Partyflock
 
­ Nederland
 
nou...mijn dag was zwaar klotuh!!heb 15 uur gewerkt en in de dorpen en stadjes in de buurt was het net of er iemand dood was in plaats van jarig. kom ik van mn werk terug nog snel ff de kroeg in dan maar. geld op, en godse moe dus zit ik hier achter mn peeceetjuh om 3:00 snachts. nog nooit zo n saaie dag gehad!!!
 
Na Shockers en Qontact was dit eigenlijk iets teveel van het goede, maar goed. Na Qontact naar chiel in Den Haag gegaan, ff douchen en wachten tot het 12 uur was, want dan zouden ze beginnen bij de Item. Daar gebleven tot ze moesten stoppen, beetje jammer was dat. Toen maar naar de nieuwmarkt gegaan, daar draaide Michel de Hey. Daar gestaan totdat dat afgelopen was, toen wat vaag door de stad gewandeld. Met de trein naar huis, ik kwam om 24.00 uur aan. Toen ben ik maar rap in me nest gedoken, dit was me het weekendje wel weer %-)
Eerst Shockers.. wat tegen viel
maar wel gestampt!
daarna MultiGroove
wat zeker een mooi feest was!
daarna kwam ik thuis.. heb ik nog een setje in elkaar gezet :D daarna beetje zuipuh
maar er was geen ene fuck te doen dit jaar
daarna bij de schapendealer wezen eten
en zuipuh bij vriend .. toen was het iets van uhmz half 3 dikke joint gedraaid.. en toen was het al weer woensdag :)
Bij club Item werd goed gedraaid,
alleen jammer dat ze al om 17.30 stopte met het feest!! Ondanks de rellen en die kut ME die het nodig vond om traangas te gooien, en mijn vriendinnen bedreigde met knuppels(wat een tuig zeg)hebben we ons prima vermaakt, het was gelukkig droog overdag, was super gezellig met de PF en PN´ers. Special thanks to Indian,Ajaxpartyman, en Fluffie, het was toppie met jullie!!!
 
Ik heb eerst heel gezellig met mensen van school gezeten, en daarna kotsend meisje van school geholpen...kut dus
Zo ik heb echt een superweekend en alvast een goed begin van de week gehad, nu de rest van de week nog, ouders zijn 3 weken op vakantie dus dat moet wel goedkomen :D
Scorpion 1 mei 2002 09:15
Het was gezellig en er werd nog lekker hardcore gedraaid in Alkmaar.
waaronder door mijzelf.
--------------
Mis ik weer wat? Hardcore in Alkmaar, damn. Waar draaide je dan?
-----------
-----------

Ik heb de hele dag op bed gelegen, lekker uitrusten van Qontact en gisteravond naar 2 days of kaos geweest in Cubic.
op i love hardhouse lekker gestamt toen heel wazig om half 7 koffie gedronken terwijl iedereen om ons heen bier aan het zuipen was daarna heel vaag door amsterdam gelopen toen naar huis gegaan nog ff een rondje door de c1000 gemaakt en toen gaan slapen.....maar s avonds zijn we naar de lux gegaan daarna naar de......obelix.......ff veel bier gezopen toen geblowd toen op straat met allemaal rare turken staan lullen en met iedereen staan lullen en de rest vertel ik allemaal nog wel een x was echt de vaagste dag van het jaar!
 
3 letters het begint met de k en het eindigt op ut
Uhh..na Qontact heb ik heerlijk de hele dag op bed gelegen..dus ik heb een TOPqueensday gehad ;) Kheb echt geeeen idee wat er allemaal te beleven viel en wat voor weer ut was..maarjaa..Lekker Boeie! :P Kben weer lekker uitgeslapen! :D
mn koninginnenDAG was een beetje duf want ik was naar multigroove.
kwam thuis om 8 uur sochtends nog een beetje na geluld met een vriend van me en toen zijn we om 9 uur gaan pitten 11 uur op zijn we op de bus gestapt mn vriendin opgepikt en de stad in gegaan toen ff naar item en toen naar museumplein en daarnaeen hele tijd bij de item was alleen nog waus van de avond ervoor :D
6:15 opstaan...
7:00 werken tot 13:00
14:00 naar rotterdam..beetje rondgelopen..nieuwe binnenweg was erg gezellig...
18:30 naar dordrecht The Boulevard of Dance...met Rank 1, Johan Gielen, MArco V enzo...een gratis buitenfeest, was erg leuk!!!
22:00 naar een feest in een sporthal een dorp verder...tot 2:00..
2:30 doodop in mijn bed...echt een TOP dag gehad...!!
 
