Partyflock
 
­ Nederland
 
Hey mensen, wat is jullie mening van dat straat racen, het komt steeds meer in het nieuws en er komen steeds meer groepen...

als die gasten een eigenterrein krijgen gaan ze er toch niet op rijden, het gaat voornamelijk om de kick...(lijkt mij)
maar als ze zo doorgaan als nu, dan gaan er zeker meer ongelukken gebeuren....
als het nou onder die gasten zelf blijft, maar nee hoor, je hebt ook van die vogels die gewoon gaan racen als er andere weggebruikers.

ik weet wel dat de gasten die het zo een beetje begonnen zijn wel 'redelijk veilig' doen, die maken gebruik van industrie tereinen en oude wegen die afgesloten zijn...

Greetz Ray
:VAAG::VAAG::VAAG:
Die film de fast en the furious vin ik zo super, al die auto's...

Daar loop je gewoon op te geilen...

En die streetraces hier ik vind het wel kikke maar wat al werd gezegd wel op terreinen waar je geen andere weggebruikers hebt..
 
http://www.flitsservice.nl

Staan een paar specials op over streetracing, wel geinig om te zien.. Staan ook wat links naar streetracingclubs..
 
fast en the furious heb ik ook gezien. Wel mooie auto's maar een beetje een slappe film voor de rest naar mijn mening!
als die gasten een eigenterrein krijgen gaan ze er toch niet op rijden, het gaat voornamelijk om de kick...(lijkt mij)

gaaan ze wel oprijduh!!

ik ben d'r vooor!!!
 
als ze der wel op gaan rijden moeten ze dat maar doen.
en laat het ze dan goed organiseren, tribunes enzo...

ik ben der ook wel voor, geef die gasten maar een paar honderd vierkante meter asvalt...

:VAAG::VAAG::VAAG:
 
Ik zou cker wel eens mee willen doen! Lijkt me wel gaaf.
2 nutero: waarom zou je niet er neit trots op zijn? Als ik win zou ik er wel trots op zijn, schijt aan iedereen die er tegen is.
Nee ik ben er niet trots op. Het is gewoon ontverantwoordelijk, maar dat neemt niet weg dat ik er mee doorga. Het leven is kort en dus is dit zwaar kicken. Live on tha edge zou ik zeggen.
Zolang je maar zeker weet dat je hiermee geen andere mensen in gevaar brengt.
Als je een keer wilt kijken tjah. Ik kan hier ff geen site neerzetten. Doe maar een berichtje ofzo.
Er zit een organisatie in Hoorn, maar zelfs op de site keuren veel mensen het af. Ach ja, die mensen leven liever in een hokje. Lekker saai oud worden en doodgaan.
Die site is dus gesloten zie ik net :(
Naja zal wel snel weer een andere site komen.
De organisatie heet SRH Street Racing Holland.
 
wij hebben wel bijna elke avond een straat race
tja lijkt mij ook wel een kick hoor en om te kijken en om zelf te doen maar zelf doen doe en kan niet omdat ik al 2 kids heb waar ik aan moet denken. Maar anders deed ik er wel aan mee ik vind t gewoon kickuh om hard te rijden maar vind wel dat je een aantal jaren rij-ervaring moet hebben om daar aan mee te doen!! en dat je verder ook geen ONSCHULDIGE weg gebruikers er mee moet lastig vallen.
 
Ben toch wel benieuwd. zou zeker een keer gaan kijken. Ga ook bijna elk jaar naar station sloterdijk, want daar word Legaal geraced!super!
 
Ik word zeer beslist niet saai oud en ga zo dood.
Leef alleen langer met mijn eigen ongevaarlijke kicks en leef langer om meer kicks te beleven!!!

Ik hoef niet zo nodig een auto en mijzelf en eventuele omstanders naar God te helpen omdat het zo cool was in de film.

Er worden zoveel dingen uit de film nagespeeld,ik vind het zelf puberaal en zeer onverantwoordelijk, ga gewoon een circuit op,daar heb je ook geen garantie om er levend vanaf te komen,maar het geld speelt een rol en dat het legaal is ,ja,dat maakt het ook minder spannend...toch...

