Partyflock
 
­ Nederland
 
deze site is eigenlijk echt doelloos hahaha!
Maar het is wel grappig als je je verveelt, zoals ik nu doe. Hoelang bestaat deze site eigenlijk al? Ik ben hier gekomen omdat ik een keer op de foto stond, en heb me meteen aangemeld.
 
inderdaad heb je in ieder geval weer iets om de tijd mee te doden
 
als dit doelloos is wat heeft dan wel n doel alle sites zijn toch eigenlijk doelloos als je t zo bekijkt
tuuwlijk heeft het wel een doel :D alle partypeople die zich doordeweekes vervelen toch nog even vermaken :D
Ik vind t niet doelloos...
Het is om nieuwe mensen te leren kennen, om je party ervaringen te delen, je gedachten met elkaar te wisselen over nuttige en nutteloze onderwerpen, je kan van alles hier vinden, zoals de agenda enzow...
Kijk maar eens wat een boel dingen... Egt niet doelloos!
Voor een deel heb je gelijk Fairytale. Party ervaringen delen (zo ben ik hier gekomen) en sommige onderwerpen zijn wel nuttig.

Maar een heel groot deel van wat er gepost wordt en zeker de commentaren op foto´s zijn volslagen nutteloos.

Maar ik vind het wel leuk hoor!
ik vind het gewoon heerlijk tijdverdrijf. En soms zijn er idd nuttige topics, en sommige jammer genoeg niet, Ook kom je hier in contact met leuke partymensen.
Vergaarbak voor de kanslozen... we hadden door de week ook op straat kunnen hangen enzo, maar deze site voorkomt dat alles, m.a.w. cultureel en maatschappelijk verantwoord, minder criminaliteit op straat en shit, 'k bedoel, de Japanse mafia loopt hier rond, en zo'n andere Boef.... :D
ik ben hier gekomen omdat tommie bij mij thuis was en ik moets mij aanmelden ;D ..
kheb de laatste maand sinds ik aangemeld ben meer info opgedaan over feesten dan in alle 8 jaar daarvoor dat ik al naar feesten ga .
 
a;s het een doel had dan zat ik hier niet want ik haat dingen met een doel... ik ben mijn eigen doel haha
2 MC MADNESS!: Dat heb ik ook ja. Ik ben helemaal niet zo vaak naar feesten geweest en veel minder dan sommige vrienden van mij. Op dit moment lijk ik voor hun op een wandelende feest-encyclopedie.
Vind het ook niet doelloos, want in dat geval zou elke hobby doelloos zijn... het is gewoon tof om een beetje te praten/discussieren met mensen die dezelfde hobby (house) hebben als jezelf!
Ik vind het geweldig hiero!! Lig vaak compleet in een scheur om reacties van mensen :d