zwaar wauzzzzzzzzzzzzzz natuurlijk ik ben van de multigroove met een paar gasten eerst naar den haag gegaan om ff te afteren en toen naar club item waar ik al me vrienden kwijt raakte maar ach ik heb het zwaar naar me zin gehad
 
Multigroove was zwaar vet! (voorlopig nog ut beste feest van ut jaar!)daarna waren we de hele ochtend bij mix aan ut afteren..:)..en rond een uurtje of 12 zijn we de stad maar ingegaan (amsterdam) naar de item...naw..de item was niet zwaar vet ofzow...maar had wel ff wat langer wille blijve...maar een maat van me wou errug graag naar ze nest toe..hij kon alleen niet slapen hoorde ik achterf :P
 
maandagavond naar clun fushion geweest. 7 uur thuis, in bed gelegen tot 17.00 uur en toen terug naar Enschede. Duf in de trein gezeten en vroegnaar bed.

Top konniginnenacht, wazige dag
Nix gedaan op Queensday omdat degene die naar Amsterdam zou rijden een kater had van de avond daarvoor :)

En ik moest Woensdag toch weer om 8:00 beginnen met werken dus ik kon het niet al te laat maken.

En ut was wel lekker, een keer een rustig dagje :)
Ik heb gister ook 15 uur gewerkt...
(ben blij dat ik dus niet de enige ben) :)
was om 2 uur ´s middags begonnen en was vanochtend om 6 uur thuis
Zware dag,
maar het was wel gezellig op mnn werk :)
ik heb het zwaar naar me zin gehad!!!
 
met ze allen filmpie gehuurd en een girosschotel naar binnen gewerkt.

Verder niks actiefs gedaan.
niks dat in de buurt van :bounce: komt
Gruwelijk!
Euh...waneer is het weer koniginenFEEST!
:p:):p:):p:):p:):p:):p:):p:):p:):p:):p:):p:)
Saturday @ Shockers
Sunday @ The Matrixx
Monday @ Qontact
Tuesday @ the Korenmarkt (Arnhem) later in Lloyds
Kortom ik heb een leuk weekend gehad en dat merk ik nu ook!! Vond het leuk dat ik Nick, Chiel en Fluffie op het station gezien had.

(K)
 
Zaterdag -> shockers
Zondag -> bij vriendin in bed gelegen
Maandag -> MultiGroove
Dinsdag -> After van Multi tot 11 uur 's avonds.
Woensdag -> Me keel is stuk en me neus valt eraf:(
 
jongen jij houd geen neus meer over eerdags :P

Koningendag was wel leuk, 4 uurtjes bij Item geweest, daarna ff de stad doorgegaan.
Mijn Koninginnedag was wel oke!!! Ondanks een aantal klote dingen maar goed. Kan kon mijn pret niet drukken. Ik heb het in R'dam gevierd en ben een hoop bekende tegen gekomen. Natuurlijk ook die je liever niet wil tegen komen maar al met al wel een leuke dag.
Ik ben na Qontact eerst weer naar den haag gegaan om ff te douchen. Toen om 12 uur weer naar amsterdam om voor de Item los te gaan.
ik kwam gisteren pas om 23.30 thuis.
helemaal vertieft natuurlijk.

Al met al een top lang weekend gehad. Shockers en Qontact verrezen boven mijn verwachtingen en ik heb weer veel vrouwen ontmoet. toppie!

greetz
2 Ursula : Vond het ook supertof dat we jullie tegen kwamen!!:-) Ik dacht eerst van hun hier.. dat kan helemaal niet.. Toch wel:-)

Binnekort weer een x samen gaan stappen!!!

