Partyflock
 
Forumonderwerp · 19564
­ Nederland
 
De laatste paar keren dat ik :xtc: heb, heb ik steeds vaker dat ik me aan het begin steeds KUT voel. Ik weet nog dat ik het inslaan van het Ptje altijd het vetste vond en jammer vond dat dat niet meer zo heftig terugkwam als je er nog eentje nam. Maar sinds een paar feesten geleden heb ik steeds dat als het Ptje inslaat dat ik me super kut voel enzo. Eerst duurde dat maaar heel ff, maar laatste paar keren duurde het zeker een half uur tot een keer een uur of twee Ik voel me dan kut, heb een raar gehaast gevoel in mijn buik en er vliegen super veel gedachtes door me heen. Kweet ook nie wat er dan allemaal in mij opkomt. Tis zelfs al een paar keer zo dat ik dan denk, dit is dus echt de laatste keer en dat ik naar huis wil. Maar het gekke is dat het kutte gevoel toch opeens? weer weggaat en dat er dan opeens nix meer aan de hand is en ik me weer super voel en dan denk ik van huh? Nu is het opeens super vet! Ik snap echt niet hoe dat komt. En dat is nu al een aantal keren zo gegaan.... Is het misschien omdat ik eerst met een halfje begin en pas als ik er 1 of 1,5 opheb dat ik me dan pas lekker kan voelen?? Of zit het gewoon tussen de oren? Kdenk dat laatste, mja waar moet ik dan aan denken om dat kutte gevoel weer weg te krijgen? Iemand hier misschien ook last van (gehad)?
 
8) wel
je moet je gewoon niet zo druk maken over dat kutten gevoel als je daar op gaat letten dan krijg je het juist je moet gewoon positief denken
want ik durf te wedden dat het op houdt als je midden in dat feest er niet meer aan denkt
 
Jah, tis volges mij ook puur psychlogisch. Khad afgelope ZA weer een halfje gedaan (iets meer) want ik voelde me al super goed van te voren en khad een top-avondje. Khad eerst ook vanalles aan mijn kop, maar das nu ook nie meer, kdenk dat dat er ook wel mee te maken had....
 
weet je wat het is... je bent er warschijnlijk te veel mee bezig in je hoofd als je gaat slikken.... en maar denken als ik me maar niet weer kut ga voelen.....

probeer gewoon wat afleiding te zoeken kan evt. drank zijn maar dat vind ik zelf een klote combi.

probeer eens een gesprek met een hele bloed mooie dame ;) helpt vast wel
 
Ja slechte combi eigelijk maar ik ga er vanavond gewoon bij drinken. :bounce: en HUPPAH
jah dat kut gevoel in ut begin ken ik ook ja,
maar het gaat bij mij altijd gewoon weer weg soms na een half uur maar k'heb muh ook wel eens 2 uur helemaal niet goed gevoeld!! maar jah gewoon nog 1 nemen en dan slaat dat gevoel meestal om!
 
just relax...... en de rest komt vanzelf!!!
ik ken het gevoel idd ook.. helemaal gaar en moe werd ik de laatste paar keren, soms wel langer dan een half uur of een uur :S

maar goed zal der weinig last van hebben meer.. kben gestopt :P
 
Hmmz.. bij mij lijkt het net of mijn hart op ontploffen staat in het begin.. whehe daarna wordt het wel relaxt
 
Afgelopen ZA 1,5 en nerges last van :D

Khad andre :xtc: (122mg....woeiiiiii)
En khad er ook echt zin in, dus misschien dat dat ook scheelde :)
Zo, das idd wel waus dat je dat gehad heb man! Kep er gelukkig nog nooit last van gehad ;) Alleen maar relaxt en helemaal happy gevoeld, maar ja, kdoe het nu tog niet meer... ;)

Maar ligt volgens mij ook aan hoe je voelt voor je het inneemt enzo, ja vaag gedoe allemaal, maar zolang je er mee kan vermaken, zoals je zagt afgelopen za. dan is alles goed ;):xtc:
Dat gevoel ken ik ook wel....
Maar je moet gewoon ff rustig aan doen en dan voel je je meestal wel weer relaxt....
Niet gaan zitten ofzo want dan kom je in een zitkick en dat moet je niet hebben.
 
Een ZITKICK???
Hahahahaha LOL die ken ik nog niet!

GreetX Chris
 
Ja, Chris, maar dat had ik nog niet zo lang geleden ook hoor! Zitten en naar andere mensen kijken, = ook leuk.

