Partyflock
 
­ Nederland
Ik zou er niet blij mee zijn, als ik hun was... Nu worden ze helemaal commercieel, nou is Thijs dat ook wel redelijk hebbik het idee, maar nu is het wel erg diep gezonken.... het wachten is nog op de Hitkrant award.... heb vernomen dat Thijs er ook niet veel aan vind... Wat vind jij?? Ik zou m niet hoevuh!
 
hmmz ik heb zoiets van.. als je niet commercieel wil, maak je geen commercieele platen
het rare is, dat het een award was voor beste DJ.
Maar ik weet zeker dan 99% van de mensen die op ze gestemd hebben, nog nooit een live-set van ze gehoord hebben, maar ze alleen de commerciele hitjes kennen. Die award voor beste DJ steld dus niks voor, maar is meer een award voor beste dance productie of zo.
owja? meen je dat? tiesto commercieel?? goh, dat haddik noooooit gedacht!! poe poe, das toch al heel lang algemeen bekend of nie soms!! horrde dat ie NIX zei toen ie m ontving die award!!
 
oftewel een leuke aktie van thijs
 
en terecht...zijn fans zijn geen uitbundige pubersletjes die al staan te juichen als ze starmaker horen...hij zal 't pas waarderen als de echte partypeople hem zo'n award toekennen...
Opdonderen met die commerciele TROEP!!
Laat hem maar lekker naar Jeruzalem lopen, die wausso's!!
 
Iedereen die als doel heeft geld te verdienen met zijn doen/laten is commercieel... Oftewel boeiend... Tom Harding hadden ze hem moeten geven... dipshit!

Tijs en Mauro hebben nu eenmaal wat hits gehad in dit land... geen wonder dat dan het TMF publiek erop stemt... Dat is wat ze kennen en kijken niet verder... Maar ja als die mensen daar hun lol aan hebben.. Wij doen dat op een andere manier. So be it..
Mooie uitspraak QuiNell!!!!
Enne een PartyFlock award is dat niet wat, deze site is echt alleen voor mensen die van feesten houden en de DJ het beste kunnen beoordelen
 
Mauro heeft wel commerciele nummers uitgebracht..maar daar is niets van terug te vinden in ze sets op feesten..en dat zie je niet bij andere dj's die ook commerciele nummers uitbrengen.

daarom vind ik Mauro 1 van de beste dj's
hij laat ze sets niet beinvloeden door tmf gebla enzooi :)
Pfff.. boeiend.. Als jullie zouden kunnen kiezen zou je ook voor het geld kiezen en commercieel gaan. En als het je niet zint.. zat andere dj's
als ie er echt niet blij mee was, had ie hem toch niet opgehaald...
ik had die patjakker van een jean verwacht.

snik snik :P
Met welke plaat dan??? Hij heeft toch niks gemaakt vorig jaar??
gelukkig maar dat ie geen plaat heeft gemaakt, als ik die gast hoor of zie ben ik spontaan een week aan de schijt.

hehehe
vanwaar deze discussie? over comercieel gaan of niet.
ik ben van mening dat as je een paar leuke centen kan verdienen met een commercieel succesje dat je er voor moet gaan laat dat tmf volk maar je plaatje kopen wat resulteert in meer geld voor de dj die dan weer met betere apperatuur voor zn echte fans zn platen in mekaar zet. en heel eerlijk as ik bvb 100 euro (klein bedrag om et simpel te houden) zou vangen voor een avond draaien OF 10.000€ voor een comercieel succesje dan is de keuze ff makkelijk gemaakt!
Ik wou ook niet egt Tiesto afvallen ofzow hoor... Ik vond t gewoon vreemd, dat hij m eigenlijk helemaal niet wou...
Iemand die ik ken, kent zijn manager, en ze hadden gehoopt dat ze m niet kregen... Omdat dan juist nog meer mensen dachten dat ze commercieel zijn... en als je dat niet wilt, dan wil je zoiets ook niet...
Mauro is idd een hele andere DJ dan plaatjes maker die je op TMF ziet.... en Thijs... Ach, ik hoor m bijna nooit dus kan er niet veel over zeggen, vorig jaar wassie nog wel cool... maar zijn plaatjes nu vink een btje jammer....
ILoveTechno 14 april 2002 10:22
Pfff.. boeiend.. Als jullie zouden kunnen kiezen zou je ook voor het geld kiezen en commercieel gaan. En als het je niet zint.. zat andere dj's
__________________________

