Partyflock
 
­ Nederland
Of zitten er ook nog "echte" mensen.

GnIfFeL
Er zijn hier volgens mij best veel gabbers aanwezig, maar zeker niet alleen maar.

Ik zelf bezoek wel eens een hardcore feestje, maar voel mij zeker GEEN gabber. Mijn voorkeur ligt gaat ook uit naar techno en hardstyle.
Lekker boeiend! Als het maar niet van die Lonsdale kankerhonden zijn.
kutvolk is dat zeg!
 
Teveel gabbers inderdaad!Beter gaan ze lekker ergens anders heen...
Ik vind het super om af en toe naar een kleine hardcore party te gaan, maar ik ben geen gabber.
Vorige week vrijdag was ik ook op zo´n feestje, komt er opeens een gozer met lonsdale shirt naar me toe: Hey jij komt zeker niet vaak op zulke feestjes. Ik: Hoezo? Gozer: Nou omdat je zulke kleding aan hebt. Waar slaat dat dan op denk ik dan bij mezelf. Om van hardcore te houden hoef je je er toch niet naar te kleden. Je wordt dus weer gelijk in een hokje geplaatst.
Nutero> Ja, dat soort gasten blijf je altijd houden... Ik vind zelf dat je mensen moet beoordelen op wie ze zijn en niet op hun kleren.

Kamikaze & Mano> Probeer maar weer fijn een rel uit te lokken, beter gaat er gewoon niemand op in!
 
blop ben geen gabber maar vind de ouwe hardcore nog wel steeds steengoed
vooral op het moment: snoeiharde techno!!!
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Mano 8 april 2002 00:57
Lekker boeiend! Als het maar niet van die Lonsdale kankerhonden zijn.
kutvolk is dat zeg!
------------------------------
zeker ee minderwaardigheidscomplex? ze zullen jouw eigenlijk hier van de forum af moeten trappen. maar ook weer eogenlijk niet, nu kunnen ze zien wat voor trieste mensen hier allemaal zitten zoals jij.
ik zal het nog ff een keer zeggen:
discrimineren is onderscheid maken. en JI bent het zoveelste geval die dat doet. dus jij bent zelf geen haar beter dat kankerhonden zoals jij dat zegt
 
Nou ik moet zeggen dat ik veel van die lonsdaleknakkertjes ook niet bijster intelligent vind hoor! Zat laatst in de bus vanuit Adam naar mn woonplaats stappen er 2 van die kale lonsdalers in met hun mooie ruitoverhempje eroveraan en beginnen ze tegen me te zeiken omdat er renault op mn tas staat. Of ik bij renault zou werken want dat waren allemaal kankerlijers volgens hun en dat op zo'n aggresief toontje! Snap je natuurlijk wel dat ik me niet volledig op me gemak voelde daaro!

Vroeger in de echte gabbertijd dan! had je een beetje wijde broek aan en dan kwam meteen een hele groep naar je toe om te vragen of je een kankerskater bent!
Nou, ik weenie wat ik ben... ik ben christine en ik ben verslaafd aan Hardstyle, Oldschool, Hardcore op zijn tijd.... En soms zie ik er wel uit als een gabber..... Maar ik weenie... was wel een gabber met alles erop en eraan en het zit er nog wel een btje in... vink ook nie errug hoor! Maar wil NIET gegeneraliseerd worden!!
Mooi woord...!
d'r zijn zeker geen richtlijnen voor het gabber zijn? of ik gabber ben weet ik niet, maar ben wel zwaar verslaaft aan hardcore, ga (bijna)elk weekend wel naar 1 of 2 grote of kleine hardcore feesten, maar bij gabber stel ik me altijd meer de '96 look' voor (aussie, maxies) , dat ben ik dus niet. ik ben gewoon ik.
Emilio: kijk dan heb je wel gelijk... ruiter overhemden, witte veters, bretels... dan discrimineer je de goede, maar niet iemand beoordelen die ALLEEN lonsdale draagt..
lonsdale is eigelijk gewoon de australian van toen .uit
Klopt ik draag ook lonsdale truien, omdat die zwaar relaxt zijn. Ik hou van sport kleding dat zit gewoon relaxt. Ik zou niet zo snel een blousje aan trekken en al zeker geen complete outfit met lonsdale blouse, fred perry spencer en ben sherman trui. Om maar iets te noemen. En ik draag ook nooit lonsdale naar feesten. Is veels te warm, zweet me altijd rot.