Inge
 
ik ben nu gestopt na 4 jaar naar de klote gaaan van mij hoeft het niet meer mischien zelden maarja dat ken ik tog niet zelden gebruiken dus oplossing stoppen .
als je herbaltjes neemt moet je die rode nemen met ephedra,die zijn errug lekker,haalt het niet bij de echte shit maar toch....gewoon 2 nemen en er flink wat bij drinken en je hebt een leuke avond zonder dat je de volgende dag helemaal naar de klote bent.
Ik had er nooit last van, TOT 2 weken geleden op Teqnology. Ik moest weg uit de menigte, want ik voelde me helemaal niet op mijn gemak tussen al die mensen. Meteen al toen ik binnen kwam, want ik had een half uur voordat ik naar binnen ging alvast een ptje genomen. En 2 uur nadat ik binnen was voelde ik me pas weer kip lekker.
 
Huppateeeee

:bounce:

en ben je al weeer wat vrolijker ??? :D:D:D:D
laatste aanpassing
 
Artiest Da Brenzi
Nix Gewend... whehe...
 
NOHHHH
 
tege maagprobleempjes kan je beter van te voren ff een banaantje vreten.. krijg je ook geen maagkrampen enzo.. :)
 
ik ben bijna altijd misselijk als t pilletje begint te werken (k)
 
Kheb er nooit meer last van :D
Khad ff een feestje zonder gdaan, daarna weer eentje met en nerges last van daarna ook nie meer :):):)
Ik voel me ook vaak gewoon kut..
Kortademig en rare shit in me maag..
Heb ik totaal dat love gevoel niet meer van XTC..
Dat je iedereen aardig vind en met iedereen uren kan lullen...
best jammer is dat..
:S
Ik voel me ook vaak gewoon kut..
Kortademig en rare shit in me maag..
Heb ik totaal dat love gevoel niet meer van XTC..
Dat je iedereen aardig vind en met iedereen uren kan lullen...
best jammer is dat..

ik heb ook het zelfde
ik blijf er alleen maar wakker van
als ik een p'tje heb gehad heb ik meestal dat ik na een half uur..kokhals neigingen heb! dat duurt dan wel een uur ofzo...zwaar iritant!!
maar ja je doet het zelf he!
dat wat jij zegt hebben heel veel meisjes..
Dames kunnen er op 1 of andere manier slechter tegen.

:vaag:
ppppffffff!!!
nu ben iik togh wel vte lekker leip hoor !!

:vaag:
 
Ik ben ook leip!

Inge
 
Mjaa heb ik ook altijd last van.. eerst gewoon echt over mn nek, nu alleen van die neigingen.. maar daarna voel je je echt wel relext.. bij mij zie je het gewoon onwijs aan mn gezicht.. mijn bekkie gaat helemaal hangen, heeel sacho.. daarom doe ik alleen nog maar halfiejs zodat mn bekkie wat minder is..
 
en soms kan ik er heel moe van worden dat mn ogen alleen nog maar dicht willen.. maar op een feest gelukkig nie :P
 
Wat ECHT helpt is ook je er NIET mee bezig houden en gwoon gaan feesten. Ik weet dat het moeilijk is, want als je je kut voelt dan heb je nie echt zin om te feesten, maar denk dan aan leuke dingen, kijk rond hoe de rest feest en probeer aan iets postitiefs te denken en gwoon te feesten. Ik merk dat dat helpt, maar wat ook is dat als je het niet te vaak doet dat je er dan ook veel meer plezier aan hebt. Toevallig laatst 4x in 6 dagen (met nieuwjaar eromheen wat feesten) en dan heb je het wel gzien met die :xtc: en dan krijg je weer dat mindere gevoel aan het begin. En als je een maand of langer niet mer hebt gesnoept is het sowieso al veeeel lekkerder.
Dit zijn mijn ervaring nadat ik dit topic heb geopend :D
Ik ben idd ook altijd moeilijk misselijk alstie in slaat. Gewoon ff rustig blijven staan, 2 a 3 minuutjes, en dan gaaaaaan :D

Meestal als ik me ff kutvoel, ga ik ook gewoon ff in m'n eentje of met een goeie vriend een rondje lopen... beetje mensen kijken, ff relaxed zitten. Dan komt het altijd [na 10 minuten - kwartiertje wel weer goed] :D

Dus gewoon doorgaan met :xtc: (y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 29363, 53736}
Ik heb er ook een tijdje last van gehad...
Maar voortaan neem ik al voordat ik binnen ben dan hebje minder zoiets vannuh datje de hele tijd zit te w8en dattie inslaat...