Maar weer net als bij iedere andere topic...ieder voor zich,en een ieder in zijn eigen waarde!(k)
Gabber mama ik neem aan dat je een reactie gaf na aanleiding van mijn posting. Ik bedoelde ook eigenlijk niet dat je zonder streetracen saai dood gaat, maar dat de meeste mensen die erover zeiken van die types zijn die overal over zeuren en niks tollereren.
Have fun.
 
Lijkt me best heftig om eens te zien, over zelf meedoen hoef ik niet te nadenken want ik heb geeneens mn rijbewijs laat staan een auto met een beetje vermogen.

Nutero, zijn die races alleen op een rechte weg of worden er rondjes gereden??

O jah, volgende week komt 1.4 uit! :P You know where I am talking about!
Emilio je mag wel een keer naast me zitten als je wilt. Als je niet te zwaar bent en het risico wilt lopen.

De races zijn alleen op rechte wegen. Rondjes is echt teveel risicio. Zeker omdat de meeste banden en remmen er niet op gebouwd zijn. Lijkt mij ook niet echt relaxed met mijn ABS systeem. Trillend door de bocht.

Zet #bms of #stinky in je perform plz. thnx.
 
+- 71 kilo, heb je een helm voor me? ik heb namelijk ook nooit een scooter gehad! :P
 
nutero, ik wil ook wel eens met je mee racen....
ben +/- 85kg.....
en wat is #bms en #stinky?
of was dat niet voor mij bedoeld..... maar ben zoiezo wel nieuwsgierig wat ut beteken
MzzLsss Ray

:VAAG::VAAG::VAAG:
Hehe GHBootje 85kg is best een hoop :P
Na Emilio is een maat van me, dus daar maak ik uitzonderingen voor. Niet echt de bedoeling dat iedereen ff relaxed instapt als in een attractie. Ook niet vergeten dat ik elke keer de verantwoordelijkheid heb over degene die naast me zit. Straks wil de halve site een ritje mee :(
De echte kick is met je eigen auto of die van je ouders :P. Ik deed het laatst in de Renault Espace van mijn ouders. Ding trekt als een malloot, alleen totaal geen wegligging.

Tjah die kanalen waren voor Emilio bedoeld.
Hij begrijpt het wel :)
2 Emilio:

Helaas Emile ik heb maar 1 helm.
 
haha, ja ik was gister al op die channels alleen beetje dode boel daarzo.

Nut, wat voor snelheden mogen we oprekenen?
150? 170? 200+? :P

Dan maar zonder helmet! I got nothing to lose! Neehoor ik ga zeker een keer mee kijken en dan trek ik mn conclusies wel of ik zelf de Rush wil voelen!
Spreek je er binnenkort wel even over.
Tjah met zijn tweetjes gaan we iets langzamer, maar zodra ik die nieuwe uitlaat eronder heb moet 230 km lukken :D
is gewoon supergeil....
 
2 Nutero >>>>> was ook eigenlijk een geintje, denk toch niet dat ik er in zou stappen... als we in de auto 180 gaan vind ik het al hard zat....:D

Greetz Ray

:VAaG::VAAG::VAAG:
He Xypzo als je nou gewoon een echte pug koopt en geen WANNEBE!!
nut, dat gaat best hard

Pas je op :)

[verstandige mode off]

Als ik een auto had, zou ik meedoen :)

lijkt me echt wel kick
 
lijkt me inderdeed heel wreed om aan mee te doen... maja, zonder rijbewijs kom je nergens :)
Was afgelopen weekend op de maasvlakte om ff van het mooie weer genieten en toen waren er races met motoren ... dat gaat gvd nog fucking harder als auto´s maar ook mooier om te zien :):bounce:
2 hangar 10 crew AKA David deze x......