Nou moet ik ook opmerken dat afgelopen zaterdag in het Paard op hol, Enter the Deathchant, een groot aantal super losers aanwezig waren zeg. Allemaal met bretels en niet eens meer kisten maar zelfs echte troopers aan (merk workershoes die door skinheads wordt gedragen). Okey, dat vind ik al een beetje triest, maar het erge was gewoon dat de er ook een groot aantal sukkeltjes met whitepower tekentjes aan een kettinkie rond liepen. Met als klapper op de vuurpijl een ventje van 1,65 m lang die vol trots z'n blousje open maakt om een zwarte getatoe-eerde swastika te laten zien met een breedte van +/- 15 cm, die op zijn linkerborst was getatoe-eerd. Oftewel hij had ook een keer American History X gezien. Hoe dan ook, ik wens hem veel plezier in het zwembad tussen de Marokkanen.

Deze mensen zijn dus absoluut geen gabbers meer. Ze hebben er niks meer mee te maken. Ze komen alleen maar naar dit soort feesten toe omdat het extreem is. Het mooiste nog, was dat de meesten ervan de muziek extreem klotuh vonden, waardoor ze alleen maar een beetje op de boven verdieping stonden te kutten. Paar klootzakken hadden nog een beeldbuis van een tv ingetrapt (stonden een aantal hele oude tv's voor de sier opgestapeld tegen de muur) en ze vonden het ook nog belangrijk om even een gat in de muur te schoppen.

Ondanks dit alles heb ik me zeer goed kunnen vermaken, omdat ik nog veel bekende echte 'gabbers' heb gesproken. Over het algemeen zijn dit mensen van in de 20 en 30, die zeg maar wel het echte gabber bloed in zich hebben.

Nu moet ik nog even kwijt, dat ik niet iedereen die lonsdale/fred perry of ben sherman draagt onder deze kankerlijers schaar. Maar als je een beetje nadenkt, kan je wel een duidelijk onderscheid maken tussen het herzenloze volk en de muziekliefhebbers.
 
Zelf heb ik geen problemen met buitenlanders zolang ze zich niet met mij bemoeien en ik ken zelfs een aantal hele aardige allochtonen!

Maarja, hakenkruisje op je borst echt zielig. ik hoop dat zo'n figuur een x volledig de tyfus in geslagen wordt en dat ze zn hakenkruis eraf snijden!
ik ben ook al heeeeeeeeeel lang hardcore liefhebber en was vanaf voor die hele rage al gabber en daar bennik nogsteeds trots op dusse t zit er bij mij nogsteeds in hoor!! gaat er niet meer uit!
Ik voel mezelf gabber
al een jaar of 8/9
sinds ik voor t eerst hardcore heb gehoord is dat :)

kleding heeft niks met het wel of niet gabber zijn te maken

en ik vind dat als je mensen zonder meer op hun kleding beoordeelt je net zo fout bent als een racist.

die gast met zn hakenkruis heb ik zaterdag ook gezien, hij liet m zien nadat ie zag dat wij onze terror tattoos aan t showen waren...
ik vind zoveel domheid gewoon sneu
terrorhead: die vent met die tattoo heb ik oowk gezien :bah:

maar ik weet niet of je me gabber mag noemen, loop er niet bij als een gabber, maar ben toch op heel wat feestjuhs te vinden (denk ik).
maar waarom zou ik in een gewoone spijkerbroek gaan lopen als ik me veel fijner voel in een broek met wijde pijpen?? waarom in lonsdale gaan lopen als ik daar het nut niet van inzie? ...

