Partyflock
 
­ Nederland
...als niet pim fortuyn was doodgeschoten maar bijvoorbeeld de lijsttrekker van de 'vrouw-onvriendelijke' S.G.P. ....of bijvoorbeeld zo'n imam die homo's als 'niet-mensen' beschouwde??

wat ik wil zeggen; ik vind dat er eg veels te veel gehyped wordt rondom die aanslag op pim fortuyn.
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
De partij van Pim Fortuyn is een serieuze kandidaat voor het winnen van de verkiezingen. Vind het dan ook helemaal niks overdreven dat er zoveel aandacht aan zijn dood besteed word als nu gedaan word!
 
eens met warezguy
eens met da_renzo
tis niet overdreven, er is iemand vermoord die zijn mening uiten en er wat probeerde er mee te doen.

dit is on-nederlands, daarom is iedereen er kapot van
 
dat vroeg ik mezelf net ook nog af eigenlijk....
 
Good Point!

Je moet eens weten hoeveel mensen in het criminele circuit op die manier worden afgemaakt!

Maat Wat Renzo zegt klopt ook volledig!

ik ben het er wel mee eens met de media!

Je kan/kon in deze maand gewoon niet om PF(:P) heen!
Het gaat om de moord op een politicus... Er is een persoon vermoord naar alle waarschijnlijkheid om zijn ideeen.. dat kan en mag niet gebeuren. En de heer Fortuyn was inderdaad 1 van de kanshebbers in het politieke gebeuren..
 
weet je wat het is... er zijn wel meer mensen om dat soort redenen vermoord.. ik begrijp best dat dit een diepe shock is.. maar als dit iemand anders was geweest zou die shock niet zo groot zijn als nu.
Criminele Circuit kan je al helemaal niet mee vergelijken. De meeste slechte vergelijking.. Die mensen zijn allemaal bezig met illegale praktijken en ken je geen grondwetten die je rechten beschermen.
Nee D-Licious. In NL is nog nooit een vertegenwoordiger van een politieke partijen op grond van zijn IDEEEN omgebracht!!
"Jeffrey: tis niet overdreven, er is iemand vermoord die zijn mening uiten en er wat probeerde er mee te doen."

janmaat uit ook zn mening en probeer(de) er ook wat mee te doen...... ik neem aan dat jij niet heel erg geschokt zou zijn als hij was neergeschoten of wel?
 
Mensen hongeren zichzelf uit... voor een beter leven.. gaan eraan dood... wat hoor je... wat zie je?? klein zinnetje in de krant...
Wederom een misplaatste vergelijking...
mischien niet om het persoon maar jij zou dat dus toejuichen ??? om iemand die zijn/haar mening uit gewoon te vermoorden ??? hoe slecht zijn/haar mening ook is ????

we leven in een democratie hoor, niet in een dictatuur
 
een waar heb je dat vandaan? heb je me horen zeggen dat ik het goedkeur?... nee toch? of wel?
Ieder heeft recht op bescherming. Vrijheid van meningsuiting..

Pasquinell je topic over vrijheid... damn ik denk er nu over na
Artiest Holmen
Je mag zeggen wat je wil, die Imam is er ook vanaf gekomen dat ie homo zei, dus mag Pim ook dingen over islam zeggen!
Als iemand wordt vermoord om een oprechte mening is dat erg ja en dan verdient zo iemand de aandacht.
Er zijn niet voor niets zoveel mensen in rep en roer.
Pim Fortuyn durfte tenmiste Hard en in simpele woorden publiekelijk te zeggen wat veel mensen dachten en daarom wordt er zo meegeleefd.
Pim sprak en spreekt namens een heleboel mensen.
 
nee want die heeft nie zo iets teweeg gebracht als pim F.
Nou ben ik geen fan van hem, maar toch...
 
ben het helemaal eens met Holmen. dit is géén democratie, maar zinloos geweld!
 
warezguy>> ik zie je punt, maar het is even extreem gezien een verschil tussen de moord op bush en die op een zwerver. PF had nou eenmaal invloed, en beroert veeeeeel meer mensen dan de sgpman
mag ik ff tussendoor?
zouden jullie ook zo'n ophef maken/erg vinden als dit bijv. Kok was gebeurt?
 
zeker wel. maar gelukkig hoeven we daar niet (nog??) over na te denken
Pim fortuin was iemand van betekenis iemand die wat kon betekenen voor onze maatschappij ga jij alsjeblieft slapen warezguy
 
Pim Fortuyn is net zoals iemand als Martin Luther King omgebracht om zijn ideeen. Dat er nu veel aandacht aan besteed wordt is niet meer dan normaal. Het was iemand waar je niet omheen kon...
of het om zn ideeën was moet later nog blijken als het motief van de dader naar voren komt...(kans is groot natuurlijk) maar t kan net zo goed iemand zijn die uit gekkigheid op deze manier om aandacht schreeuwt...
En die aandacht kreegt ie omdat ie veel dingen schreeuwde wat het volk wilde horen. Politiek leeft weer onder de mensen, partijen gaan nu eindelijk/hopelijk luisteren naar hun kiezers.
Misschien dat er nu wat wordt gedaan aan wapen bezit, criminaliteit en zinloos geweld en nog veel meer zaken die niet deugen in Nederland.

