Bak een zooi vlees, erg makkelijk!
hahaha, ja, dan heb je een probleem... gewoon bij de appie een kant een klaar maaltijd halen, ff in de oven/magnetron... Klaar!!
Ennuh.. As je niet te ver weg woont, willik je wel een x komen leren... heb hotelschool gedaan dus... want kant en klaar is ook nie wat elke dag!!
En je hebt kookboeken, hele makkelijke... dan kan iedereen t.. dus...
Ennuh.. As je niet te ver weg woont, willik je wel een x komen leren... heb hotelschool gedaan dus... want kant en klaar is ook nie wat elke dag!!
En je hebt kookboeken, hele makkelijke... dan kan iedereen t.. dus...
Owkeej, dan maak je sla!
da's nie zo moeilijk!!
sla, beetje komkommer, tomaatje, eitje, btje dressing erdoorheen, klaaar
aardappels schillen, net onder water, beetje zout erbij, water laten koken, zachtjes laten garen, ongveer 20 mins...
hanburgertje bakken... om en om paar minuutjes...
eet smakelijk!!!
da's nie zo moeilijk!!
sla, beetje komkommer, tomaatje, eitje, btje dressing erdoorheen, klaaar
aardappels schillen, net onder water, beetje zout erbij, water laten koken, zachtjes laten garen, ongveer 20 mins...
hanburgertje bakken... om en om paar minuutjes...
eet smakelijk!!!
roerbakken! gewoon croma ofzo, dan gehakt erin en zo'n zak bakgroenten erbij! lekker makkelijk en gezond! meestal zit er al een zakje kruiden bij, dan haal je nog zo'n knorr pakje met room- of kaassaus, gewoon 250ml water aan de kook brengen en poeder erdoorheenroeren,paar minuutjes latten staan en binnen een kwartier heb je een lekkere gezonde maaltijd wijntje erbij (of biertje)
Hahaha, wat krijg ik voor man dan??
Weej wat ook lekker is?? Aardappels schillen in schijfjes snijden, dan in een ovenschaal doen, als dakpannetjes neerleggen, pakje koksroom in een bak doen, knoflookteentje uitknijpen erboven, beetje peterselie, beetje zout/peper, dat eroverheen gieten, half uurtje in de oven tot de aardappeltjes gaar zijn, dan eruit, beetje parmezaanse kaas eroverheen... weer ff in de oven tot de kaas bruin is, kan je ook de hamburgertjes en sla bij eten.....
Weej wat ook lekker is?? Aardappels schillen in schijfjes snijden, dan in een ovenschaal doen, als dakpannetjes neerleggen, pakje koksroom in een bak doen, knoflookteentje uitknijpen erboven, beetje peterselie, beetje zout/peper, dat eroverheen gieten, half uurtje in de oven tot de aardappeltjes gaar zijn, dan eruit, beetje parmezaanse kaas eroverheen... weer ff in de oven tot de kaas bruin is, kan je ook de hamburgertjes en sla bij eten.....
Of de wereldmixen van Knorr... is zoooo makkelijk en lekker!!! Zuidafrikaanse boboti roelt egt bog time!!
Pasta is ook makkelijk en Gezond... Je moet gewoon een smakie uitkiezen en kijken op t pak wat erin moet... dat koop je, verder alles doen zoals op t pakje staat.... door t sausje een btje room/koffiemelk voor extra lekker romig... en je bent zo klaar!!!
Ow, ik kan nog wel ff doorgaan zo hahahaha, vin koken egt leuk!!!
Pasta is ook makkelijk en Gezond... Je moet gewoon een smakie uitkiezen en kijken op t pak wat erin moet... dat koop je, verder alles doen zoals op t pakje staat.... door t sausje een btje room/koffiemelk voor extra lekker romig... en je bent zo klaar!!!
Ow, ik kan nog wel ff doorgaan zo hahahaha, vin koken egt leuk!!!
Ook erg lekker als groente:
Meneme 2 witlof zooien +/- 150gram
3 eetlepels zuiker (grote)
1 koekepan
1 fles vieux
bereiding:
de witlofzooien uitelkaar trekken en wassen
1 koekepan heet maken (heel erg heel).
witlofzooi in de hete koekepan
de suiker eroverheen
na 2 minuten de vieux er overheen
1 minuut wachten
gas zacht
2 minuten laten borrelen
PS: wel omroeren het spul tussentijds
Ohja, tip als je te lam bent om een ei te bakken:
doe het ei in een bakje daarna 30 sec in de magnetron en klaar is kees, gebakken ei maar niet zo heel lekker hoor
Meneme 2 witlof zooien +/- 150gram
3 eetlepels zuiker (grote)
1 koekepan
1 fles vieux
bereiding:
de witlofzooien uitelkaar trekken en wassen
1 koekepan heet maken (heel erg heel).
witlofzooi in de hete koekepan
de suiker eroverheen
na 2 minuten de vieux er overheen
1 minuut wachten
gas zacht
2 minuten laten borrelen
PS: wel omroeren het spul tussentijds
Ohja, tip als je te lam bent om een ei te bakken:
doe het ei in een bakje daarna 30 sec in de magnetron en klaar is kees, gebakken ei maar niet zo heel lekker hoor