Partyflock
 
­ Nederland
 
Ik dacht dat dit een site over (house) muziek was. Maar iedereen looptelkaar alleen maar uit te schelden over voetbal. Ik dacht dat de house scene ze tolerant was tegenover anders denkende...
Hier in ieder geval niet echt dus.

Ik ben ook voor een voetbal club, maar dat heeft niets met house te maken en ik zal er hier dan ook geen rare dingen over gaan roepen.
 
merijn jongen,
voetbal heeft vroeger de house scene al eens eerder verpest waarom denk je dat je geen voetbal shirtjes naar een feest aan mag

en ik merk de laatste tijd dat voetbal de scene weer flink aan het vergallen is maar dat is mijn mening
Ja ik wil een anti-voetbalbeleid hier :)
Werkzaam bij Partyflock
Daar sluit ik me bij aan Nutero gewoon een verbod op voetbal topic's ofzo :D
voetbal sucks!
Ik vind voetbal ook geen zak aan meer, en dat elkaar uitschelden om voetbal slaat al helemaal nergens om... Maar hier valt dat wel mee toch? Het blijft in ieder geval redelijk beperkt tot het 'sport' forum!
Neej maar sex topic's mogen hier wel, over waarom scheren jullie jezelf??? Komop man, bullshit topic's!!!! Het hoort er gewoon bij, en wees idd blij dat het in de sport forum zit, anders werdt het helemaal een chaos.
 
zoals geloof en werk gescheiden moeten worden moeten house en voetbal ook gescheiden worden :D
Ik vind dat je overal een topic over alles kan openen want je wil, als je het in het goede onderwerp zet en er een beetje normaal mee omgaat... we zijn allemaal volwassen genoeg denk ik om redelijk met elkaar te discussieren over van alles en nog wat, wat ons interesseert, irriteerd en facineerd... of dat nou voetbal, kale zakken of misschien de neusharen van je vader zijn!!!!!
juist...nice spoken SprookjesVerhaal
DANK U DANK U!

Ik heb gesproken..... Ugh!
 
ja als je et zo zegt klinkt et ook wel weer logisch :D
Ik krijg bij deze inspiratie voor een nieuw topic, dank Fairy :)
Politiek heeft toch ook helemaal niets met de Housecultuur te maken, daar worden toch ook topics over gemaakt!
Voetbal is nu een eenmaal de topsport van Nederland, dus blijft het boeien.
Enne...je bent toch niet verplicht om die topics over voetbal te lezen, laat staan je er aan te ergeren.
hey de 1ne heeft het over nazi, de ander over drugs de ander over voetbal..de ander over theelpeltje van zijn moeder..........

ieder zijn eigen intresse.... jij bent nu gewoon de zeiker..die zeikt over voetbal en niet wij

dus hou ff op !!!!!!!!!!!
 
toevallig had ik een tijdje ook iets dergelijks geopend, maar dan over sport vs voetbal. kijk maar in het sportforum

ironisch genoeg steun ik nu de 'voetballers/' voetbal is een belevenis van veel mensen hier, en is het logisch dat mensen daar topics over openen.

de kanttekening, die ik eerder maakte, is dat voetbal wel een beetje overheerst, en ik vind dat dat gescheld maar naar het breakout forum moet (aanrader overigens als je eens goed wil lachen).
franzelare 3 mei 2002 08:01
Daar sluit ik me bij aan Nutero gewoon een verbod op voetbal topic's ofzo
--------
Volgens mij begrijp je me verkeerd.
Al zou ik tegen voetbal zijn, wil ik een voetbalbeleid, maar wat is zeg is een anti-voetbalbeleid, dus ik vind het wel goed, zolang die eikels maar geen ruzie tegen elkaar gaan maken welke club nou het best is. Aan het einde van het jaar is het duidelijk, dus dat geruzie is nergens goed voor.
Ik hou ook niet van Voetbal, niet op Tv teminste, wel asl je zelf een beetje speelt :p
 
Denk niet dat ik tegen voetbal ben. Absoluut niet, en er lekker over ouwehoeren prima. Maar er wordt hier op een manier over geluld die ik redelijk aggressief vind tegenover fans van een andere club. Ik heb gezien hoe voetbal een boel verpest heeft binnen de house scene en ik zou het echt kut vinden als het weer gebeurd.

Ik snap niet dat mensen het niet tof kunnen vinden voor Feyenord dat ze in de finale zitten omdat:
wij niet begrijpen hoe diep de haat tegen de kakkerlakken is
Dat is toch te zot voor woorden? Haat??? Haat heb je tegen iemand die je zusje verkracht heeft. niet over een spelletje!
 
amen
 
Helemaal mee eens !! IK ALS AJAX-supporters feliciteerd FEYENOORD met t behalen van de FINALE en hoop dat ze M winne !!! T gaat om je vaderland! dat je die M#ff# niet mag oké daar kan ik iets van begrijpen maar feyenoord = en blijft een nederlandse club net als ajax!
Tuurlijk tijdens een wedstrijd het heen weer zingen ia en blijft leukt maar na de wedstrijd moet je gewoon samen een biertje kunnen pakke ! het zou hier net zo moeten zijn als in engeland dat de UIT en THUIS supporters lekker door elkaar zitten!
Voetbal, voetbal en nog eens voetbal! :kots:

We kunnen het ook over turnen gaan hebben, maar moet je dan iedereen horen!
 
