Partyflock
 
Forumonderwerp · 767043
Ik weet niet of meer mensen dit ook hebben, maar ik vind de GHB de laatste tijd steeds minder zout!

Hij is nog wel VET goor! echt heel vies, dat wel, maar niet meer zo zout..

Zou het kunnen dat het nu anders gemaakt wordt?

Ik heb gelezen dat het op Kalium en Natrium basis kan namenlijk.

ps) van mij mag hij weer zouter worden, vond hem toen veel sterker, en lekkerder vaag!
Je moet het ook allemaal met een korrel zout nemen
ja of een half kilo´tje...

maar denk niet dat dat werkt!
Tjah... vroeger was alles beter he..
misschien ben je er een beetje aan gewent geraakt....
Moet je een glaasje (zoute)sinas van mij jongen? ;p
Moet je goeie spullen kopen!
 
Idd :)
 
geen idee.. gebruik diej troep niej
 
Moet je een glaasje (zoute)sinas van mij jongen?


Als je toch aan het uitdelen bent... GRAAG :)
 
dat kan komen doordat de hoeveelheid NaOH beter gedoceerd wordt bij het maken van GHB uit GBL. Waardoor er minder zuur bijvoorbeeld zoutzuur HCl nodig is om de pH te neutraliseren. Er komt dan minder Cl- in de oplossing. Cl- bindt zich met Na+ tot NaCl dat is zout, dat zit minder in de oplossing dus dan smaakt ie minder zout.

Of er wordt gebruik gemaakt van een ander zuur bijvoorveeld citroenzuur waardoor er geen Cl- in de oplossing komt en er dus ook geen NaCl, zout dus, ontstaat.

zoiets dacht ik wel es gelezen te hebben O:)
 
geen last van omdat ik die shit noooooooooooooit meer neem! :D