Nou , als ikkon kiezen commercieel te gaaan?? Haddik t niet gedaan hoor!! Ik zie nou wat voor naam je dan krijgt, en dat moet ik dus ECHT niet hebben hoor!! Als doelgroep een beetje 12 13 jarige tmfgangers hebben!! Nou jippie !!! Mij niet gezien hoor!!!
Oke dan ben jij een uitzondering.. 99% gaat wel voor het geld ...
nou ik denk dat er nog wel meer mensen zijn zoals ik hoor!!! Maar financieel gezien issie wel slim bezig natuurlijk, en als jij dr tegen kan dat mensen zo een beeld van je krijgen dan moet je dat zeker doen!!
 
praat maar verder als je daadwerkelijk voor die keuze staat...wedden dat 't moeilijk wordt!
Als ik een grote dj zou zijn zou ik hetzelfde proberen als Mauro Picotto.
Grote naam buiten het commerciele circuit en grote naam binnen het commerciele circuit met verschillende stijlen.
Ik vind dat ie het goed geregeld heeft, omdat ie zijn commerciele nummers niet in zijn sets terugkomen.

Tiesto daarentegen is de man die underground en commercieel probeert te zijn met dezelfde platen. Daarom faalt ie em in beiden.. Hij is net niet underground genoeg door zijn commerciele platen.

Ik vind dat iemand als Captain Tinrib het beste geregeld heeft. Eigen label en eigen feesten organiseren. Als je niet commercieel wil worden is dat het beste denk ik.
jah, daar heb je wel gelijk in jah, k denk ook dat t best wel moeiljk is om dat geld af te staan, maaar toch weetje, ik zou t niet zo aan pakken als tiesto ofzo!! Ik zou een of ander lekker wijf als boegbeeld nemen, en niet zelf met me kop op tv gaan, zodat niemand mij herkend en ik gewoon over straat ken lopen, dan is t natuurlijk wel heel erg leuk, maar toch blijft t fout whehe!
 
ik zou em wel willen, kmis nog een boekensteun! :D and picotto is goed :bounce:
 
Artiest Jakuza
Gelukkig hebben wij DrumnBass headz van dit fenomeen nog geen last :). Op een paar afgevallen idioten dan na. Zoals Kosheen. Help! Op zich heel aardig, maar DnB is het niet meer te noemen.... Substance en Decoder (2/3 van Kosheen) zijn laag gezonken wat dat betrefd. Maar gelukkig werken ze onder die synomiemen nog gwoon lekker door en blijven zwaar underground bezig :):):).
Lekker belangrijk weer.Hun zijn juist slim.Al het extra geld meepakken wat je pakken kan.Iedereen hier zou precies hetzelfde doen.Je zou gek zijn als je (wat zal het zijn??) een paar miljoen piek per hitje aanje neus voorbij ziet gaan.Als je dollartekens voor je ogen ziet dan heb je schijt aan wat de rest zegt of denkt.Ik weet dat picotto gewoon op feesten beukende techno draait dus dat is voor mij al genoeg.Sven Vath is toch ook commercieel gegaan.Wil dat meteen zeggen dat Sven slecht is??