Ik ga chiel proberen mee te sleuren naar de matrix... Als tiesto draait..

(K)(K)(K)
 
de mijne was zeker gaaf! multigroove geweest!! was gewoon een vet feest!! groetjes
wel leuk kep een nieuw phoontje gekocht, maar was savonds ziek dus ben thuis gebleven :( :vaag: , dat was wel weer minder
 
Eerst wezen zuipen bij een aantal vrienden en vriendinnen van me en daarna naar Qontact :) Daar ook flink gezopen en nog harder gestampt!!! :D Ik heb het wel heel goed naar me zin gehad :) En daarna gewoon naar huisgegaan en gedoest en geMSN't met Krive en em overgehaald om naar A'dam te komen :)
En toen niet geslapen en naar de stad gegaan naar de Item. Lekker gestampt daar! Was echt hard!!! :D
Mjah, minder vond ik die rellen :( Ik kende een aantal van die gasten die stonden te knokken. Ken ik nog best wel van de basisschool enzo, toen ze nog liev waren enzo...
Zwaar minder. Toen naar de Kolk gegaan, daar gezeten en toen weer richting Leidseplein. Daar was het ook best wel d00d en toen maar naar Weesperplein gelopen en de metro gepakt naar Nieuwmarkt en daar gestampt. Toen dat was afgelopen naar een of andere kroeg waar de broer van een maat van me werkt en daar gezopen (gratis :D) En daarna naar huis, eindelijk op bed :D
Mijn koninginnen8 en dag waren very :vaag: vaag!! Ben sinds vanochtend pas weer helemaal nuchter! Maar was wel super gezellig! :D

Kuzzies :bounce:

:Z :Z :Z :Z
Alcohol(en zo) heeft meer kapotgemaakt dan me lief is!
 
Ik heb helemaal niets gedaan op koninginnedag. Alleen maar geslapen :Z om bij te komen van Qontact.

En toen ik vandaag weer aan het werk was baalde ik daar eigenlijk vreselijk van :C. Volgend jaar maar vrijnemen na koninginnedag!

Kusss
Ja Club Item was tegek!!!!!!!!!
Ik heb me daar zwaar vermaakt.
Indian en Ajax partyman jullie waren toppie en erg gezellig!!!!
Ondanks de klappen die ik kreeg bij de paar kleine relletjes die effe uitbraken die die tyfus ME(stelletje schijt honden zijn het) heb ik me toch zwaar vermaakt!!!
Ajax party girl jij ook bedankt voor de gezellige dag weer. Dikke kus voor jullie.
En Fluffie jij ook bedankt he wijfie!!!!
sjezus man, je had ons een sff moeten bellen, had je toch een leuk feestje gehad!!
KUT! hele dag in me nest gelegen en lopen kotsen! :( :(
Ik was op zaterdag naar Shockers gegaan waar ik heel lekker heb lopen stampen en ik vondt t een toppie feest, toen zondag de hele dag geslapen en s'avonds ff jointjes gerookt met vrienden. Maandag heb ik gewoon rustig aan gedaan, en dinsdag naar amsterdam gegaan. Bij El Guapo langs geweest en ff voor 7 man ingekocht. De rest van de dag rond gehangen in amsterdam met mensen praten. Nog een of andere gabber ontmoet bij AH achter de dam. Gestampt bij Magna Plaza, Hardfloor en Taqnofreak gemeet en toen naar huis gegaan. T' weer had de dag in amsterdam een beetje gekillt eerlijk gezegd. Volgend jaar beter. En een andere groep want de hele dag stomen vond ik nou ook niet zo heel leuk, stampen en feesten is leuker ;)
 
david, ik heb GVD de hele dag gewerkt en kon alleen nog maar ff in harderwijk uitgaan. ik was godse verrot.
Mijn dag was gewoon helemaal top. lekker naar amsterdam geweest helemaal te gek. Natuurlijk omdat ik mijn leive vriendje bij me had.
 