En als je genomen hebt ga dan niet zitten totdat die inslaat gewoon btje stampen al voordat ie in is geslagen ((en als je misselijk word gooi het er uit)))
gewoon halve snoepjes nemen dan komt `t niet zo hard aan en heb je nergens last van.word je ook niet misselijk.neem `n halve en een half uur later nog een.bij mij werkt `t.
waar ik last van krijg is dat ik moe word enzo ik moet dan echt gaan zitten maar als hij inslaat dan moet ik echt los dan is er geen houden meer aan :bounce:


maar ik hoor ook verhalen dat je er de dag daarna je eigen niet lekker voelt.
heb daar zelf geen last van kan ook zijn dat ik niet zo veel :xtc: in een nacht (hooguit 2)
laatste aanpassing
Ik vind dat kut gevoel gewoon lekker
 
Chill juist, als ie inslaat krijg ik een ontiegelijke tinteling in me benen, lijkt wel als of je komt!!! haha beter man en dan :bounce:
Ik weet precies wat hij bedoelt...
Die gevoel had ik bij Sensation black bij de eerste en op Innercity bij de eerste.
Nog een halfje erbij en het kutte is weg en het maakt plaats voor dat heerlijke uit je dak gevoel.
Dit was alletwee bij nieuwe p'tjes die ik later niet meer heb genomen.
Ik vind dat kut gevoel gewoon lekker


Ik denk dat jij datt gevoel bedoelt waarbij je gewoon ff stil moet staan niet zoveel wil bewegen en gewoon ff genieten.
 
Ik WIST gewoon dat je hierop zou repliën ;-)
Jullie moeten niet zeuren maar gewoon slikken :devil:

GreetX Chris
Ik heb er de laatste drie feesten ook last van gehad terwijl ik toch altijd redelijk gebruikt heb. hoewel het de laatste keer wel ging..totdat ik 2 glazen bier op had.. Ik heb me toen toch echt zeker 2 uur kut gevoeld.. Ook had ik dat ik 3 dagen erna nog steeds een opgeblazen gevoel in mijn buik had.. Alsof mijn maag er nix meer van wil weten of zo.. Nogmaals paar jaar terug nergens last van... Maar het schijnt ook dat het voor 3/4 tussen je oren zit.. Alleen als je misselijk bent ben je misselijk.. Maar wel beter dat het de laatste tijd weer beter gaat..

Gr33tz TMP
zit vaak tussen je oren...
als je denkt dat je je kut voelt enzo gebeurt dat ook..gewoon geen zorgen! :P en lekker LOsZ
 
Artiest Hungry
Een beetje vreemd gevoel, maar zeker niet rot ;)
Ja logisch he Chris aangezien ik het hier gister met je over heb gehad :P
 
Dan moet je niet regelmatig gebruiken..

Had ik ook, je lichaam raakt er aan gewend...beter helemaal stoppen met die rotzooi!
Als je je kut voelt.. Waarom doe je het dan nog??
:-S Ik snap dat niet..
ik ging me ook kut voelen, anderhalf uur ongveer zo van de wereld dat ik achteraf echt nie meer wist wat ik had gedaan.. misschien een beetje langer dan wat jullie hebben maar ik was het echt zat... Naja, je moet t zelf maar weten hoor.. hoop voor je dat t de volgende keer nie zo is, want anders stop je rotzooi in je lijf en heb je er nog nie eens lol van.....
ik heb mijn gebruik van xtc verminderd naar 1 keer in de 6 weken

ik wou nooit geloven dat je het zogeheete love gevoel weer trug krijgt na een periode van 6 weken maar het is nog waar ook
Echt relaxed is dat! Ik wil denk ik op TE weer een keer wat nemen. Dan ben ik ongeveer 2 maanden gestopt dus ik hoop dat het geweldige gevoel dan weer een beetje terug komt. Ik hoop maar dat het misselijke gevoel ook weg blijft trouwens.
Ik heb er ook al jaren last van dat het in het begin inderdaad niet goed valt.

Eerst duurde dat maaar heel ff, maar laatste paar keren duurde het zeker een half uur tot een keer een uur of twee Ik voel me dan kut, heb een raar gehaast gevoel in mijn buik en er vliegen super veel gedachtes door me heen. Kweet ook nie wat er dan allemaal in mij opkomt. Tis zelfs al een paar keer zo dat ik dan denk, dit is dus echt de laatste keer en dat ik naar huis wil.


Heel herkenbaar, heb/had altijd precies hetzelfde. Wat DANCEstique al zei, beetje drank vantevoren doet wonderen. Ik weet niet of het gewoon echt door de verdovende werking van de drank komt of dat het puur psychologisch is maar het werkt wel.