TURNEN wat is dat ? :D hahaha maar euh je hebt wel gelijk
Juist, dat vond ik ook!

Maar als je iets wilt weten over turnen dan kan ik je dat wel vertellen hoor! ;)
 
My House is your House and your House is mine, schijnt hier inderdaad niet altijd op te gaan :-)
m'n moeder kwam laatst met een goeie: waarom kunnen in de VS honkbalsupporters wel naast elkaar zitten zonder te matten tijdens een wedstrijd? Er is toch iets goed mis hier? ff voor de duidelijkheid, ik hou van voetbal, ben ook voor een bepaalde club, maar mensen van een bepaalde andere club zijn voor mij niet gelijk m'n vijanden. Er zijn wel ergere dingen op de wereld waar ik boos om kan worden, ga m'n energie verspillen aan een of andere supporter. Maar misschien is dat hem juist, dat we in een vredevol welvarend land leven, en ja de mens heeft toch wat nodig om op te zeiken.
Ja, zoals op mensen zeiken die het over voetbal hebben!!! ;)
 
Nou Maggy zullen we eens wat afspreken kunnen we t gezellie over turnen gaan hebben ;) maar t is idd. jammer dat mensen niet de naam van club durven te noemen omdat ze dan ineens vijanden hebben :( beetje jammer !!
Maar Maggy zeg t maar
mag iedereen zelf lekker bepalen wie die lief heeft en niet en bemoei je er dan gewoon niet mee als het je niet aanstaat dan heb je er ook HE-LE-MAAL NIKS mee te maken. dus marijn je bent nu te laat je wordt nu gezocht door alle hoolis van het land ouwe pas maar op
 
Ach, Nederland bezit helemaal geen ECHTE hooligans :-)
Depijpisleip: zo kan die wel weer!!! :)

Party Odijk: Wat wil je weten? ;)
 
Ojeeee .... :-) (hoewel ik me dood zou schrikken als ze hier ineens voor de deur staan, maar nou woon ik boven een coffeeshop dus gaan we gewoon met z'n alle blowen)
Ja, dat doen ze in het stadion ook allemaal! Dus je kan ze vast wel tevreden krijgen met een blowtje!
jaaaaaaaaa ik mag straxxxxx weer naar voetbal.

Laatse wedstrijd :(
Partij-Odijk > heb je het tegen mij als je het over "mensen die de naam van club niet durven te noemen" hebt? Zo ja dan heb je hier antwoord, zo nee hoef je niet de moeite nemen om verder te lezen :).
Het is niet een kwestie van durven, heb laatst nog een heel gesprek met iemand die voor ajax is gehad (weet je nu ook gelijk voor wie ik ben ;)), dus nee ben niet bang en als je andere voetbal topics had gelezen was je misschien nog ergens m'n naam tegengekomen. Ik vond het alleen er hier totaal niet toedoen voor welke club ik ben, vandaar dat ik geen namen heb genoemd.
 
Had t idd. tegen jouw maar je hebt gelijk het doet er totaal niet voor welke club je bent en JUIST DAAROM moet je na t voetbal "vrienden" zijn!

Maar euuh maggy tja ik weet niks van turnen dus wat wil je er over vertellen ;) meestal zijn t wel lekkere dames :D
nah ja jeffrey toch ken je het verschil tussen een kakkerlak en een rups niet? ;)
hahahhahahahh allemaal ff bij pred langs ook maggy op t internet gaat t toch nergens over zijn maar stomme grapjes en grollen
Jouw site is een grapje ja! Gewoon om die hoolies te irriteren, toch?
en jou maggy ik wil jou ook wel s irriteren
 
ik hooligan ze allemaal me deur weer uit ook :-) er is maar 1 echte hooligan in Amsterdam, en dat ben ik !
Pijppie: Dat lukt je nooit! Probeer maar!

Predjee: er staat toch lieve voor je naam? Dan kan je toch niet een hoolie zijn?
 
ma..ma..maar ik wil zo graag een hooligan zijnnnn :'( :'( :'(
Hahaha.... Zure probeert het via prive berichtjes! Maar lukt hem echt niet! Jef; IK BEN AAN HET WINNEN!!! :D:D:D

Predje: van mij mag je hoolie zijn, maar wel een lieve dan, ok?!
Natuurlijk! :D

Ik kan heel erg lief, maar ook ondeugend kijken!;-P
ja iedereen kan ondeugend kijken maar kan je ook heel ondeugend zijn ????