Mijn dag? In een woord : Wazig...
Koninginnen8 Multi.. :bounce:
Daarna ge-afterd bij vrienden in de flat... :xtc: zuipen en sssnniiiff.... he Roxxxx???? ;-)
Toen naar huis, slapen, wat nie lukte hihi.. :bloos:
Toen maar weer terug gegaan naar de after... Nog meer zuipen(ikke niet) roken en slap ouwehoeren... Om een uur of zes naar huis gegaan, en geslapen, toen eindelijk wel...
Nu... helemaal verrot, geen nase meer over en een mond waar je niks meer mee kan, alles naar de tyfus.... Maar t was wel leuk!! Heb alleen niks van die hele koninginnedag gemerkt... had net zo goed zondag 15 mei of zowiets kunnen zijn hahahaha
Mijn koninginnedag was voornamelijk lopen.
Ik was om 15:00 in de stad, eerst ff wat te eten gehaald, en wat bier. 't bier uit blik smaakte niet echt.. Daarna naar de Item gegaan, waar we om 17:15 aankwamen in de veronderstelling nog 3 uurtjes te kunnen stampen...
Konden dus alleen nog Danny D meepikken voor dat ene kwartiertje :(
Daarna maar Kolaas opgezocht op het Amstelveld. Daar was ook wel relaxed muziek, dus daar ff rondgehangen en kotsende meisje helpen..
Daarna nog ffies door de stad rondgezwalkt en toen maar naar huis gegaan.
ja, het was nogal wazig, maar dat lag aan mezelf, was te moe en te gaar, maar ben wel goed opgevangen door paar lieve mensjes:-D (thx f-side partygirl en axajparty girl(k))verder nog een paar partyflockers bedankt! jullie waren de enige vrolijke mensen die rondliepen bij de item:-D
2 ursula: was inderdaad gezellig om jullie ff te zien! jammer dat jullie niet meegingen naar Den Haag alleen!
mijn queensday was slapen en stronken zijn :)
Queensday was super space PAVO draaide ckr goed bij CLub Item alleen jammer dat er altijd mensen zijn die weer moeten rellen ME erbij hele tering bende afgelast gvd, maja verder nog lekker door Adam gevaagd naar wat vage stamp places geweest en daarna trug naar huis met de trein om een uurje of acht en verder gespaced in de kroeg....echt een realexed daggie xxxxx
 
queensday is aan ons groeppie voorbij gegaan.
Wij waren nog vollop aan het afteren van Multigroove...

volgend jaar beter..
niet veel van meegemaakt, naar Qontact amsterdam gegaan dus om 9 uur 's ochtends me nest in 6 uur der uit. 's avonds weer om 9 uur gaan pitt. volgende dag weer werken!!!
Uitgeslapen van Koningenach, en ff het bierspel gespeeld met wat maatjes, daarna in R'dam gepartied, en weer verder in OBL.
Kinda speedy.......
 
in 1 woord saai
 
Eerst ff naar tiesto geweest in eindhoven op stationsplein, maar was rete druk en kon er niet echt van genieten. Toen zijn we maar eigen feessie gaan bouwen op 100 meter van tiesto :) Boven op het dak van men flat. 2x 250Watt speakers op het dak, versterkertje erachter.. wat draaitafels en live mixen maar :) begonnen met 6 man en eindigde met stuk of 70 man op het dak ;-) Spontaan feessie echt super vet !!

TIESTO WAS ER NIKS BIJ :P :P :P :P
In Eindhoven was het één groot feest. Tiesto heb ik amper gezien want het was veels te druk op het stationsplein. We zijn toen naar het lichtplein toe gegaan achter de Witte Dame. Dat was best gezellig. Muziek was alleen iets te soft naar mijn mening. Ik had wat hardere techno verwacht. Daarna bij Emotion gaan kijken en daar was het echt vet knallen. Daar zijn we de grootste deel van de tijd gebleven. Was echt super. Volgend jaar blijf ik weer lekker in m'n eigen stadje.