Bek hauwe! ik ben de trotse eigenaar van een leeuw die nog niet bijna door zijn poten zakt van ellende! whehehe, dan maar wat minder snel, ik hou van mijn 2001 pugje... beter dan een GTI uit 1864....

maar ja, ik meen hier toch weer nix van... ;)
 
Ik blaas iedere week heerlijk legaal met 220 of harder over de Duitse autobahn, onderweg naar m'n werk. Dat is leuk, het mag daar en is minder gevaarlijk omdat de Duitsers over het algemeen meer rekening houden met hard rijdend verkeer.Die illegale straatraces vind ik dus echt zwaar gestoord, je zal maar een ongeluk veroorzaken/krijgen. Dat zou ik mezelf me leven niet vergeten en vergeven. Oftwel, keihard aanpakken, dat is mijn mening hierover.
 
hohohoho straat races zijn verboden maar ik doe het zelf ook ;-)
partyondude 13 april 2002 01:15
Ik blaas iedere week heerlijk legaal met 220 of harder over de Duitse autobahn, onderweg naar m'n werk. Dat is leuk, het mag daar en is minder gevaarlijk omdat de Duitsers over het algemeen meer rekening houden met hard rijdend verkeer.Die illegale straatraces vind ik dus echt zwaar gestoord, je zal maar een ongeluk veroorzaken/krijgen. Dat zou ik mezelf me leven niet vergeten en vergeven. Oftwel, keihard aanpakken, dat is mijn mening hierover.
----------------------------------------------

Bram je spreekt jezelf erg tegen.
Of ik nou streetrace met 230 km per uur op een lege weg of jij 220 rijdt op de Duitseautobahn waar wel auto's rijden. Ik zie het verschil niet echt hoor? Tuurlijk is streetraces onverantwoord, maar tenslotte is het mijn leven. 220 rijden is ook onverantwoord.

gr33tz Nutjah
Ik ben zaterdag ff wezen kijken. We gingen met 4 auto's daar heen maar niet om zelf te racen. Ik heb dus geen enkele race kunnen zien want telkens kwam er politie en moesten ze weer uitwijken naar een andere stek. Ik vond er eigenlijk geen reet aan en denk ik ook de eerste en de laatste keer dat ik ga kijken. En zulke mooie wagens zijn het nou ook weer niet. Jammer genoeg niet zo mooi zoals in de films. :P
 
t is heel simpel, wil je het risico nemen ?ga je gang! neem alleen geen andere mensen mee je graf in.......
het is juist gaaf om te racen :)
ik vind dat ze een openbare racebaan moeten maken :)
 
ik heb zelf ook een auto en ik vind nix mooiers dan het pedaal tot op de bodem in te trappen, maarja....met een escort 1.6i kun je weinig racen....
 
o ja, Q hades....die is er ook...mischien heb je er nog nooit van gehoord maar het circuit heet: ZANDVOORT
 
Artiest OLdStyLe
ikkuh OLdStyLeSRH ja van streetracingholland en streetracing is gewoon erg verslaafend ,helaas hebben wij van SRH ons na de dood van een racer in drunten ons beraad en zijn we er mee gestopt. ik heb laatste op AT5 een een open gesprek gehad met de brugermeester van wieringermeer. Er is dus geen goed word met dit soort mensen te hebben ze lullen dwars door je heen . wat mij wel erug kwaad maakt waren op nova kneusjes die streetracing in een kwaad dag licht zettuh samen met de media met hun 230 naar een meeting point 230 dat haalje niet snel met crx gsi gti , dus ik vraag muh af wat voor auto die mongool heeft.. maar goed StreetRacing iS jUst away of life !!! relluh.. EN ONTHOU
 
MANIAKEN STOPPUH NOOIT!!!!
 