GREETZ!!
God we hebben weer wat gevonden om Tiesto omlaag te halen. Iedereen weer blij. Toch verbazendwekkend dat zoveel hier Tiesto commercieel vinden,wat nog meer...oh ja een bi is het natuurlijk :P en toch zijn die mensen er steeds weer mee bezig.
Iemand hierboven heeft het ook nog over pubersletjes van TMF, wat zijn wij intollerant zeg, moet zeggen dat het een uitspraak van mijn ouders had kunnen zijn. Mogen die mensen niet uit hun dak gaan? Nee ze moeten eerst naar een goed feest en zich verdiepen in de muziek van de DJ en dan pas mogen ze het goed vinden.
Tiesto en Mauro zijn populair bij jongeren en dit is niet omdat zij zo draaien dat kindertjes het ook leuk vinden, nee ze zijn gewoon hun eigen style blijven draaien, net wat Bellie al aangeeft.
Na ja zit mezelf weer op te fokken. Nergens voor nodig, want mensen die zulke uitspraken doen zonder na te denken zijn erg triest en kunnen zich beter met een eigen niet-commerciele dj bezig houden die graag in kleine zaaltjes blijft draaien en waar alleen de echte die-hards komen die precies weten wat echte goede DJ's zijn.
Maar goed het is jullie mening, dus veel plezier ermee.
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
1: tiesto is idd commercieel
2: zijn producties zijn wel afwisselend (hij blijft niet op 1 concept hangen)
3: hij is geen homo maar BI
4: wat eigen stijl betreft hij is hardcore begonnen :) toen techtrance achtig hij produceert dat we maar draait het niet echt vaak :)
5: ik ben ook niot zo gecharmeerd van tijz maar
laat hem wel in z`n waarde :)

en een beetje verdiepen in de muziek is wel handig anders krijg je van die domme kindertjes die vanalles gaan lopen blaten en kuddegedrag gaan vertonen ala tmf :)

wees gewoon een beetje objectief wheheheh
Gelukkig zijn wij nooit domme kindertjes geweest.
Zo'n award maakt Tiesto er niet anders door hoor. Hij zal gewoon blijven zoals die nu is. En hij blijft een zwaar relaxte Dj!!!
 
Keeey dan Nutjah, relativeren die zooi, well done! :-)

En tjaaah die award, lekker boeien, ben zelf geen Tiesto fan, maar heb wel zooooo fuckin veel waardering voor deze man, ik ken dus ook wat mensen van Blackhole van dichtbij en ik weet zeker dat alles wat Tiesto doet, hij er echt van houd, de dingen die hij doet doet ie met zijn hart en of dat nou commercieel of underground is, whatever, je moet doen wat het beste bij je past en voor de rest...

Leven en laten leven...

Greetz
 
Lees mijn bovenstaande post nog maar een keer... *gaaaaaaaaaap*
wat een gezeik zeg over zo'n TMF-award!!! En als DJ Jean hem had gewonnen was het weer te voorspelbaar geweest!!! Het is ook nooit goed!! Ik denk ook meer dat ze Tiesto uiteindelijk hebben gekozen door die hits als "Flight 643" (nog steeds wel een lekker nummertje!) IK gun het Tijssie wel!!!!

Vond bytheway Michel de Hey wel een vreemde eend in de bijt bij de genomineerde!!! Had eerlijk gezegd eerder Johan Gielen er verwacht!! (aangezien hij veel op tmf is met die clips van hem!!)
Owjee....
heb welw eer wat losgemaakt...!!
Om ff duidelijk te zijn... ik wou dus NIET Tiesto afkraker(nutero...!!!)
vond t alleen wel grappig, dat je een prijs krijgt waar iedereen blij mee zou zijn, en dat hij t niet is... sorry!!!!
Niet boos zijn hoor, op mij of opmekaar.... bedoelde er niks mee
en ik gun t m best wel, als hij er blij mee zou zijn!
Als je je eigen muziek maakt, zoals je dat zelf tof vind, is het volgens mij alleen maar leuk als veel mensen jouw muziek waarderen. Zo´n award is daar een uiting van. Ik zou ´m dus best willen hebben. Wat wil je dan? Dat heel veel mensen jouw muziek kut vinden?

Als je je er je eigen smaak voor verloochend is het misschien wat anders.