Partyflock
 
­ Nederland
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
sommige van julle kennen hem wel en sommiuge kennen het verhaal al. toch om onduidelijkheid ve voorkomen deze topic. bij de ingang van Sport-paleis Antwerpen is Enzo (spoilgybe) gepakt met drugs. hij zit nu nog steeds vast. vrijdag word die voorgeleid en berecht. het is niet te hopen, maar we denken dat ie moet zitten. in deze topic hou ik jullie op de hoogte.
Ja ja, ik weet dat het zijn eigen schuld is, maar toch is het een vriend en een party-flocker. dus bij deze krijgt hij mijn voledige steun. al heeft die er nix aan want we kunnen hem niet bereiken. je moet wel weten dat ik, en mijn vrienden vol zenuwen zit want dit is KUT.
ja zeker kut voor hem..
ben blij dat ze vergete me sokke te kieke...stomme belge :S
 
Hmm ik ken hem niet..ja z'n naam wel eens gezioen..maar jezus zeker kut zeg!!!
Hoop voor hem dat er het beste uitkomt..dus ni al te erg...:S
En idd vriend moet je steunen :)
Had die veel drugs bij zich dan..?
ja had het al gehoord en vind het echt zwaar klote!!Hoop dat het snel allemaal achter de rug is..En tonnies sterkte....En als 1 van jullie iets van hem hoort zouden jullie dat ff aan me willen melden?????alvast bedankt!!!
ik hoorde dat ie 50 dingetjes had en 20 gram snel...

issie meerderjarig??
 
jah ik vind het zwaar zwaar klote dat ie vast zit en as ie lang moet blijven daar dan moeten we hem maar met ze alle gaan opzoeken (gericht aan de ToNNiE's dus)

toen ik het hoorde was ik gelijk helemaal zuur want ut is tog un vriend van me waar ik altijd na un feest in ze huis mag rondbazuinuh :)

magoed ik baal er flink van mahjah les ik hoor het wel van juh

(K)
 
jah junkiej hijs meerderjarig

en in belgie zijn ze nie zo gezellig wat drugz betreft dus ik denk dat ie nog wel ff ken zitte daarow en een flinke geld boete krijgt, mahjah ff afwachten tot vrijdag
 
Het is idd zwaar kut en dan gepakt worden in België?!?!?
Zouden ze daar zwaardere straffen uitdelen dan hier?
Ik hoop voor hem dat het met een niet al te hoge boete afloopt!
Twee jaar geleden bij I Love Techno nog zwaar mazzel gehad in Belgie, werden niet aangehouden in de trein en op 't perron werd die hond iets te speels om echt ze werk goed te kunnen doen, we konden iig gewoon 'snel' doorlopen... :D

N-e-way, sterkte met het geheel, we hopen er het beste van.
Joh..alsie meerderjarig..dan issie wel aardig de lul denk...als ie echt zoveel bij zich had...

ja de belge zijn zeker streng, ik had ook gelijk die honde om me heen, hup me gelijk me hande op me rug gebonde met zo'n tyrippie geval dinges :S nah half uur gewacht..helemaal uitgekleed, ze hebbe me klere een kwartier lope doorzoeke met 3 man...stond alleen op me sokken en me boxer nog aan, en ze vergete gewoon me sokke te kieke achterlijke belge :S had er 50 aan de onderkant van me voet...eg veeeeel geluk dus...
 
jah idd junkiej

whehe anders had ik jaw strax ook op kenne zoeken


pff leuk hoor zo'n feessie in belgie mahjah iedereen moet tog weten dat ze daar nie zo makkelijk zijn met drugz in geen enkel ander land trouwens nie. NL is eigenlijk zwaar mild wat drugzbeleid betreft.
dat is wel klote voor Spoilgybe ( had m op Qbase gemeet ) wel flexe gozer - kunnen we m niet op de een of andere manier n hart onder de riem steken, iets voor de PR van de site, iets van n leuke brief ofzo ?
hijhad best veel bij zich jah. naja, als ik of we meer weten laten we het hier horen. het kutte is, we kunnen hem totaal niet berijken. en das heel kut. ik benniet vaak nerveus maar nu ben ik wel aan het duimen.
Ja eg minders voor hem...maar ja eigen risico...iedereen weet het van tevore in belgie...