Wat ik me ook afvroeg hoelang zou die gast die Pim heeft vermoord nou krijgen??
jaartje of 12??
tis natuurlijk moord met voorbedachte rade...en dr wordt natuurlijk ook wel een soort schijnproces opgehangen waardoor de straf (vergeleken met zelfde soort misdrijven) wat hoger zal uitvallen ( --> om protesten vanuit de maatschappij wat te verminderen)
Wat een bull-shit dit... zeker de vergelijkingen met het criminele circuit en mensen die zichzelf uithongeren gaan nergens over! Wake up warezguy en D-Licious!!!!!!

Uiteraard verdiend deze laffe daad de grootste aandacht! Deze man stond godver aan de voet van de regering van ONS land! Een politiek leider...

En SuperSjinees met Kok had ik het zeker net zo erg gevonden! Godver onze premier...
Iedereen gaat er maar vanuit dat Foruyn vermoord is om zn ideeën...terwijl dat nog helemaal niet vastgesteld is...ook is niet vastgesteld dat de dader een buitenlander is...gaat iedereen volgens mij ook wel een beetje van uit...misschien was het wel een persoonlijke kwestie of was die man een homo-hater ofzo...wie zal het zeggen...
ik heb nooit de vergelijking gemaakt met t criminele circuit/ mensen die zichzelf uithongeren, Arjan
ff wakker BLIJVEN kerel ;)
ieder mag zijn eigen mening hebben dacht ik zo en dat dat niet kan in dit land heb ik al heel vaak meegemaakt maar dat een politicus word neergeknald om (waarschijnlijk) die reden vind ik belachelijk.
en dat t criminele circuit hierbij word gehaald vind ik wel de meest domme vergelijking want dat was 1 van de dingen die hij wilde veranderen(VEILIGHEID) de mensen in t criminele circuit weten wat ze doen en weten dat die kans er altijd is dat t op een dag fout gaat maar iemand als pim die t voor ons probeerde te veranderen wist dat niet!!en verdiende dit ook zeker nie!!
 
ik ben er kapot van
...als niet pim fortuyn was doodgeschoten maar bijvoorbeeld de lijsttrekker van de 'vrouw-onvriendelijke' S.G.P. ....of bijvoorbeeld zo'n imam die homo's als 'niet-mensen' beschouwde??

Dan zou ik het zelfde hebben gereageerd als nu - ben namelijk tegen de ideeen van zowel die imam's, de SGP als Pim Fortuyn, maar een moord blijft een moord. Ik zie het alleen als een moord met voorbedachte rade, niet meer of minder.
 
Pim is de eerste hier in ons land die om die reden is vermoord, dat dit in Spanje normaal is of in America betekent niet dat ik als Nederlander dit accepteer, ik WAS trots om Nederlandse te zijn maar na dit gebeuren?????
in Frankrijk wordt die super extreme Lapain niet eens vermoord!!!!!!!
Het punt bij dit is niets anders als Democratie!!!!!!!! en dat is geschaad door die verdomde rot kogels
het had niets uitgemaakt voor mij als het een andere lijst trekker was geweest het is en blijft inbreuk op de democratie!!!!!!!!!!! het was net zo erg geweest als Jan Maat was neergeschoten (hoewel die man helemaal niet spoort!!) Nederland was een land waar iedereen zich vrij kon uiten en alles kon zeggen met WOORDEN!!!!!!!!!!!!!
tja ik zeg eerlijk ik vind het van de 1ne kant stom dat er zoveel ophef over word gemaakt.
laat de man toch rusten.
maar het ergste waar ik mee zit is
dat de dader dalijk een best wel zware straf krijgt.maar iemand die vrouw en kinderen
uitmoord krijgt minder en dat kan ik niet
uitstaan daar word ik pas echt woest van :(
Zolang je er absoluut niet van bewust bent waar een partij als de SGP werkelijk voor staat lijkt het me ook niet echt zinvol deze in je vergelijk te noemen.

(moet NU naar school, maar ga graag de discussie aan)
er zijn zoveel mensen die op deze man zouden gaan stemmen......al die mensen zijn nu van de rel...weinig mensen stemmen op die SGP dus minder mensen zijn hiervan van de rel......om deze man is altijd al een hype geweest.....

het is net voor de verkiezingen dus een hype of hoe jij het wilt noemen vind ik terecht.....het gaat hier wel over 4 jaar nederland wat geregeert moet worden met 18 miljoen mensen!