Partyflock
 
­ Nederland
 
Wat vind je ervan als vrouwen (zware) shag roken???
Ik zag gisteren namelijk best een leuke meid, maar die begon ineens een shaggie te draaien...dat was echt geen gezicht!!! Misschien ligt het aan mij...maar ik vind het maar niks!
Ik vind dat iedereen dat lekker zelf moet weten wattie doet....man/vrouw/shemale/Hans/Tonnie, whatever.

Voor mijn part rook je een boomstam ;D
Ik vind het er ook absoluut niet uit zien. Het draaien ziet er nog erger uit dan het roken zelf.

Een huisgenote van mij rookte ook af en toe shag als haar geld op was. Als ik het zag kreeg ze altijd een paar peuken van mij.
Ik ken er ook 1, echt VIES... zelf rook ik ook GEEN SJAG, zelf SJAG roken vin ik al VIES
Ze moeten het natuurlijk zelf weten, maar ik vind het er niet uitzien. Net zoals dat ze witte sportsokken met van de Jezus-sandalen mogen dragen
Ja egt geen gezicht he Dj Klauw ;-) :D

Maruh ik zie het probleem niet?? Kijk je toch niet wheheheh
Ach mij boeit het niet echt, ik rook zelf liever peuken maar javaanse jongens 3/4 vind ik ook best wel te roken ;)
 
Das waar haakie, maar soms kijk je per ongeluk...en natuurlijk moet iedereen zelf weten wat hij of zij doet, maar ik vind het er alleen niet uitzien.
2Koenie>

vin het ook geen gezicht , maar wie ben ik om er over te oordelen? vind dat zolang je iemand anders er geen pijn mee doet (en je kunt de andere kant op kijken ;) je gewoon lekker moet doen wat je zelf wil...
Ik rook door de weeks altijd shag en als ik ga stappen lekker peuken .. anders wordt het zo´n dure aangelegenheid ...
 
ik rook helemaal niet
en ja het ziet er inderdaad niet uit
maaaaarrrr ze motten zelf weten ....
Vind het wel geil staan :-D
*NOT!!*
Dat klopt, je moet ook niet over die mensen oordelen. Het ziet er alleen niet uit, en daar ging het topic over.

Bij sommige meisje vind ik het er trouwens niet slecht uit zien, maar dat is maar bij heel weinig.
 
Koenie...jij snapt hem! Tuurlijk kan je daar niet over oordelen, maar je mag toch een mining hebben???
 
Lekkah woor!!!
Als zij dat lekker vind moe ze dat helemaal zelluf weten!!
Uhm sommige moeten wel ff het topic lezen.
Het gaat er hierom wat je van shag rokende vrouwen vind. Sommige mannen hier geven hun eigen mening over shag :P

Naja ik vind het wel stoer staan. Zeker als ze een spijkerbroek aan heeft.
Ach liever shag in haar hand, dan een bos shag tussen haar benen :P
ik vinnut egt errug... ik heb zelf alleen in opperste armoede shag gerookt en dan alleen binnenshuis.... ik vind dat je t overigens zelf moet weten... maar egt charmant issut niet....!!
ach beter zo dan een pak shag tussen haar benen!!!
 
Ik vind het er niet echt charmant uitzien maar ja... Moeten ze zelf weten.
Ik rook ook wel shag hoor. (als ik zwaar aan het doorbaggeren ben, er geen sigaretten meer zijn en ik het verschil toch niet meer merk)
Dan vinden mensen het ook vies als een meid een blow rookt ?? ziet er toch ook uit als een Shagje ?? alleen een stukkie langer ??
Pimmetje 3 mei 2002 12:19
ach beter zo dan een pak shag tussen haar benen!!!
--------
Origineel? :D
Ik ben het met ilse eens, charmant ziet het er niet uit.... Maar de smaak is nou eenmaal beter! Dus als de dames shag willen roken, moeten ze dat lekker zelf weten.. :)
ik rook door de week ook altijd shag veel goedkoper en lekkerder...het staat wel wat lomper maar kom op hey een beetje ge-emancipeerde vrouw gaat toch geen normale sigaretten roken omdat mannen het anders lelijk vinden .......
IK DUS NIE!!!!
in het weekend rook ik wel normale sigaretten is veel makkelijker...
maar ik vind en blijf er bij shaggies veeeeeeel lekkerder.....!!!!!!!!!

(K)

p.s als dat al meespeeld om op iemand te vallen...is behoorlijk triest!! maar ja das mijn mening en tja: wie ben ik he?
hahahaha;)
Ik vind het niks met emancipatie te maken hebben. Ik als man doe en laat net zo goed wel eens dingen omdat ik het anders lelijk vind staan. Terwijl het wel lekker en goedkoop is. Uitterlijk vind ik ook belangrijk. Dat geldt denk ik voor zowel vrouwen als mannen.
heeft wel een beetjuh met emancipatie te maken want niemand vindt ut gek staan als mannen shaggies roken en als vrouwen het doen wel...dus als jij als vrouw het niet doet alleen omdat je het bij een vrouw lelijk vindt staan (maar je vindt ut wel lekker) ben je behoorlijk onge-emancipeerd. want bij mannen kijkt niemand er raar van op.
als jij bijv. als vrouw zijnde graag een vrachtwagen chauffeur wilt worden en je draagt graag kistuh of weet ik ut ziet er ook niet vrouwelijk uit...maar als jij dat toch mooi vindt heb je toch scheit aan wat mannen daar verder van vinden dus dan ben je toch ge-emancipeerd als je dat juist wel doet...
als je iets lekkerder vindt en het is goedkoper ben je gek als je het niet doet denk ik....daar ga ik teminste niet voor opzij omdat het lelijk is ofzoo.. maar ja Lekker Belangrijk allemaal...
Iedereen moet doen wat ie zelf wil!!!!!!
Het heeft niks met gek staan te maken. Het ziet er niet mooi en vrouwelijk uit. En er vrouwelijk uitzien of niet heeft niks met emancipatie te maken. Emancipatie gaat over dezelfde rechten hebben als vrouwen en hetzelfde behandeld worden, niet over wat er mooi en vrouwelijk uitziet.

