Partyflock
 
­ Nederland
 
ik niet...


























wel roulette
De Franse roulette

De Franse roulette is waarschijnlijk de bekendste van alle spelen in het casino. De spelregels zijn simpel: er is een speelveld met daarop alle beschikbare kansen (enkelvoudige kansen, nummers etc.) waarop men het geld dient te deponeren waarmee men wil spelen. Het winnende getal wordt bepaald door de kogel die in een vakje (nummer) van de cilinder valt. Er zijn in totaal 37 getallen, te weten: 1 t/m 36 en de 0. De 0 is een bijzonder getal. Speelde u de 0 niet dan verliest u namelijk al uw geld (behalve bij enkelvoudige kansen: uw inzet wordt dan ‘in de gevangenis’ gezet. U heeft dan 2 keuzes: laten staan of uw halve inzet terugnemen. Liet u het geld staan en wordt het de bij volgende beurt alsnog uw gegokte kans dan komt uw geld weer vrij). Hieronder een plaatje van een roulettetafel:













Ik zal nu alle beschikbare kansen, hun procentuele kans op vallen en hun uitbetaling geven (van waarschijnlijkst naar onwaarschijnlijkst, in 5 decimalen):

-Enkelvoudige kansen (rood of zwart, even of oneven en 1-18 of 19-36). De vallingskans is 0.48649. U ontvangt 2x uw inzet.
-Kolommen en dozijnen (kolommen 34, 35 of 36 en dozijnen 1-12, 13-24 of 25-36). De vallingskans is 0.32432. U ontvangt 3x uw inzet.

-Transversale simple (blok van zes aaneengeschakelde nummers, bv. 31 t/m 36). De vallingskans is 0.16216. U ontvangt 6x uw inzet.
uhhhhh

ja ???????????????????

:S