan bepaalde regels houden en let op met wat je zegt. Maar dat merk je vanzelf wel.
Hier een recept voor de stevige trek
Benodigheden:
- 1 pot pindakaas naar keuze
- suiker
- 2 boterhammen
- bord
- mes
- lepeltje
Bereidingswijze:
Maak de pot pindakaas open. Lukt dit niet, vraag hulp aan een sterker persoon. Pas 2 boterhammen en leg deze netjes naast elkaar op het bord. Pak het mes, maar wees voorzichtig, een mes kan scherp zijn! Steek dit mes in de pot pindakaas en haal er een bescheiden hoeveelheid uit, niet te veel dus. Smeer dit uit over de rechterboterham. LET OP: niet over de linkerboterham. Pak nu het lepeltje en gooi er wat suiker op. Strooi dit eerlijk verdeeld over de boterham uit, waar de pindakaas al op zit. Leg nu die linkerboterham precies op de rechterboterham. Pak nu het mes weer (pas op: mes kan nog steeds scherp zijn) en snij de boterhammen van linksboven naar rechtsonder doormidden. Diagonaal dus.
TADA klaar is je boterham met pindakaas met suiker. U kunt er zoveel maken als u wilt, zolang uw voorraad strekt natuurlijk.
succes en eet smakelijk
Hier een recept voor de stevige trek
Benodigheden:
- 1 pot pindakaas naar keuze
- suiker
- 2 boterhammen
- bord
- mes
- lepeltje
Bereidingswijze:
Maak de pot pindakaas open. Lukt dit niet, vraag hulp aan een sterker persoon. Pas 2 boterhammen en leg deze netjes naast elkaar op het bord. Pak het mes, maar wees voorzichtig, een mes kan scherp zijn! Steek dit mes in de pot pindakaas en haal er een bescheiden hoeveelheid uit, niet te veel dus. Smeer dit uit over de rechterboterham. LET OP: niet over de linkerboterham. Pak nu het lepeltje en gooi er wat suiker op. Strooi dit eerlijk verdeeld over de boterham uit, waar de pindakaas al op zit. Leg nu die linkerboterham precies op de rechterboterham. Pak nu het mes weer (pas op: mes kan nog steeds scherp zijn) en snij de boterhammen van linksboven naar rechtsonder doormidden. Diagonaal dus.
TADA klaar is je boterham met pindakaas met suiker. U kunt er zoveel maken als u wilt, zolang uw voorraad strekt natuurlijk.
succes en eet smakelijk