jij noemt me maar hoe je wilt, ik benoem me zelf niet.
nou
ik kan mezelf geen gabber meer noemen.
ik voel me ook geen gabber meer, maar ik
hou nog steeds van hardcore.maar ook
van andere muziek.
dus jah
ik ben geen gabber
Het boeit me niet meer of ik gabber wordt genoemd of niet. Ik heb het helemaal gehad met de hele fucking tering bende. Ik word er gewoon kotsmisselijk van. Het gaat heel lang duren voordat ik weer op een feestje kom, of gewoon helemaal niet meer. Ben het echt beu. De liefde voor m'n muziek is groot, maar mezelf iedere keer weer bloot stellen aan zulk soort mensen. Ik heb het echt helemaal gehad. Straks loopt er een keer zo'n dronkenlap tegen me aan, heb ik ruzie, krijg ik een kogel door m'n kop of een mes tussen m'n ribben. Ik vind het niet fijn om met die gedachten rond te lopen. Want geloof me, al die gasten zijn zo ver heen dat het ze niks meer kan schelen. Ik heb veel meer te verliezen dan al die kankerlijers bij elkaar. Ik heb wel een toekomst in tegenstelling tot die ontzettende puzzkoppen.

Zo, dat moest ik ff kwijt. Ben lekker chagie van de after-party-effecten, maar ja.
 
2 zifoe: Zifoe: Soms ben ik een gabber, soms een alto, soms een chinees, soms een turk, soms een marrokaan, soms een pakistaan maar in het echt ben ik gewoon Zifoe die gewoon van techno houdt.

doe ff normaal man waarom ben je niet gewoon jezelf en moet je je aanpassen aan een bepaalde groep jatoch ik zal mezelf nooit veranderen voor anderen en vooral niet voor een paar allochtonen
ik ben een SuperSjinees!:D
Terrorhead> Niet doen, niet wegblijven. Als meer mensen zo denken, en dus wegblijven, neemt het percentage relaxte mensen op hardcore feesten alleen maar af, wat vervolgens weer meer mensen afschrikt, weer minder relaxte gasten, zo kom je echt in een 'viscious circle' terecht...
Huh, we zijn toch allemaal gabbers van elkaar???
:-P Oftewel vrienden hehe..

Wel een stomme vraag..
Ik ben geen gabber als je een persoon in Nike Air Maxies en Aussie en een (half)kale koppie bedoelt, hou wel van dikke hardcore!

GreeTz
 
goed zo zifoe pas hem maar aan
Nog steeds gabber
Gabber ben je inderdaad van binnen. Had vroeger ook ausies & maxies enzo, maar heb ze veruild voor DKNY & D&G en prada's. Ik zie me eigen dus ook echt niet in die "Skinhead" kleding lopen die sommige nu op gabber feesten aan hebben.
Ik ga zelf niet zo veel meer naar gabber feesten. Sfeer is een jaar of 3 flink achteruit gegaan met al die eikels & andere rand debielen die de scene verneukt hebben. Ik noem maar bijv. Hooligans of Neo's met hun muffe gedrag & outfitzzzz. Rot ffe lekker op. Ga dus ook bijna niet meer naar gabber feesten . Op 1 van de laatste feesies in de Goldfinger liepen er ook wat van die bretels clownen rond, waren alleen zo weer weg , flink irritant lopen doen ;-) Mania was trouwens wel een relaxed gabber feestje en daarvoor ben ik nog een x in de Carte geweest.

Tegenwoordig vooral Hardhouse & Techno feesies , daar hangt de oude relaxte sfeer !!!
Ook op Qlimax was de sfeer zwaar relaxed!!