Streetracen nog nooit wat mee te maken gehad :D :P

EDDE IN DA HOUSE

2H2 je weet toch
ik heb ook maar een ford fiesta xr2i 1.6 16v Met EFI blokje
maar racen kan die :)

ennuh zandvoort is niet makkelijk op te racen
OLdStyLe 16 april 2002 20:54
. wat mij wel erug kwaad maakt waren op nova kneusjes die streetracing in een kwaad dag licht zettuh samen met de media met hun 230 naar een meeting point 230 dat haalje niet snel met crx gsi gti , dus ik vraag muh af wat voor auto die mongool heeft.. maar goed StreetRacing iS jUst away of life !!! relluh.. EN ONTHOU
------

Calibra 4x4 Turbo? :D
 
Nutero zei eerder:
Bram je spreekt jezelf erg tegen.
Of ik nou streetrace met 230 km per uur op een lege weg of jij 220 rijdt op de Duitseautobahn waar wel auto's rijden. Ik zie het verschil niet echt hoor? Tuurlijk is streetraces onverantwoord, maar tenslotte is het mijn leven. 220 rijden is ook onverantwoord.

gr33tz Nutjah

Ik denk er anders over Rudi. Op de autobahn zijn er meerdere automobilisten die zo hard rijden en zijn Duitsers over het algemeen gewend dat er zo hard word gereden, dus houden ze daar ook meer rekening mee. Ook staan er met enige regelmaat politieburo's naast de snelweg, hulpdiensten zijn dus snel ter plaatse bij een ongeval. En toeschouwers op de vluchtstrook hebben we niet, alweer een gevaar minder dus. En die lege weg waar jij zegt de 230 te halen, is vast niet voorzien van 3 rijstroken, verlichting en vangrails. Dus is zie wel degelijk wat essentiele verschillen.
 
Tja OpeL Calibra 2.0L 16v turbo 4x4 gaat inderdaad 245.. maar dta duurt best een tijd :S maar goed wel een super bak als je wat met doet, gooi en 4000 euro aan motor onderdelen tegen aan en je je heb op een 550 Nm meter in plaats van die magere (280nm bij 2800 toere), nee calibra is een hoop leuk mee tedoen nog steeds een van mijn favorite auto's . maar uuuh NUTERO jij heb er dus een.?? wat heb je er aan gedaan.?
 
*Q*Hades 17 april 2002 00:18
ik heb ook maar een ford fiesta xr2i 1.6 16v Met EFI blokje
maar racen kan die

ennuh zandvoort is niet makkelijk op te racen
-------------------------------------------------
ja das wel leuk maar goed ik kan muh alleen nog maar een 1.8 16v xr2i herinneren ???? maar dat zal wel aan mij liggen.. ik had laatste contact met een man uit england die stuurde muh foto;s van zijn omgebouwde Ford fiesta XR2i naar FOrd fiesta 2.0 RS cosworth nou die was pas erg.. helemaal door gelast etc.. 580 NM bij 3200 tot 6400tpm ja das was echt leuk motor ruimte zat zo vol dat de helft achter in zat .. ik zal een skijken of ik dfie foto;' dsnog ken vinden
 
Over een tijdje komt er een nieuwe VW motor uit, verkrijgbaar in Passat en Audi A6.
De W8 is al uit, maar nu gaan ze komen met de W12, dus 2 V6-en aan mekaar :D

Mjah, me pa heeft nu Passat station 2.8 V6 4motion automaat, maar denk dat ie voor de BMW X5 gaat met 4.4 motor :D

Mjah, als ik me rijbewijs heb, dan zal ik z'n auto ongetwijfeld wel es mogen lenen :)
Maar probleem voor mij is dat ik dat fokking puntenrijbewijs krijg :(
2 Oldstyle
ik heb echt een 1.6 uitvoering :)
ennuh mijne is niet uitgebouwd ofzo.
en mijn top ligt op de 215.

vind ik opzich wel redelijk voor zon klein autotje :) (en 1.6 niet te vergeten :))
Ja.. vriend van me mede-organiseert die streetraces. Die doden hadden eigenlijk helemaal nix met de streetraces zelf dus te maken..
nee psies
ze zouden waarschijnlijk wel gaan racen maar ze waren opweg naar de race baan ofzo toch?

nouja ik vind het achterlijk dat ze de racers erop aankijken.

als iemand een stuur foutje maakt is dat toch echt zijn eigen fout.
He Peetje, op mijn Tandenborstel staat ook "sport" en of "turbo". GTI drivers do it faster!!! hahahaha

Maar ondanks je Wannebe blijf je mijn vriendje! Nothing beats a lion!