sabbie-> wanneer ga jij eigelijk weers naar een feessie?? ik dach dat je naar terror zou kome hier in denhaag/
tis opzekers zwaar klote. k heb er ook over in gezeten zondag toen ik het hoorde. niet echt fijn

en de omstandigheden in de bak belgie schijnen ook een stuk minder te zijn als in nederland

en ook al kan ie het niet lezen, ik wil em toch heel veel sterkte wensen
 
jah junk schandalig he whehe

maar keb weer un vriend teguhwoordig ken je wel denk (edjuhUHS) en die wilde niej

maar ik ga naar multie iig en ik wil eigenlijk ook de 27e naar zwolle nahjah ik laat het je wel ff wetuh :)

(K)
ik baal der zwaar van, ook al kn ik hm pas 5 maanden, ik zie hem als 1 van me beste vrienden

zaterdag der heen......
 
leuk sab! waar heb je hem ontmoet?
ja tis zwaar kut, zeker beter dat we op de hoogte gehouden worden weet ie tenminste dat er nog mensen zijn die aan hem hebbuh gedacht, kan ie het lezuh enzo!!!!![opsturuh!]
dam, ik wil er ook zaterdagheem, maar het punt is, we krijgen hem toch niet te zien.q
Das niet zo mooi dat ie vast zit, ik ken em verder niet, maar wens jullie (z'n vrienden en hijzelf natuurlijk) veel sterkte.
Ik zou ook niet weten wat er voor staat ofzo, weet niemand dat?
Ik ben in nederland een keer opgepakt met 5 pillen. moest 1,5 jaar later voorkomen en kreeg een werkstraf van 60 uur (of 1 maand zitten, makkelijke keuze) maar sloeg nergens op. weet wel dat in belgie idd de straffen zwaarder zijn wat drugs betreft. hoop maar op het beste voor hem.

Enzo sterkte, we denkan aan je!!!
neej die kans is idd niet groot les
Eigenlijk vind ik dat we der vrijdag heen moeten

De kans is natuurlijk heel klein, maar als die word vrijgesproken, vind ik eigenlijk dat we met ze alle voor ze neus moeten staan om te laten zien dat we hem steunen. Maar vrijdag gaat mij helaas niet lukken.

En ik vraag me af of we der bij mogen zijn als die voorkomt
ik zou ook graag naar em toe gaan, maar voor mij is het ook niet mogelijk, moet werken, en naar de rechtbank gaan, is mogelijk, maar ik heb de rechter toen gezworen dat ik er nooit meer zou komen hehe

Opzoeken in de cel zou wel mogelijk zijn
(als hij teminste moet zitten)
Ja, dat snap ik

Maar ik hoop dat ie uitgeleverd word

Ik ga denk ik maar is naar de rechten afdeling hier op school. Een huisgenoot wist niet zeker of der uitwisseling was op dit gebied

Maar ja, anders maar elke week naar belgie
Ik ken enzo al Fet LANG, vanaf dat hij op de VLASLEEUWENBEK woonde (ik was zijn Buurjongentje)
En die Kut belgen hadden nog gelogen ook
tjah, het is kut en ik weet eigelijk niet zow goed wat ik hier neer moet zetten. alleen dat ik graag wil dat hij weer snel terug kom, want ik heb niemand om mijn sigarettjuhs meej te delen zondag's :@
Ik rook ook hoor SUM, maar met Enzo is het zeke SPECIAAL??;)

Hij moet idd snel terug komen
Die belgen hadden ten eerste NIET mogen liegen.. en ten tweede moeten ze hem gewoon laten gaan
En ten derde had enzo die spullen nooit moeten meenemen
Ik ken hem zelf niet, maar het is wel zwaar klote voor hem... En al helemaal omdat dit in Belgie gebeurt, waar zoals iemand al eerder zei, de straffen VEEL hoger zijn op dit gebied dan in nederland.
een vriend van mij heeft een tijdjuh ind e bak gezeten [ niet om de zelfde reden maar toch]
en het enige waar hij van leefde was de brieven die hij elke week kreeg, dat vond ie prachtig gewoon om te lezen dat er mensen aan hem dachtuh, lullige kaartjes en verhalen wat je zelf had meegemaakt, daar zijn ze echt zo dankbaar voor. kan er dus geen mail adres worden geopent voor als die moet zitten??
kan iedereen mailtjuh sturen uitprinten en als er iemand naar hem toegaat aan hem gven