Ik loop al man ook niet op hoge hakken en in een string omdat ik het er niet mannelijk en dus niet mooi uit vind zien. Daar is toch ook niks ongeemancipeerds aan?
 
Precies, Koenie! Ik deel jouw mening!
 
Je neemt de woorden uit mijn mond...koenie
dat moet iedereen voor zich zelf bepalen maar als ik thuis ben en ik heb echt nix meer te roken en zie een pakje shag dan moet ik wel!
:)
heb ik geen problemen mee met een vrouw die shag rookt. Zolang ze maar geen buil shag onder haar oksels heeft hangen
dat is jouw mening koenie......
Dat klopt YOjo, jij gaat door voor de koelkast:D
whahahahahahahaha...das mooi heb ie nog prijzen ENSCHEDE????? kom zelf uit delden dus tja....krijg je dat he...
:P

heb trouwens nog wel ff me berichtjuh aangepast van daarboven.!!!!!:) nu is het misschien wat duidelijker waarom ik het wel met emancipatie te maken vindt hebben.....;)
Ja hoor, die koelkast kun je op komen halen. We zijn laastst geschrokken van de stroom-rekening, dus 1 van de 3 koelkast moet weg. Het is wel een oude hoor.
geeft nie kom eraan...ben er binnen 15 min.....is vast voor de uitzet wehehehe
 
Ik rook ook vaak shag halfzware van nelle ja sorry hoor maar ik doe toch echt wat ik zelf wil en ik krijg van sigaretten een droge strot als ik dat te vaak rook. en shag is veel goedkoper ik doe zo een hele week meet een pakkie shag en met peuken doe je een dag een stuk voordeliger dus...
kvind het er niet uitzien.
maar als het thuis is vind ik het niet erg ofzo.
ik rook in kroegen enzo altijd peuken maar soms rook ik ook shag.

vind het niet fraai als je in de kroeg/disco/feest een shaggy staat te draaien


btw zware van nelle!
Moet iedereen zelf weten. Als een meissie shag lekkerder vind, moet ze dat gewoon roken. Degene die ik ken, draaien altijd zo een mooi pijpje en niet zo een losse flodder. Dus dat ziet er gewoon netjes uit.

Maakt het uit dan??!!! Ik vind sigaretten lekkerder en shag minder. Dus dat kan voor een meisje juist vice versa zijn. Niet lullen, gewoon opsteken en roken!!!! ;)
 
in sommige gevallen ziet ut dr best cute uit..:P
 
:S
vrouwen met shag en drinkend uit een flesje bier.....lekker charmant......
 
ben het niet met jullie eens waarom roken de meeste jongeren (mannen) shag? omdat het goedkoper is als sigaretten! ja toch? als je genoeg geld hebt rook je alleen nog maar sigaretten lijkt mij! dus vrouwen moeten een extra bijbaantje nemen om sigaretten te kunnen roken................groeten
Shag is niet om te roken,shag is voor in de joint.
 
shag voor in de joint...das ranzig!..btw een joint zou je toch echt moeten roken hoor..:P
 
ik rook alleen sjag als me sigretten en me geld op is! me ma heeft altijd een hele voorraad sjag liggen dus dan pik ik altijd van haar;)
Mensen, roken is roken! Punt.
 
ik heb van die dagen....

soms heb je gewoon trek in een shaggie....

maar vrouwen met een shaggie.... tsjah.... het staat idd niet charmant. maar boeie.... ik rook ook weleens een shaggie duz waarom zouden vrouwen dat niet mogen.
ik rook altijd goeie!
maar als ik iemand ken en die heb zware bijzig, vooral als ik gedronke heb, dan vraag ik egt wel even of ie er 1tje wil draaien voor me!! ken me niet schelen wat een ander er van vind...
tis gewoon lekker! :D
Ik heb altijd sigaretten gerookt totdat ik studentje werd.
Ik rook nu doordeweeks shag en in het weekend meestal sigaretten.
Kan me niet schelen of iemand dat nou charmant of wat dan ook vind, ik moet de rokerij betalen namelijk, en shag is goedkoper dan sigaretten. En ik vind het ook lekkerder, van sigaretten krijg ik een zere keel.
En dat er mensen zijn die het geen gezicht vinden... tja, nou boeit me dat al uberhaubt niet, maar mannen mogen/kunnen het wel roken en vrouwen niet, ik zie het verband niet helemaal. En zolang je mooie slanke dingetjes draait zie je amper het verschil hoor :-P
Ach, zo zijn er heel veel dingen die bij mannen/vrouwen niet charmant zijn, gewoon lekker op jezelf letten, is veel beter.

Was getekend,

DJ Klauw
Shag sux, het is ranzig en het ziet er bij vrouwen/meissies inderdaad niet uit. Ik rook alleen sigaretten of het moet zijn dat ik er s' ochtends achter kom dat ik niks meer heb dan draaien ik een shaggie van me ma..tja moet toch nicotine binnen krijgen...maar verder iew is bijna hetzelfde als tabak pruimen. Niet te pruimen dus!