Mzzls Misha
nou ik voel me nogsteeds gabber hoor, maar luister ook naar andere muziek!! Oldschool, hardstyle! Maarja, dan ken je toch wel nogsteeds gabber zijn??? of niet dan??
ik ben wie ik ben anita dus en hou van gabber/hardcore muziek dat zit van binnen maar daarom hou ikook wel van hardstyle muziek en ga ook naar die feesten. maar als er ook hardcore feessies zijn ga ik daar echt wel heen dat blijft mijn favo nr.1
 
Hardcore zit in je bloed!! En of je, jezelf dan een gabber vind of niet...... so what!!!
Laat iedereen toch, en eigenlijk zijn we toch allemaal "gabbers"?
x
Helemaal mee eens L@dybug !!!
Gewoon lekker Uitgaan en feestenmet zijn alle ;-)
WHiTeJuNKie 8 april 2002 00:18
The Real bitch-> hehe loop jij ook all party's af dan, maar ja nie iedereen is soow gek dattie 3,5 uur gaat rijden
halloooww gaan we vervelend doen, nah ja laat ik het zo zeggen ben elke week wel op een feestie !
whehehe,....

MANO vertellus hier is zo'n LONSDALE-KUTVOLKER!!!!
Hoe dan ook, ik wens hem veel plezier in het zwembad tussen de Marokkanen.
denk niet dat hij daarin wil zwemmen!!!

Deze mensen zijn dus absoluut geen gabbers meer. Ze hebben er niks meer mee te maken. Ze komen alleen maar naar dit soort feesten toe omdat het extreem is.
DEZE mensen willen ook geen gabber genoemt worden!!!het feit dat deze mensen op hardcore/terror en voral de underground feestjes komen is omdat de OI!! feesten hier in nederland verboden zijn!!

en dit is wat informatie tussendoor hoor!!!totaal geen mening van mij!
 
als je zo'n partyflockmeeting bekijkt gedraagt ook iedereen zich als "gabbers" van elkaar!!
Dus je antwoord op je vraag heb je al: JA HIER ZITTEN ALLEEN MAAR "GABBERS"
:bounce:
xsiessssss voor iedereen!!
Zoals l@dybug het definieerd, dan ben ik ook een Gabber :D, op een andere manier niet :D.
(k) J
"Met als klapper op de vuurpijl een ventje van 1,65 m lang die vol trots z'n blousje open maakt om een zwarte getatoe-eerde swastika te laten zien met een breedte van +/- 15 cm, die op zijn linkerborst was getatoe-eerd"

wat zal jou het nou verotte dat hij een hakenkuis op zijn borst heb staan, ik ken die gozer en het is gewoon eg een goeie gozer, hij komt dus eg wel 100% om te feeste gewoon, lekker boeiend dat ie extreem rechtse gedachte heb...
enne "ventje"??? ik heb je info ff gecheckt, en hij is een jaartje ouder als jij h00r vriend, dus ga lekker ergens anders lope zeike...
en ja op dah terror feessie zaterdag liepe idd veel eikols, beetje jammer want nu komt er nooit meer een feest waarschijnlijk, maar ja dat heb je met die kleine underground feessies, over het algemeen is het meschien maar 5% van de mense die soow dom zijn als die lui van zaterdag...
gabber zijn hoort bij de jeugd :)
zelfde als alto zijn..
of lui die van rap of r&b houden en zich drnaar kleden enzo (weet nie of ze een naam hebbe)

dus als je een oude gabber ben...geniet je langer van je jeugd?

ach het hoort allllemaal bij het groeiproces :D

ergens bij hore..
elkaar lief vinde..
en zelfs SAMEN anderen haten kan erbij hore...

als je maar lol heb of nie dan ;)

of je nou kuddefiguur ben..of individu
of misschien zelfs een individu die bij een kudde hoort?
wat een bullshit into C! iedereen hoort wel ergens bij dus lul nie man! Tis gewoon heerlijk om uit te kome voor hetgeen waar je voor staat! onzin dat dat bij je groeiproces hoort!
 
