Partyflock
 
­ Nederland
Dance Valley kaartverkoop zaterdag van start

Zoals bekend is de capaciteit van het festival, dat dit jaar op 3 augustus plaatsvindt in recreatiegebied Spaarnwoude, dit jaar teruggebracht tot 40.000. Eerder is via een speciale actie op het internet een groot aantal tickets al gereserveerd. Zaterdag 20 april, ’s ochtends, start de voorverkoop van de resterende tickets van Dance Valley 2002. Waarschijnlijk zijn er na ontdubbeling van de internetverkoop nog zo’n 10.000 exemplaren beschikbaar.


Kaartverkoop vindt plaats via Ticket Service Nederland (151 Postkantoren, 33 GWK kantoren, de 11 grotere VVV-kantoren. Er vindt uitsluitend balieverkoop plaats, on-line reserveren bij de Ticket Service is niet meer mogelijk.
Daarnaast zullen ook onze vaste voorverkoopadressen een beperkt aantal tickets verkopen. Tickets kosten 67,50 (ex fee) Euro, er zijn slechts 2 tickets per klant beschikbaar.


www.partyscene.nl
 
Artiest Jakuza
Hmmmm. Waar kan ik de line-up vinden ? Dat zou t mogelijkerwijs nog wel eens interessant kunnen maken...
Bij een ander feest zou ik me misschien wel druk maken om de line up. Maar bij Dance Valley komen zoveel DJ´s dat er toch wel genoeg leuks bij zit. Daar maak ik me dus geen zorgen om.
jullie zijn gek zoveel geld voor een feest!
Nature One :P :P :P
 
Nej. Ik moet de line up weten. Wanneer ik ga, dan ga ik namelijk eigenlijk alleen maar voor de World Dance tent (DRUMNBASSS!!!!!!!)...
Ach Alice babe ik ga dit jaar niet op vakantie dus dat worden een hoop leuke feestjes .. Wil Dance Valley cker niet missen..
 
nature 1 idd, als ik ergens heen ga, of 1 of andere gek moet me gratis kaarten geven voor dv:)
Ik ga denk ik ook niet op vakantie... Maar ook egt niet naar DV, ga naar Nature one...!! Cker dat dat veeeeel vetter is!!!
 
We gaan gewoon alllemaal een met de natuur worden :-P ( onder het genot van chemische middeltjes :-))
htey can shove those tickets up their ass :-)
Ja voor mij waarschijnlijk ook Nature 1 dit jaar. Dance Valley is voor mij een beetje over na al die rare praktijken met kaartverkoop enz.

Wie weet trouwens waar ik meer info kan vinden over Nature 1? Bijvoorbeeld line-up enzo?!
En voor mij misschien ook Nature One, de prijs van DV gaat me echt te ver. Jammer want ik woon er nu vlakbij, had er op de fiets naar toe gekund...
Ik ga zeker wel naar Dancevalley. Net als Morrighan ga ik niet op vakantie, dus kan wel wat extra geld missen en voor DV ben ik bereid geld neer te leggen.
Nutero one lijkt me ook wel gaaf, maar DV is kwa afstand toch zeker aantrekkelijker. Have fun!!!
Ik ben op alle dv's van de afgelopen 5/6 jaar geweest..zelfs vorig jaar vond ik het geweldig ondanks dat ik ook in een tshirtje tot 4 uur snachts heb zitten ronddwalen in Spaarnewoude :S

Maar dit jaar ga ik niet. Ik vind de prijs gewoon belachelijk hoog en de arrogante manier waarop UDC bezig is met de kaartverkoop staat me niet aan..
ik moet hier echt wel weer heen . Ik heb mij alle jaren vermaakt. En als ik naar nature one ga ben ik nog meer kwijt reizen en overleven enzo..........dus kan beter naar dv op het fietsje
1 Ding zeggen Nature-one dus mensen allemaal met de auto naar Duitsland :D en daar lekker gaan knallen en te :bounce:
Ik heb me vorrig jaar ook rpima vermaakt alleen het einde was minder.. Maar ik denk dat ze daar wel van hebben geleerd..
Al hadden ze 100 euro gevraagd dat had ik waarschijnlijk nog gegaan.. Ze weten dat het toch wel uitverkocht raakt wat ze ook voor een kaartje vragen..

Ook ik heb eerlijk gezegd een hekel aan die achterbakse UDC maar ze zetten wel een super feest neer..
vinden de mensen die gaan het dan niet triest dat je voor een feest zoveel geld moet betalen terwijl je niet eens een line-up weet %-)
Dat kan ik echt niet begrijpen...
Maar goed, ieder zijn ding!
Ik begrijp juist niet dat dit topic over DV tickets gaat en dat iedereen komt vertellen dat hij naar Nutero one gaat. Vind lief dat jullie naar mijn feest gaan, maar open dan een topic daarvoor :D
 
Veeeeuuullll te duur niks voor mij ik vind sensation black al zo verdomd duur