Partyflock
 
­ Nederland
Beterz de nieuwe Qlimax cd is uit !!!

Ik heb hem nog niet helemaal goed gehoort maar hij klinkt wel lekker,....alleen jammmer dat er veel nummers op staan die op andere (oudere) nummers lijken!

Wat vinden jullie van de cd ??
 
ik heb hem nog niet eens :'(
mwah die van dana is wel goed en van pavo vind ik eigenlijk een beetje tegenvallen. Te veel oude nummers of anders gezegt te bekend. Ik had liever een beetje nieuwe platen gehad.

Maar voor de rest klinkt het goed
ik vin m veels te soft eigelijk, als je vergelijkt met hoe ze draaiden op qlimax zelf.
Die van Dana is echt super!!! Maar idd op de cd van Pavo veel nummers die ik al ken. Das jammer, maar knalt wel lekker verder!!! :d:d:d:d
staat ie ook al ergens op een ftp'tje toevallig?
 
kep em op mp3 maar nog nie geluisterd! ff kleine stukjes en toen klonk ie nog nie echt hard :S
ja op www.deplaats.com daar staat ie en de rest van QLimax ook (live sets)
Als een van jullie de volledige set of nieuwe het album 2002 van haar heeft, kan je em dan naar mij doorsturen???

Ik probeer de nieuwe cd te downloaden, maar iedere keer wordt mn download ergens in het midden afgebroken.

Kan die persoon me een pers. berichtje sturen????

Thanks Kusje van mij.
ik heb 'm ook van internet afgeplukt en gebrand hij is idd wel aardig maar ook een paar oude nummers heb je gelijk aan...ach ik vind hardcore nog altijd beter dus ik vind 'm wel leuk maar niet super...doe mij maar de nieuwste thunderdome cd
 
slappe kutcd! begint te commercieel te worden!
 
ik heb m gekocht, en ik vind m VET! :bounce:
 
ik had hem al een kleine 5 dagen op mp3 staan maar ik vond hem best tegenvallen als je kijkt naar nieuwe nummers ik kom eigenlijk alleen maar remixen en oude nummers tegen die ik al ken

ZE moeten maar eens een hoop nieuwe nummers gaan produceren want als het commercieel word blijven ze veels te lang bij bepaalde nummers hangen omdat het geld opleverd
 
Net zoals met die nieuwe hardhousefiles van ID&t, 80 tracks en dan komen ze nog aan met joy energizer, En ook zo'n beetje heel hardhouse 1 en 2 staan erop.

Als je echt coole cds wil hebben moet je gewoon zelf een aantal extreme beuknummers selecteren en die dan branden op cd. Ik heb nu al 9 zelfgemaake cd's en de mensen die ik spreek die die cds ook van me hebben overgenomen vinden ze allemaal heel vet!

Dus als iemand geintresseerd is in een tracklist van de beste hardstyle/house dan moet je me maar ff berichten.
 
Antw: VETVETVET!!!
Ik heb hem pas heel snel een keer gehoord, en mijn eerste indruk was: een lekker cd'tje, maar WEER iets minder dan de vorrige qlimax cd.
Yojo goed zo de nieuwe thunderdome cd ja nog een paar weekjes wachten en dan ligt ie eind mei in de winkel en dan staan tim en ik er ook op maar de allernieuwste qlimax cd vink ook zeker wel toff !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (K)
 
Ik heb de CD gehoord en staan zeker een paar goeie beats op....:bounce:


;)
Wie wil hem ffe op een FTP zetten??
 
Heeft iemand al de voor - en achterkantjes ingescand en ergens staan? Dat zou wel chilly ijn, dan kan ik beginnen met branden ;)
ik weet niet hoe ftp werkt, ik weet alleen hoe ik er van moet downen