*sniff sniff*
<----Een echte zwabber :-D
hahaha diehardgab...zet jezelf nou niet voor schut jonge.. :)
ik heb nergens gezegd dat er mensen zijn die nergens bij horen...
ik hoor voor jou bijvoorbeeld in het groepje:
buitenlanders

ok...je komt dus uit voor hetgeen waar je voor staat....
uuuuh..je zag ooit ergens door iemand een betekenis gegeven worden aan "gabber"
en zo kwam je erachter dat DAT de manier is om uit te komen waar je voor staat?
dus bijvoorbeeld: kale kop gabberdansje typische kleding enz?

over 10 jaar dan...over 20 jaar dan? ben je dan nog gabber?

en trouwens...ALLES hoort bij je groeiproces..de ene laat het duidelijker merken dan de andere...
simple

heel misschien heeft onzekerheid ook veel te maken met dit soort groepsvorming..
alto's..gabbers..enz. en zelfs groepjes buitenlanders...


begrijp me niet verkeerd
ik kan niks tegen mensen hebben die ik niet persoonlijk ken
dus zie mijn post niet als een aanval maar als een objectieve mening...
man lul niet, ik zet mezelf nie voor schut! en wat nou dat jij voor MIJ een buitenlander ben??? je kent me niet man, dus oordeel niet!!!
ik merk dat je je aggressief opstelt..
dat kan alleen als je je aangevalle voelt..
misschien heb je zoiets van ik moet het "gabber zijn" beschermen ofzo?
zo ja..
beschermen kun je alleen maar tegen een aanval
dan zou je dus moete leren een aanval te herkennen

ik zei:
"ik hoor voor jou BIJVOORBEELD in het groepje"

ik nam jou dus als voorbeeld uit een groter groepje :)

groter groepje = iedereen in nederland die mij ziet (ook buitenlanders dus)
iedereen ziet een buitenlander
waarom?
omdat ik dat ben..
heeft niks met jouw persoon te maken

als ik dan toch moet (ver)oordelen.............
ach lamma..je laat in ieder geval zien dat je ergens van kan houde ;)

GABBER FOR LIFE!! (ofzo?) :D
Zijn hier nou werkelijk alleen maar mensen? of zijn er ook nog "echte" aardbewoners?!
-------------------------------------------------
lekker boeiend dat ie extreem rechtse gedachte heb...
-------------------------------------------------
Nee steek jij even je kop in het zand meneer struisvogel. Dus jij vindt het normaal als iemand een hakenkruis op zijn borst totoeerd?? Zeer doordacht antwoord....
Je hebt gelijk Sam, het slaat ook nergens op............

:(
ik ga een rode stip op mijn voorhoofd alten tatoeren en ik laat een klein staarte op mijn achterhoofd groeien. :-P
Huh, dat volg ik ff niet (van die stip) ?!??!
WhiteJunkie> Het maakt ook niet uit hoe die denkt, als ie maar om te feesten komt, maar wat wel uitmaakt is dat ie het blijkbaar nodig vindt om aan iedereen te laten zien -> Als ie z'n bloesje gewoon had dichtgelaten was er niks aan de hand geweest, maar hij weet zelf toch ook dondersgoed dat ie mensen beledigt, en het voortbestaan van zo'n lokatie misschien wel verhindert, door z'n politieke mening te uiten. Conclusie: Het maakt niet HOE je politiek denkt, als je dat maar niet op een feest laat weten!
Hoe dan ook, ik wens hem veel plezier in het zwembad tussen de Marokkanen.
denk niet dat hij daarin wil zwemmen!!!
__________________________________________________

GnIfFeL :D
en dan weer ff een vlugge slotsom.
We leven in een vrij land waarin iederen vrij is te denken wat die wil, en de mening ehbben die die wil. Maar, je kan niet elke mening uiten, omdat het te beledigend, kwetsend of agressie-uitlokkend is op een ander.

Tot ziens