ken hem wel niet, maar wens dit niemand toe
jezus heej, dit is ECHT verkankerd als dit je gebeurt!!! In nederland zal t niet zo heel erg vee uitmaken (eigenlijk wel in die hoeveelheid) Maar ja, t lullige is dat ie wist dat ie fout zat, maarja, t blijft natuurlijk een lullig iets! Ik ken die hele gozer ook niet, maar ik moet er niet aan denken om in zo un land waar je niemand kent in de bak te gaan zitte ofzo, maare ALPHEN TERROR, Waarover hebbe die belge dan lope liege?? en dat je zegt dat ie gwoon vrijgelate moet worde kennik me voorstellen, maar tis logisch dat die belge dat niet gewoon gaan doen natuulijk!! T beste !!!!
owshit, heej voordat er weer allemaal misverstanden opgaan!! Met "T beste" op t eind bedoel ik NIET dat t t beste is dat die jonge nu vast zit, maar dat ik hem t beste wens !!!
we hebben zondag in antwerpen rond gevraagd waar hij vast zat, daar zijn we geweest en daar hadden ze ons gezecht dat hij om 14.00 zou worden berecht (of hoe je dat oowk zegt kan ff niet op het woordt komen) allen dan in een ander gebouw, aan de andere kant (voor mijn gevoel) van de stad. wij daar weer heen, eerst 5 uur lang in de mac donalds gezeten, en toen d'r heen, en toen zeiden ze ons dat hij al was vrijgelaten van het bureau waar we eerst waren.
wij naar huis
en wachten .... :(
maar jah, dan kom je d'r maandag achter dat hij nogsteeds vast zit.
jeps
 
Hmmm, net als Linda heb ik hierover ook weinig te zeggen, alleen dat ik in gedachten bij Enzo zit, en hoop dat het vrijdag goed afloopt.

TToTT & ToNNie forever....!!!
Zow das echt zwaar klote voor hem, en voor z'n vrienden :( heel veel sterkte voor jullie allemaal!
Pffffffffffffff, ik vind het echt klote dat ik niet vrijdag voor de deur kan staan voor het geval dat ie der met een geldboete vanaf komt. Of in die zaal aanwezig te zijn om te laten merken dat we hem niet in de steek laten
JaaaH ik hoorde in de bus terug van antwerpen wattur was gebeurd.... echt klote......
Hopen dat ie snel weer naar huis kan uit dat K*NK*R Belgie....... kutland....
 
Dit is zekers ZEER KUT :( , maar ga er egt nie vanuit dat ut een geldboete word!!
Er heen gaan is opzich een goed idee, maarjah of je hem te zien zal krijgen das ten tweede. Meestal mag alleen familie bij hem komen voor dat ie voorkomt, zelf ken ik nie heen werk ensow maar een mailadres openen is een heel goed idee, maar ik denk dat we beter de uitspraak kenne afwachten.
Dan weten we waar hij aan toe is en kenne we iets gaan bedenken om hem te steunen.
GrtZ
 
teeringz wat een kutzooi...hierrow staat ff wat over de straffen in belgie...http://www.drugsrotterdam.nl/drugsshop/wet/ds_wet.php?id=1

hopen dattie dr goed vanafkomt...
 
in nederland zou die iig max 8 jaar kunnen zitten met een boete van 100.000 guldens...(of euro :S)
belgie zal wel ff wat strenger zijn...
8 jaar

Hallo, zo erg is het niet
 
ik hep ut net opgezocht damien...en dat is nog maar de wetgeving in nederland dan he...die van belgie was niet zo duidelijk...maarjah...dr stond ook maximaal 8 jaar dus ut ken nog loslopen...

maar tis en blijft natuurlijk zwaar verrot voor die gozer..
Ja, maar in pricipe kan je in NL voor het stelen van 1 snoepje een geldboete krijgen van 1.000.000 gulden.
 
?
 
hmmmmm ik had een vraag gesteld maar ik las et al ergens anders in het topic, dus dit is zinloos :S sowwieee
hoe zit het trouwens met zijn ouders??
zijn die oop de hoogte of hebben die hem al kunnen bellen?
en is ie al eens eerder opgepakt voor iets??want dat kan heel erg veel schelen, als ie nog nooit is opgepakt dan kan het zijn dat ie er gewoon met geldboete af komt ofsow?